Pitanja u vezi sa Novom verzijom sajta

  1. Мени на мозили ради к'о подмазан након што сам уклонио позадину са оним блокатором.

  2. Slazem se sa Vokasijem, ali

    Вокаси
    Нијо ово фејс па да се такмичимо ко ће више пријатеља имати.

    WTF?!

  3. CITATSvidja mi se ovo, jako mi se svidja,doduse bio sam skeptican malo sinoc kada sam video promenu ali sam se zajebao.Svidja mi se nasumicno biranje definicija,tako mogu mnogo vise definicija da ocenim,.Svidja mi se i sto je izbaceno najomiljenije danas i def dana, nadam se da ce to podici kvalitet definicija. Ne bih da pitam ,zato sto je vec pitanje postavljeno ,tako da cu se sdamo pridruziti onima koji su konstatovali da je ova boja ubitacna,posle 20 minuta mi razjebe vid skroz.TATCI

    Ovo je moj predhodni komentar , dok sam mislio da su definicije randum izbacivane , tako da ne kukumavcim za omiljenim ili definicijama dana , samo mi je apsurdan ovaj nacin odabira definicija za naslovnu stranu.

  4. Vokasi, sve je to u redu što kažeš, ali šta fali takmičarskom duhu? On je jedna od stvari po kojima se Vukajlija razlikuje od Urban Dictionary-ja i ma koliko nus-pojava proizvodilo to takmičenje daje neku živost sajtu.

    Mi kao narod imamo malo takmičarski mentalitet i ne vidim zašto je to baš toliko loše.

  5. Opet ne umem da citiram :) strasno

  6. Vokasi, kontam ja sta ti hoces da kazes, ali zar nije poenta bas to! Da ne bude pobednika i gubitnika. Da si pazljivije procitao nekoliko postova unazad video bi da niko nije rekao to sto si ti napisao. A ja dajem jebeno konstruktivan predlog da bi na sajtu mogao da sedim i citam sto vise definicija, zbog cega sam inace i dosao. Ne zelim da citam deset istih ceo dan!!! Zato sam i napisao

    Ovako je go kurac, znam da ja više nijednu sa te strane nijednu jedinu neću oceniti, za druge me, da se tako prosto izrazim, zabole tuki.

    <---ovo

  7. Мајо фора је у томе што правим сличности са понашањем на фејсу: Више коментара и пријатеља,
    са понашањем овде: више омиљенисованих дефиниција и дефиниција дана...

  8. sа понашањем овде: више омиљенисованих дефиниција и дефиниција дана...

    Ja ne vidim kakve to veze ima, ja se nit znam nit gotivim sa nekim odavde, osim sa Strajom, pre bi se reklo da sam omražen nego bilo šta drugo, a imao sam sedam definicija dana u razmaku od malo više od mesec dana.

    Živo me zanima o kakvim se to zloupotrebama priča.

  9. mislim da je kontraproduktivno što se kvaliteta tiče, ove defke na naslovnoj ne da nisu kvalitetne nego... tu i tamo neki plus eventualno

  10. Фејзбуче, ја мислим да ће кајзи да среди све то и да удовољи раји. Мислим не би он терао нас са сајта овако....
    Само доста више са тим о омиљенима и дефкама дана...

    Нисам прочитао ни један пост пре мог.
    Једноставно сам почињем своју дискусију.
    Али много се такмичите, и варате у томе. Прво је било линковање на чет, па онда силовање са сликама, па онда 1000 ликова из разреда који ти дају плусеве, па онда омиљено и то једно 10 пута са свих могућих и немогућих новоотворених и старих налога....
    Ако причамо о неком фејплеју онда.... дајем минусе свима!

  11. Vidim, ali ja sam mislila da to samo klinci i klinceze rade.

  12. Stvarno treba da se promeni to na početnoj strani, zašto bi neke definicije koje određeni moderator smatra dobrima morale svima da budu nabijene na nos? A sa druge strane ako se nekom modu ne sviđa definicija i ne stavi je tu, ona nema šanse da bude ocenjena kako valja(u ovo sam se uverio iz ličnog iskustva, stavio sam danas defku koja nije izbila na početnu i imala je možda 20 ocena, ako i toliko) što nikako nije dobro i k'o što neko reče ubija fer plej. Menjajte ovo pod hitno.

  13. Само доста више са тим о омиљенима и дефкама дана...

    Slazem se... samo daj neki rendom a ne ovo oni stave i cao...

  14. Bilo bi lepo (mozda i fer) da se vrati opcija da biramo boju sajta. Ili bar par ne ktitorima, a par tema ktitorima.

  15. Ja sam imao skor 10:2, mislim da je to izvanredno pa bolje da sam imao 3:45

  16. Ja sam imao skor 10:2, mislim da je to izvanredno pa bolje da sam imao 3:45

    Baš to hoću da kažem. I ja sam imao (imam) 12:7

  17. ЈА имам 12:2.... Нема то везе...
    А питам се како је онда било:
    http://www.urbanbug.net/upload/image/02%202008%20UB37/WEB-vukajlija.jpg

  18. Glavne zamerke su vec navedene. Evo i par mojih obrazlozenih na moj nacin. Nakon pregleda sajta dosao sam do zakljucka da je mnogo otezan pregled definicija. Da li treba da postije omiljene defke dana ili ne, o tome se moze raspravljati do 2012., ali da ne mogu da lako pregledam definicije i da ih nadjem, kao ranije. Em sto je tesko naci dobru definiciju, em sto moram da kliknem na 100 linka da bi dosao do bilo koje. To je glavna zamerka novom izgledu.
    Kod polja pretrage se i dalje u otvorenoj listi pojmova koji su srodni trazenom pojmu isti stilizovani u skladu sa ranijim dizajnom (css nije sredjen ili sta vec).,

  19. Imate neki bag sa istekom vremena postavljenih deficija. Npr, za vreme postavljanja jedne moje definicije stoji "juče", a kada uperim kursor na to "juče", piše 18:32, iako ovo "juče" stoji još od 18h. Iako je sada već prošlo 18:32, nije mi se povećao broj defincija koje mogu da okačim.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.