U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Necu i nisam jer nisam ni napustio toplinu svoga doma.
Znas li ko je Genki Sudo?
ne
Kada si poslednji put igrao karte(komp se ne racuna)?
U periodu između 20. i 30. jula ove godine! Ja kažem "ajmo Maro do grada", a ona "a nećemooo, ajmo da igramo karte i kockice".
Kad si poslednji put bio/la u pozorištu?
Mislim u aprilu, "Dva mirisa ruze" se zvala predstava ako se ne varam.
Umes li da razdvojis belance od zumanca?
Ih, k'o profesionalac! Volim da pravim torte i kolače, pa mi je to kao dobar dan. :)
Koja ti je omiljena torta/kolač i zbog čega?
I nisam neki ljubitelj, ali torta sa kestenom, cokoladom, suvim grozdjem i rumom je uh! :) I umem da je napravim! Nije mnogo slatka, volim kada su slatkisi jednostavni i kada su ukusi definisani, tj. jasni.
A umes li ves masinu da ukljucis? :)
Naravski, nije to nikak'i problem! :) Ispraksovala sam se.
Koji ti je broj kuce/stana?
45 i 5.
Sta te nervira kod cimerke, ako je imas, a ako ne, sta mislis sta bi te najvise nerviralo?
Imam 2 cimerke i moram priznati, fino se slažemo... Ništa me posebno ne nervira, a verovatno bi mi smetalo da su aljkave...
Imaš li strpljenja da čekaš u redu?
Da ,ali mi tesko pada....
Znas li kako je nestala ptica Do Do?
Ne znam, stvarno...
Znaš li ti?
Pa valjda je izumrla? :)))
Zasto ne spavas?
Ne mogu da zaspim, ako me muci nesto, tj. ako imam trenutno neki veliki problem.
Da mozes vratiti vrijeme, sta bi napravio drugacije?
Uglavnom neke sitnice, a pojedine vazne stvari bih opet isto uradila, ne zato sto sam ispravno postupila, nego zato sto se ne bih naucila ni kad bih 100 puta vratila vreme.
Da li bi nesto promenio/la na sebi estetskom hirurgijom?
Jok, ne volim noževe. Nisam savršena, ali sam prirodna i zdrava ovakva kakva jesam. To je valjda najbitnije.
Za koju pesmu smatraš da je "tvoja"?
Galija - Kaca....recimo.
Ko ti je bio idol iz detinjstva?
Bajagina žena, zato što sam bila zaljubljena u Bajagu. :)
Prvi kućni ljubimac? Koja živuljka je u pitanju i kako se zvao/la?
Pas Dzeri...Dusu sam isplakala kad su ga ostavli negde u sumi zato sto je zavijao.
Da li smatras svoj zivot dovoljno zanimljivim da bi se mogla knjiga napisati o njemu?
Neeeeeeeeee, ni slučajno. Eventualno neka španska serija, knjiga ne. :) 5 godina dajem redovno ispite, gde to može biti zanimljivo? :D
Najbolja svirka/koncert na kojem si bila?
Ne znam...na koncert ne pamtim kad sam otisla, a svirka je svaka dobra po sebi. Izlazak vezujem za ljude oko sebe, ne za stepen kvaliteta muzike.
Da li si nekome napisala ljubavno pismo?