Ne pratis fabulu, Dotere, pa gde si ti vid'o manijaka na filozofskom?! To sve go mladi naucnik, okrenut introspekciji i meditativnoj sublimaciji sveta oko sebe :D
Ne veruj Jerichu, tako je i jednom članu, bog da mu dušu prosti, rekao gde ima da kupi H2SO4 i kako je to dobro ujutru za čir na želucu piti nerazblaženo, a ovaj jadničak veze s hemijom nije imao.
Evo opet gugl kaze da ima u Karadjordjevoj ulici. To je skoro pa u centru. Ali pazi da ne ides u kasnim vecernjim satima, jer se akcija kupovine plute moze lako pretvoriti u seksualnu avanturu :D
Ovo mi je jaaako bitno. Pošto jako često kačim nešto na YouTube, da li neko može da mi kaže postoji li konverter za YouTube? Dakle, da ne upload-ujem klip od 40-50 MB jer će ionako YouTube da ga kompresuje u nekih 16-17 MB bez maltene ikakvog gubitka kvaliteta. Ili kako da u konverteru podesim da to bude kako treba?
Јерихо, то ти се студира на филозофском и зове се смер "класичне науке", ако се не варам.
Ne pratis fabulu, Dotere, pa gde si ti vid'o manijaka na filozofskom?! To sve go mladi naucnik, okrenut introspekciji i meditativnoj sublimaciji sveta oko sebe :D
Somebody shoot me!
Dzimi, skini verziju 10, ima na rapidserbia.
Нисам пратио збиља :Д
Него озбиљно питање. Зна ли неко да ли се у апотекама продају калијум или натријум хидроксид концентрован?
Да се не шетам без везе.
Evo na internetu pise da ima kalijuma u apoteci. A pise i da ima koncentrovani NaOH u prodavnici, to je ono za odgusenje slivnika. Ako im je verovati.
Ne veruj Jerichu, tako je i jednom članu, bog da mu dušu prosti, rekao gde ima da kupi H2SO4 i kako je to dobro ujutru za čir na želucu piti nerazblaženo, a ovaj jadničak veze s hemijom nije imao.
Gde mogu u centru da kupim plutu?
Evo opet gugl kaze da ima u Karadjordjevoj ulici. To je skoro pa u centru. Ali pazi da ne ides u kasnim vecernjim satima, jer se akcija kupovine plute moze lako pretvoriti u seksualnu avanturu :D
Mislim da ću odoleti izazovu i otići sutra pre podne. :)
Nikad Indijana Dzons od tebe!
Da li je samo do mene, ili i vi ostali imate osećaj kao da je nas 50ak na sajtu koji se smenjujemo i da je isparilo bar 5000 članova?
Do tebe je. Leci schizu na vreme!
Aj nemoj me jebati, imam utisak da je sajt pust.
I ja. Otkud definicijama po 'iljadu pluseva, ja stvarno nemam pojma.
Ovo mi je jaaako bitno. Pošto jako često kačim nešto na YouTube, da li neko može da mi kaže postoji li konverter za YouTube? Dakle, da ne upload-ujem klip od 40-50 MB jer će ionako YouTube da ga kompresuje u nekih 16-17 MB bez maltene ikakvog gubitka kvaliteta. Ili kako da u konverteru podesim da to bude kako treba?
Zašto se JTU toliko potresao oko teme o pederima?
Duplo V, to je samo njegov problem, ne budi jebeno njuskalo. Bezobrazno je.
A ne, neš je na mene svaliti, krivica ide Džimiju.
I JTU-u naravno, njemu prvenstveno.
Што сам ја сад крив? :)
Duplo, htedoh reci Bezobrazan SI. Hoces da ti neko napise da je JTU homoseksualac? To cekas?