Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne. Ustvari možda pre 30 - 40 godina.
Da možeš da pitaš neku istorijsku ličnost nešto, koju bi pitala i šta?
Hitlera: Jebeš li ti šta?
Šta misliš o silikonski nabudženim usnama?
U redu je za Farmu, VB i slično. Tamo ionako defiluju frikovi.
Greota je što ima tendenciju da postrane "svakodnevna praksa".
Ima li ikoga da te fascinira (od javnih likova, sfere ličnih kontakata)?
Milka Forcan, zato sto mislim da je savrsen primer organizovanosti, a deluje mi i da uziva u takvom zivotu. (Uvek me fasciniraju pozitivne osobine kod drugih koje su kod mene slabo zastupljene.)
Sta ne volis kod sebe?
Аутодеструктивност.
Си за блуд?
Uvek ja bludnicim, ali sta mi vredi...
I ko je najveci bludnik grada...hocu reci, Vukajlije? :)
Ја, човече! То би требало да знаш.
Ко је највећа блудница Вукајлије?
Mora da sam ja!
Da li da organizujemo neko nadmetanje u bludnicenju?
Пробали смо и бановали нам пола екипе и све теме пребацили у Игре, ееееј!!! Тако да је одговор НЕ. Али уживо мож' да се заврши неки пос'о, има блудника овде још.
Како се осећаш сад кад си званично највећа блудница овде?
Ne imponuje mi jer sam vise samoproklamovana, ali dobro, bitna je titula!
Da li mislis da su ovi koji se ne izjasnjavaju veci bludnici, ili su samo najobicnije...kukavice?
Кукавице и то јебене кукавице. Што би прос'народ рек'о пичке.
Да ли желиш да те ја прокламујем јавно? :)
Pa, ako ces samo tako, u jednoj recenici, bolje ne, ja vise volim deskripciju. :)))
Da li postoji nesto na ovom svetu sto bi te sprecilo od bludnicenja i sprovodjenja tih ideja u delo?
Не, не, сасвавили би заједно декрет о прокламацији, каква црна једна реченица :))
Хм... Ово ти је сјајно питање, а одговор је једино импотенција. Не знам шта би могао друго да кажем.
Да ли си блудничила са више Вукајлијаша него ја Вукајлијашица?
Nisam (još uvek).
Da li je moguće dostići Dankanov nivo?
Slabo, nisu mi svi zanimljivi, ali se trudim, ne znam koliko se primecuje... :))
Ne, moram i ja napisati, nego moja strategija komplikovana i zahteva vreme.
Da li ti imas neku omiljenu strategiju, imas li strpljenja za to ili ides na efekat iznenadjenja? :)
Убаци нам се Страјимир :))
Ја немам никакву стратегију, одувек сви знају да добро јебем, јер користим прилику да то нагласим у свакој јавној и активној теми. А и леп сам човек. А и имам капацитета. А и вангабаритну мочугу... Ето стратегије.
Да ли ти смета што се Страја убацио у наш разговор? :)))
Slazem se, iz vaseg ugla to je tako, nego zene nesto komplikuju...
Hahaha Ne smeta, dobro pitanje je postavio, samo ne znam kome! :)))
Ima li ljubomornih Vukajlijasica, od kada su saznale za onu impozantnu cifru? :)
Не. За дивно чудо ниједна није љубоморна. Па ни бивша Краљица, која је истовремено и бивша жена. Па ни моја реална девојка. Ама нико! Сви знају какав сам.
Да ли си ти љубоморна?
Ja jesam, samo to niko ne primecuje.
Hoces li na Reviji piti vinjak? :)
Не треба да будеш, имам ја довољно љубави за све вас.
Требало је да понесем специјалну ракију од малине, међутим изгледа да ми неће стићи до петка. Тако да ћу пити Џек Денијелс, вероватно.
Шта ћеш ти пити, да спремим паре? :))