U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Можда су платили промоцију, што кажу људи. Мада, мало су се касно сетили.
Мислим да ово објашњава ту загонетку
Шта мислите, колико је штетнија она инстант кафа из кесице од обичне кафе? Ја рокам ту 3 у 1, а не правим је чак ни са прокуваном водом, већ само довољно врућом. Али јутрос сам се мало истриповала око тог прашка из кесице. И, ако не оперем шољу одмах после, остаје браонкасти талог, лепљив као карамела, који се мало теже пере. А на једној шољи мислим да не могу уопште да га скинем.
Moraš pod nož :D
Реално, свака кафа је говно. А сличности су више него уочљиве.
Јутрос сам се много истриповао око искењаног говнета. Ако не оперем шољу одмах после, остаје браонкасти талог, лепљив као карамела, који се мало теже пере. Једном уопште нисам могао да га скинем.
Да, али ако поједеш говно, да ли ти се пије кафа? Пошто важи у обрнутом смеру.
Da li je neko instalirao Football Manager 2011 i da li ima problem da na svakih 20 minuta igra izbacuje gresku i sama se gasi? Pokusavao sam sa menjanjem kreka, aninstalovo i karabudzio svasta, ali jos nisam nasao resenje. Ako neko zna sta da radim, bio bih mu zahvalan.
E bre Milce, pa 3 u 1 se nikad ni ne pravi sa proključalom! :)
Previse vestackih sastojaka ima. Ako jetra od necega treba da strada, onda bolje od neceg konkretnijeg. :) Prejaka je, razbudi vise od tri turske. Inace, imam povecan nivo bilirubina, pa mi je zabranjeno da unosim sve sto sadrzi u sebi vestacko (secer, boje, arome...), pa i to izbegavam. Eto, u nekom smislu jeste stetno.
Vi niste normalni :))))
Мумуне, пријавићу те цорлеу за спемовање битне ми теме. :р
Ако преформулишеш тај пост тако да постане разноразно питање, извукао си се.
Mogu da ga preformulišem u odgovor na tvoje pitanje. Naime, instant kafa je štetnija od obične. Ne pitaj me kako znam, ne mogu da kucam, samo mi veruj na reč. Ako ikako možeš, pij običnu. Mada, ni ona nije cveće. Najbolje bi bilo da pokušaš sa zelenim ili crnim čajem.
Ма ја пијем ту кафу због укуса, а не због дејства. И зато што се лако спрема. Пошто сам свакако хиперактивна, довољно ми ујутру да рокнем кашику меда и полудим ко на печуркама.
Ову цепам.
http://www.kupinanetu.rs/images/uploads/normal/kraft/jacobs_milka_3in1_kesica_n.jpg
А да, шта мислите, да ли је штетнија гуарана или ова кафа? Пошто и гуарану пијем због укуса, врло често.
Guarana je štetnija 100%
Milice, ako pijes kafu da bi ostala budna, evo ti moj savet: ja, posto ne pijem kafu uopste, a studiram, sto znaci da postoje noci kad je pozeljno da sam budna, pojedem ceo limun. Bez kore, naravno. Par komada. C vitamin, da tako kazem, izaziva nesanicu. A i mogu ti reci da mi se poboljsa koncentracija nakon tog limun-šoka.
Vitamin C izaziva nesanicu, ali ga u limunu ima jako malo. Bolji je kivi, a još bolja crna ribizla :)))
I da, batali kafu Milice, ako je zbog ukusa, pij kakao :))
Немате вас двоје појма, зна се шта те најбоље држи целу ноћ у будном стању. Чак врло активном.
Znam, ali mi je limun jako kiseo, pa to nekako doprinese da se razbudim. Ne pise razbLudim, znam da si tako procitao mrmune :)
Kivi ne varim. Uopste. Izaziva mi stomacne probleme. Ali paprika je super izvor C vitamina.
Nego, da pitam ja nesto. Kako da prestanem da grickam nokte?
iseci ih
mislim da mislimo na isto..;)