@каизен мора да има неки баг, аман свака могућа дефка и постер имају квачицу поред себе
@Bunker odgovoreno iznad tvog posta.
@vuk to je sada oznaka za omiljeno (bunili se ljudi protiv gejsrca :)). ovo drugo što pitaš je bio privremen bag. sređeno
Kad ce da se vrne groblje?
kad dobijem izveštaj o uplati }:)
Који си ваћко :)
Da li mozes da smanjis velicinu brojeva u podforumima i profilu, udara u oci? Ubija bre!
šta je ova plava kvačica, svaka definicija je ima a kad kliknem ništa se ne dešava?
pa onda je svaka odabrana. nešto tu ne štima
пробај сад, сређено је то. написао је Кајзен то негде... И кој ја ђаво глумим модератора и одговарам људима по форумима :)
probala :)
i opet ništa, pff
јел плава боја те квачице, ако јесте онда је "одабрана" ако није онда је јеби га... не можеш да кликнеш на то, само ето тако стоји :)
ne nego je šućmurasta :)
nešto je ovde crklo kolko ja vidim, e, aj ćao, još ću da ispadnem da spemujem bre :)
Jebote, ja ukazujem na potencijalni bag, a neki strucnjak mi brise post prije nego sto sam vidio odgovor...
EDIT: Duboko se izvinjUvam. Post sam kacio na drugoj, vrlo slicnoj temi, pa sam pomjesao. :)
ako je šućmurasta sve je u redu
Plava kvačica je oznaka za odabranu definiciju.
Siva kvačica stoji na svakoj definiciji, za slučaj da postane odabrana.(valjda)
Тооо Каизене, сад видех ово црвено дугме на насловној, свака част.
U kojoj vremenskoj zoni ili štagod je vreme postovanja komentara? Evo npr pekijev komn gore piše mi "2010-10-15T00:21:13Z", i piše da je "pre 2 sata". E sad, ili sam ja lud ili je sad 5h(a jesam lud što sam ovde u 5h)..
UTC.
Sta znaci ona zvezdica pored plave kvacice i zasto sve moje definicije imaju tu plavu kvacicu?