Prijava

Nema veceg govna od psa
Treba da jebes mamu maminu ako imas neku dzukelu po temperamentu ne kazem ima i onih vrhunskih koji su gospoda od malih nogu ali i dzukelu i gospodina moras vozati 3x1h ako nemas neko dvoriste ozbiljnije mora da cistis govna ako je u boxu dok je mali isere 4 kvm za jedan dan daj mu jesti daj mu piti izdrkaj mu kurcic laje prdi smrdi ne kazem cuva on ali to je neisplativo stvorenje
To samo golema budala drzi u stanu mamu li mu jebem neradnicku

A razume se da treba sve pobiti lutalice ujedaju narod a jebu se ko stuke pa donose jos kopiladi da ujedaju narod ali dobro i volim da vidim nekad dzekija bude mi milo onako iz dosade jer ih ima finih ali ne znas nikad sa njima. Ne znam sta ima.u coveku da hrani sve sto mu dodje na blize od 100m macke pse i ovo i ono. Tamo gde ima lasta to se tera metlom da ne pravi gnezda da ne sere a po gradu to se sve priziva jer je narod stoka i ne zna nista ne znaju jel se tresnja bere ili se okopava pa im je interesantno da daju dva lista parizera mackama pa kad se okoti na 6 komada onda treba po jedan poli svakog dana.

Da svaki građanin, umesto što dozvoli banci da mu lapi 10 dinara za svaki jebeni sms o promeni stanja na računu ili komunalnom preduzeću da ga odere za pola sata parkinga, uzme lepo i po 1 dinar dnevno ubaci u lokalni metalni sanduk na kojem piše "Prikupljanje sredstava za pseći azil na ogromnoj ogromnoj ogromnoooj površini negde 30km od grada, kučkari welcome da ih hrane u svako doba dana i noći" skupili bi love za 5 takvih skloništa u godinu dana, a ako bi napravili samo 4 ostalo bi za dodatnu opremu i hranu bez kučkarske pomoći, političari stop, aktivisti stop. Ne znam kakav psihološki profil se iziskuje da bi neko vodio čitav taj projekat ali radije bih poverio Šmokljama nego kučkarima da tako šta pokrenu

jel hiperbolises malo sa idejom ili da je rasclanjujem ko bombasev puter?
nemam pojma kako ce da zavrsi, al imam osecaj da ce lokalni metalni sanduci da budu vrlo nepraktican nacin prikupljanja novca.

onako iz dupeta racunica je da se najbukvalnije toliko (manje...) i uzima za kafilerije i ostalo preko poreza, samo sto se ne koristi namenski novac. prica republike srbije.

ma to, bravo bergiša.

Kakve ideje. Bolje da potrujemo pornićare, pornićarke, kamermane i režisere da ne mogu više da prave one gadosti, spasili bismo bukvalno trista miliona Šmoklji.

iz n1 prate ovaj forum, i onda pišu članke.

Није то ништа, и из Службе прате овај форум, и онда бришу чланове.

Frajki, pa slatko si me nasmejao !!

Frajki, dvoje su se tako smuvali hehe

Uh, sad se setih, možda sam i pisao ovde pre: kad je komšija u naselju gde sam pre živeo (kuće, dvorišta, gusto naseljeno) popizdeo i krenuo da ubija lutalice po komšiluku. Puškom. Zveči ona sačma, pobio je jedno 4-5 kerova, haos. Posle zašao po dvorištima i pokupio ih i valjda negde pobacao. Sad kad vratim film, koliko je lik bio nenormalan u stvari.

Daniele, i ti...hahaha!

Не зезам се, децо, најозбиљније. Мало-мало, па неког вукајлијаша напрасно нема. Мислите ли да је то тек тако, случајно? Водите рачуна шта пишете!

@Даниел: неки са ове слике су се очували, а неки смо и пропали. Време чини своје...

Zašto Frajkiš kad ti Škodi ?

децо

Frajkor === Eid00s

@Mali Mujo
Колега води предшколско и ниже разреде ("дечице"), после прелазите код мене ("децо"), а кад дође време, изабрани сазнају ко је надлежан за високо образовање. Што сте мање свесни да сте овде под сталном бригом, то су бољи резултати нашег рада.

onako iz dupeta racunica je da se najbukvalnije toliko (manje...) i uzima za kafilerije i ostalo preko poreza

Čitao sam sad onaj članak što je Melkor okačio i piše da su u poslednje 4 godine izdvojili oko 6 milijardi za skloništa + 5 milijardi za ujede pasa haha koji jebeni lol saću ti ispričam jednu priču o mom dedi što se sudio sa nekom kurvetinom. Dakle upala mu ona u dvorište da vidi kakve polovne kosilice ima u ponudi (on drži neku svoju radnjicu kao penzionersku zanimaciju, dovozi mu sin tj. moj ujak robu preko grane) i iza negde bleji pas vezan, krenula ti ona ka njemu i deda joj viče mojne ženo da prilaziš keru ne poznaje te oće da ujede kad vidi nekog stranca jer čuva teritoriju. Ova sirotinja sendvičarska kad je čula samo još više pružila korak i na pola metra od kera ispruži nogu da ga namami i pas u jednom skoku uzme zarije zube u njen zglob i ova ga lupi šakom po glavi i krene iz dvorišta sa spikom "ćeraćemo se mi još". Summa summarum deda njoj izvuko iz džepa oko 35k dinara plus je plaćala sudske troškove i neku kauciju dodatnu, ne znam dal je bilo svedoka na njenoj strani al pred kraj suđenja uzela ozbiljno da laže i sjebala se u par navrata, prepravljala iskaz i tako to, bolid svoje vrste. Eto ne znam zašto sam ja sad ovo ispričao jbg podsetio si me, a hteo sam samo da dam poentu da ako 5 milijardi plaća održavanje 1000+ skloništa za kerine zašto ne bi milijarda ipo za godinu dana rešila ta 4 ogromna azila ali pričam baš baš ogromna da smeštaju desetine hiljada lutalica fazon