Raznorazna pitanja

1. Gurneš prste u dupe :)))
    Nisam mogao da odolim, izvini :)))

Nego, vas dve ste izgleda opasne neke bludnice, a? :)))

2. Немате вас двоје појма, зна се шта те најбоље држи целу ноћ у будном стању. Чак врло активном.

И ја мрзим комарце... Јебем им сестру да им јебем ја.

3. Katija, ima onaj gorki lak za nokte, mada meni je drug rekao za njega MENI TAMAN, DA IMAJU NEKI UKUS

4. Pedu, ljudi, pedu je keva!!! :))))

5. Mrmune, a znala sam da volis te kombinacije prst-dupe :)

Nego, vas dve ste izgleda opasne neke bludnice, a? :)))

Kome se obracas?

6. Katija, imas one proizvode za mazanje noktiju za klince u svakoj apoteci.

7. Немате вас двоје појма, зна се шта те најбоље држи целу ноћ у будном стању. Чак врло активном.

ekstazi?
    Mene budnim drži spavanje preko dana.... Znači legneš u šest-sedam ujutru digneš se u pet-šest uveče

8. Ma znam, ali ja sam poremecena. Meni ne smetaju ti ukusi :)
    Ja pogrickam i nadogradjene nokte :)

9. Katija, obraćam se tebi i Mylyci, mada, možda i Pufnici :)))

10. И ја мрзим комарце... Јебем им сестру да им јебем ја.

Факити фак. Почео си да ми читаш мисли, а ја сам сад почела да се бринем за ниво своје интелигенције :р

едит: А не Мумуне, ја сам озбиљно мислила на пуну собу комараца и убијање истих. :)

11. katija kupi žvake.... Pa nećeš grickati nokte....

12. Nisam ja bludnica. To je maska. Ja besprekidno pricam o sexu, jer ga ne upraznjavam. velika sam streberka, koja bi htela da je bludnica, ali sam bubljicava i momci mi se smeju. Zato na internetu glumim ribu. A milica isto tako. Ona ima brkove, pa kad radi blowjob, golica muzijaka. Isto je niko nece. Nama su vec rekli da smo trolovi.

13. Катија :))))) :* ♥

14. Nisam ja bludnica. To je maska. Ja besprekidno pricam o sexu, jer ga ne upraznjavam. velika sam streberka, koja bi htela da je bludnica, ali sam bubljicava i momci mi se smeju. Zato na internetu glumim ribu

Сад прочитајте ово у мушком роду, и добијете мој случај, да се не понављамо...

15. katija
    Ma znam, ali ja sam poremecena. Meni ne smetaju ti ukusi :)
    Ja pogrickam i nadogradjene nokte :)

Katija, onda moras sama sa sobom resiti problem anksioznosti, dzabe ti sva normalna pomagala. Grickaj nesto hranljivo makar.

mada, možda i Pufnici :)))

Bludnica sam, nema sta, eno mi pun inbox sexy pvt-ova.

16. Milice :) :ljubav:

Pufnice, znam. Na kraju, onaj mrmunov predlog sa dupetom, moze lako biti najucinkovitiji.
    Nesveno ih izgrickam i posle placem :)

17. Kažem ja devojke, guzica je iz Raja izašla, odmah posle sisa :)))))

18. Mrmune, hajde da spojimo lepo i korisno. Posto ja nisam gadljiva na svoje dupe, a na tvoje jesam, taman guram ti prste u guzu, lepo tebi, seksualna fantazija ispunjena, a i moj problem sa noktima bice resen :)

19. Hahahahahahaha, dobra si :))))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.