Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 17

1. Hahaha Vino verovatno...

Sta mislis, hoce li doci vise Vukajlijasa ili Vukajlijasica?

2. Вукајлијаша. Мисле да ја нећу доћи, па контају да ће имати пролаз код жена. Мукице.

Хоћемо блудничити пре или после изложбе?

3. Ne znam koliko ce da traje ta izlozba, ja bih na vreme da se krene, koliko istog trenutka! :P
    :))))

Verujes li u pocetnicku srecu ili je to samo mit?

4. И ја предлажем да кренемо колико данас! Смрт неблудничарима!

Не, не верујем у срећу уопште, нисам сујеверан, не верујем ни у бога, нити било какву вишу силу. Сами смо кројачи своје судбине.

МАј плејс ор јор плејс?

5. Nesto izmedju, ali vise verujem u maj plej. :))

Iz kog dela Srbije je sleng koji ti se najvise svidja?

6. Договорено, само набави миришљаве свеће и опојне дроге. Без тога нема блуда :)

Хм... Логично из БГ-а и околине, мада волим и овај из Централне Србије, имам га доста на свом профилу.

Одакле си ти, јеботе? :))

7. Ub. Jesam blizu? Svasta i ja pitam, naravno da jesam. :))
    Kod mene slabo ima nekog originalnog slenga...

Koliko si najduze vremena proveo na Vuki bez prekida?
    I ovo mi je pitanje za odjavu, moram da idem. Fino smo se ispricali, bilo mi je zanimljivo. :))

8. А, па ти си комшиница, јбт :))))

Ух, па то не знам... Вероватно 10-ак сати док радим за компом, па рифрешујем помало и сајт.

Ајд' уздравље, жива била, за блуд смос е договорили :)))

9. Jeste, i moj doprinos tome je sto sam na Gambija zaboravila! Ne moz' to tako! C,c,c...
    Komsija! :)))

Imas li lep rukopis?

10. Да, бре. Обреновац :)

Не знам ни да ли имам рукопис уопште :)))

Где си била?

11. Setnja, trcanje, ali mnogo vise setnja.

Leto ili zima?

12. Лето, увек.

Кад ће више тај блуд, нестрпљив сам? :))

13. Ih, ja bludim vec nekoliko postova unazad!

Koje mesto u Obrenovcu je najzanimljivije? (ne mora da bude vezano za blud)
    :)))

14. Лоше ти то нешто :)). Па, не знам, мени није ништа занимљиво. Матор сам ја за те зајебанције, али имам своју кафану где идем од 16. године, ту волим да се напијем, то је кафић Фарос, али га сви знају под именом "Код Тозе", иако га он не држи већ 10 година. Друго место је рокенрол сплав Табако, где су супер свирке викендом. Ето.

Које је код вас најзанимљивије? Ја пробао пар пута, долазио са друштвом, и продужимо углавном за Ваљево.

15. Pametno si cinio! :) I kod mene slicno, izlazim samo na jedno mesto, Majdan se zove, i to uglavnom zbog te stare slave. Zbog drustva kada se okupimo, i to je to.

Najbolji koncert na kom si bio?

16. Јебига, морам три. Биг 4 у Софији, Слејер у Новом Саду и АЦДЦ у БГ-у.

Си спремила оно што сам ти рекао, па да долетим до јор плејс? :)))

17. A, toga kod mene uvek ima, jedino ce mi biti malo problem za svece! Hahahaha!!!

Kakvu aromu volis, sumsko voce, vanila ili...? :)))

18. Аууу, па знаш ли ти да без свећа може да дође до отказивања договора? :)))

Их, било какву арому, само да мирише к'о душа :))

Чиме се бавиш, иначе?

19. ni sa čim...

jel ima još nekog sem vas dvoje?

20. Ае, бегај, квариш нам ауру :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.