Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Neki znakovi se ne vide dobro.
Naprimer znak & izgleda lose.
Јанковићу, мени то ради.
Jankovicu treba valjda klinkes na brojeve.
Е хвала,сконтао сам. Сад само да се навикнем и то је то.
Поздрављам промјене, мада ће ме оне натјерати да ускоро набавим нови и већи монитор. Сад је све много развученије, па на овом свом 15-инчном видим знатно мање садржаја странице при нормалном зуму. Иначе, као и Први српски вампир, помало сам носталгичан за оном верзијом из 2008/09 кад су била црна слова на свјетлој подлози (здравије за очи).
sajt je vrh bio i ostao...dizajn ne menja dobre defke koje su na sajtu
Lepo izgleda samo je bezveze sto se vidi ko je napravio poster pre ocenjivanja valjda ce kaizen ispraviti to
Добра. У сваком случају је боља од прошле која је била лошија од оне претходне. Сећам се кад се мењала, мој први утисак је био да је срање и временом се он није променио. Мисли, визуелно је била лошија, а једино форум био бољи. Ова ми се већ свиђа, нема неких радикалних промена али је некако лепша верзија. Видећемо још.
врло-добар 4 :)
добар посао...али треба се навићи..
bravo za sve promjene.
Meni se isrkono ništa ne sviđa
Meni je malo čudno, trebaće mi vremena da se naviknem, ali nije loše... I kao što su mnogi već rekli, boja malo smeta očima, verovatno će se to promeniti...
Lepo je, promene su uvek dobro došle.
Ово је сморило. Дај нову...
Ne svidja mi se boja pozadine, velicina i vrsta fonta.
Dok nisam prijavljen mogu vidjeti skor neke definicije.
Nedostaju mi "Najomiljenije danas definicije/posteri."
Jbg, prije mi bilo ljepse ((:
Сајт да је мање зиљав, био би по зиљавости у рангу Мадоне, Анђелине Џоли, Џенифер Лопез, Бјонсе, Спајс грлс и сличних...
Podržavam svaku promenu, ali biste mogli da vratite NAJOMILJENIJE DEFINICIJE DANAS, radi lakšeg pregleda...
Pa imaš ODABRANE DEFINICIJE, mislim dođe samo kad klikneš gore na definicije valjda......
Imalo me srce o'kinut kad sam vidio promjene... Grdna je ova boja do bola
Мени је ово супер, скроз! Нећу и не могу да читам претходне постове. Право освјежење! Одлично! Феноменално! Малте не фантастично! :-)
Super izgleda novi sajt :) Sve promene su pozitivne osim dve za koje mi je jako zao sto su izvrsene :(
jedan:dajem glavu za stari background :( Background boje i dizajn Vukajlije su uvek bile nesto sto me je odusevljavalo.Bilo bi lepo ako vec ne moze da se vrati, da se vrati ponekad,ili bar da mi da link na pvt ako neko ima sliku tog patterna koji je bio mnogo dobar meni :)
druga stvar:Palcevi.Nekako je uslo u vukajlijaski sleng "palcovanje" a sada su tu plusevi i minusevi i to kvari atmosferu.
eto,mislim da je sve ovo genijalno i modernije izgleda,samo treba vremena da se naviknemo.Jedino bi bilo dobro kad bi se vratili palcevi i stari bcg,dobre navike ne treba menjati :)