Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 17

1. Bilo je svojevremeno nekih prepiski u vidu pisama, ali nije bilo ono klasnično ljubavisanje, nego neka filozofiranja i "ozbiljne" teme...dečja posla. :) Mislim da još uvek čuvam neka pisma iz tog perioda.

Kako ti se zvao prvi dečko? Na šta je ličila ta veza? :)

2. Zanimljivo pitanje.:)
    Boki...ta veza je licila na mucenje. Prvi poljubac je bio katastrofa, udavila sam se u njemu. Nastavak od 2 meseca sam provela u izbegavanju vidjanja sa njma, trazenja izgovora i smisljanja nacina za raskid.:)

Isto pitanje...?

3. Nenad. U toku prvog poljupca sam bila u fazonu "a-ha..a što on meni sad liže krajnike, šta tu ima lepo?" :) Potrajalo je dobrih 7 dana, a onda smo se iskulirali jedno mesec dana (počela škola), i posle toga se videli da raskinemo. Sačuvaj bože, sad mi smešno. :)

Jesi li kao klinka volela da zivkaš ljude telefonom i da ih zezaš?

4. Sta nisam...samo odvalim neki broj i smejem se dok onaj psuje sve po spisku.:)

Da li si nekad pravila spisak svega sto bi kupila kada bi dobila 7. na lotou?

5. Nisam, tačno znam. Kupila bih par stanova po Beogradu, ili par lokala. Samo bih mali deo ostavila za neko putovanje. Uložiti u nekretnine je prava stvar, posle nekog vremena će ti se sav novac vratiti.

Imaš li puno fotografija iz bebećeg perioda? :)

6. Verovala ili ne, nemam ni jednu... Valjda je majka pokupila dok me je u trku ostavljala, nemam pojma.

Da li su ti bebe olicenje neceg najsladjeg na svetu?

7. Nemam pojma, nisam imala mnogo kontakta sa bebaćima...ali sa mačićima jesam, i moram priznati da su izuzetno slatki! :)

Koja ti je omiljena bajka?

8. Снежана и седан патуљака , некако ми је ....надреална.... О_о

Колико пута се недељно истушираш ,али зими ,када цичи зима , - 15 целзијуса ?

9. Joj gde me nadje sad...:) Pre sam bas volela da ih citam, i nekako najvise Grozdanu Olujic. Njene bajke su nekako nesvakidasnje i nisu po sablonu.

Da li si se igrala barbikama po principu spanskih serija?

10. Laki, kao i kad je napolju +20, dakle minimum jednom dnevno. :)
    Cakana, ne sećam se iskreno kakve su bile priče kad smo se igrale, uglavnom smo bile ozbiljne i poslovne žene, vozale dobre aute (dedine papuče), i švalerisale se sa jednim čovekom (samo jednog Kena sam imala). :)

Koliko vodiš računa o svom zdravlju?

11. Kako kad...Ne jedem isuvise masno, brzu hranu i te gluposti. A s vremena na vreme mi padne na pamet da krenem sa nekom dijetom koju zabatalim posle par dana.:)

Da li si upoznao/la nekog ko boluje od HIVa?

12. Koliko znam, nisam. Ali sam imala prilike da radim u labpratoriji sa HIV+ krvlju.

Koju svoju manu obožavaš?

13. Sarkazam (ako to računamo kao manu).

Da li si kad pustio/la glasnog smrdljivog "tihomira" na javnom mestu?

14. Kako može da bude glasan "tihomir"? :) Nisam.

Kakvu kafu piješ?

15. Slatku.

Misliš li da nije fer što nam moderatori sabotiraju teme o jebanju?

16. Наравно да није фер.Ја желим да јебем а модератори не желе да народ то зна....

Колико јако коитусаш?

17. Ne bavim se tim sportom.:)

Na sta si gadljiv/a?

18. Nisam gadljiv. Jedem uz horor filmove. A kolko su me puta krpili, nije ni čudo.

Da li piješ iz tuđih čaša?

19. Ne.

Koliko možeš puta u sekundi da zabiješ?

20. Gospode.
    :)

Da li uzivas u dugim diskusijama?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.