Nova verzija sajta kreće noćas sa radom

1. Nova tema na glavnom forumu...

Predlozi i prijave bagova

su sada podeljeni na:

Predlozi za poboljšanje sajta

i

Prijave bagova...

2. U tacno 3.07 preminula je stara verzija vukajlije.
    U 3.36 probudila se kao ova sada koju gledamo...

3. pa ono.. svidja mi se,fensi je,lepe su boje,slaze mi se uz aero ;)

4. ШКК?
    Ја тек што дошао овде а сајт се измени скроз! :)

5. Nice... veoma cist i prost izgled, veoma moderan... slaze mi se uz zelenu temu Chroma :D

6. Dark, daj link teme... :)

7. jel se meni cini il se ucisnici na cetu ne refresuju? bila bi fora da moze da se vidi ko snajperise

8. jel mi se cini il nema editovanja komentara za smrtnike i prijavljivanje definicija za brisanje?

9. Kaizene, kad je vec sajt postao moderniji, mogao je i cikica da kupi neki preparat za rast kose, da malo smrsa, i tako to... :)

10. Pitanja u vezi sa novom verzijom postavljajte na ovoj temi: http://vukajlija.com/forum/teme/14611

11. Ја само да поздравим нови изглед, стари је сморио тотално. Идемо у нове победе!

12. Slucajno mi se omaklo, pa napisah na ovoj temi... Jbg, jos se navikavam...

13. Ala je olovna, svaka vam čas' !!! :-)

14. Mnogo mi se svidja novi dizajn, 1000000 puta je bolji od prethodnog. Jedino smatram da su pojedine stvari suvise velike i nesrazmerne, ali mozda cu se navici, pa ce mi odgovarati. Pozdravljam promene.

15. Lepo je, vise uspavljuje i smiruje, ali su brojevi na podforumima veliki pa suvise bode oci.

16. Мени се искрено свиђа овај Модерн Њиндоус Лук
    Палац горе за непостојање дефке дана
    палац горе за непостојање свих осталих типова престижа...
    Палац горе за фонт
    палац горе за све оно што могу ктитори!

Маде бај: Вокаси!

17. Nije loše, izgleda sveCki. Samo mi nije jasno gde odoše one "najomiljenije" defke, pošto obično prvo njih pogledam kad se ulogujem. Ok, ima ovih "odabranih", ali većinom su stare i već viđene.
    :zbun:

18. Колико ће ми требати времена да се навикнем на нову Вукајлију...

Мада добро је, бар за сад... :)

19. Јебем ти нову верзију,не могу да видим своје коментаре на дефиниције ни коментаре других на своје дефиниције. Кликћем и кликћем,али ништа.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.