Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 17

1. Znam, ali je neafirmisan. :))
    Mislila sam na pravog ubicu, moj komsija je ubio zenu, ali je posteno to odlezao.

Za koji strani fudbalski klub navijas?

2. Нити један.

Шта пише на теби најближем папирићу?

3. Izlazni test obavezan, 95% polaznika upisuje ETF.
    U kojoj pozi provedeš najveći deo dana?

4. Zbog prirode posla, nažalost - sedeći, ali u slobodno vreme uglavnom hodajući, vozeći bajs....i leškareći uz neki film.

Da li umeš nekoga od javnih ličnosti da imitiraš?

5. Ne. Ali imitiram neke od kvaziautoriteta oko sebe.
    Zimska jakna koju nosiš, boja?

6. Crna.

Voliš li svoj posao?

7. Volim.
    Povremeno imam ometanja od strane neukih, a nadobudnih i tada mi postane mrzak.
    Čim to sredim, opet ga volim.

Skijanje. Voliš?

8. Skijala sam kao dete i volela. Sada uživam da gledam.

Da li si nekada prekršila zakon?

9. Ihaaaa....(saobraćajne propise).

Da li čuvaš nečiju tajnu (švaleracije i sl)?

10. Trenutno ne, ali dobar sam čuvar kad zatreba.

Da li često ovde postavljaš pitanja koja bi voleo-la da neko pita tebe?

11. Ne bas, uglavnom pitam nesto sto me interesuje, pa mi je zanimljivo da saznam kako neko razmislja u vezi necega, sta radi u nekoj situaciji, i sl. A nekada samo izmisljam pitanja! :)

Da li ti je neciji odgovor pomogao u bilo kom smislu?

12. Pa jedino u smislu da saznam više o osobi koja na pitanje odgovara...pod uslovom da se ne folira, ali dosta mi o ljudima govore i pitanja koja postavljaju. Možda sam nekada nešto i naučila, ne sećam se sada konkretno.

Šta je ogledalo nečije duše (a da nisu oči)?

13. Njegovo gledanje na zivot, i osmeh.

Volis li antikvitete?

14. Volim ih u antikvarnicama i galerijama, ne kod kuće, čini mi se da nose neku negativnu energiju, pogotovo ako ne potiču iz tvoje porodice, nego su kupljeni.

Da li ljudi koje ne podnosiš, znaju da ih ne podnosiš?

15. Ne znam, ko mi ne odgovara izbegavam ga, pa ako tako tumace to izbegavanje... (a mozda misle i da sam asocijalna:)) Mada, kada sam ipak u drustvu takve osobe, mislim da se to primeti, ne umem da sakrijem emocije.

Da li se izvinjavas kada neko insistira na tome da si pogresila iako ti smatras da ta osoba preteruje?

16. Izvinim se jednom, a ako me gnjavi i dalje, kažem :Šta još hoćeš, prestani da me daviš i prođi me se :)))

Da li najbližima kupuješ poklone za rođendan bez da ih pitaš šta im treba?

17. Uvek tako! Smatram da je kod poklona fora u iznenadjenju i paznji, a ne u samom dobitku. A, i sebi bih uskratila uzivanje u biranju poklona. I srecna sam sto sam u 99% postigla pozitivan efekat. :))

Poslednja smesna situacija u kojoj si se nasla?

18. Danas sam ušla u Tehnomaniju i mahinalno, kao da zovem nekoga telefonom rekla momcima u radnji: "Dobar dan, Nataša je." Prvo su bili šokirani, o onda smo svo troje prasnuli uz smeh.

Da li ti je žao da budeš u kući kad je lepo vreme?

19. Hahahaha :)))
    Jeste, i razmisljam da bih mogla bar u setnju neku, zdravo je. :)

Da li ti se nekada desilo da po nekoliko dana ne izadjes iz kuce, osim do prodavnice, iako nisi bila bolesna?

20. Nikad. Da živim u kući, verovatno bih i spavala u dvorištu!

Da li imaš zavese u sobi?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.