Raznorazna pitanja

  1. Imaš onu smrdljivu mast u apoteci, mislim da se zove Jekoderm. Stvarno ima upečatljiv miris, ali ako to možeš da podneseš, najverovatnije će ti pomoći.

  2. @ Љача: Probaj Pantenol.

  3. :glas usrane voditeljke:
    "Po ovakvom vremenu najbolja zastita od sunca je uopste ne izlaziti napolje. Ima li ista lepse od klime, case hladnog ozvezavajuceg napitka i vaseg omiljenog sajta, Vukajlije"

  4. Jekoderm je super, samo je jako masna i dugo je koža upija. Popij aspirin sa vitaminom C i namaži jekoderm ili pantenol kremu.

  5. @Ljača
    Ulje kantariona! Provereno. Sutradan si kao nova. :)

  6. Gde su mlade kineskinje?

  7. Јесте се ангажовали :)

    Купила сам некакав природни мелем на бази маслиновог уља па очекујем да ће ми то помоћи, рече ми апотекарка да ће ме проћи до сутра-'ваљда'...

    Хвала вам у сваком случају:)

  8. Може неко да препоручи неку справицу на фазон мп4 плејера? Битно ми је да има што већи екран, да је јефтин и да може да приказује слике (не шкоди ако може и .txt, ал не мора). Подршка за музику и видео записе није битна.

  9. Може :Д
    ал не задовољава најбитнију ставку.

  10. Можда мобилни? :)

  11. E vidiš ovaj uređaj što Džimi kaže,nije loš.Čuo sam da se dosta koristi u svetu,a i kod nas se pojavio pre par godina.

  12. Размишљао сам о мобилном, ал овај што сад имам још није за замену, а има ситан екран. Битно ми је само да је јефтино, да мож да приказује .jpeg, и да има пристојан екран.

  13. Ja ipak mislim da treba da kupiš novi mobilni.

  14. Супер је што пратиш дешавања у свету.
    ОК, ако неко озбиљан зна нека наведе тачан назив призвода (creative тај и тај модел, blueberry тај и тај модел...).

  15. Ja bi vol'o da imam neki Ipod al' nemam fuckin' money.:D
    'De me boli.Nokia 6120 classic radi radnju :D

  16. Е, људи јуче сам размишљао о Рамазанском посту, којег упражњавају муслимани. И, полазећи од претпоставке да ви знате како се тај пост спроводи, желио бих вас упитати нешто...
    Како муслимани који живе близу Поларног круга спроводе Рамазански пост? Ако узмемо у обзир чињеницу да је Рамазан ове године у августу и да баш тада њима горе наступа поларни дан који ће трајати двадесетак дана, никако ми није јасно како ће да посте.
    Пази, двадесет дана непрестано ни да пију, ни да једу! Мислииим, ствааарно...

  17. Ješće uveče,preko dana traje post i molitva.

  18. kad sunce zađe i dok ne svane, mogu i da jedu i da piju, jedino ne smeju da jebu, valjda.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.