Pitanja u vezi sa Novom verzijom sajta

  1. Mislim da je to koliko ti je ukupan skor za definicije, onaj odnos pozitivnih i negativnih glasova...

  2. Dobra je nova vuka, samo ste je malo ubili time sto nema vise definicije dana, i najomiljenije danas...:S

  3. I mogla bi se smanjiti slika na profilu, ko da gledam u ikonu. I možda vratiti onaj grafik aktivnosti.

    Istina!

  4. kako da vidim defke dana

  5. nema više defke dana traktore

  6. Da džabe nepitate i žalite se na drečavo zelenu evo rješenje:

    Objašnjenje-Kako besplatno vratiti staru temu Vukajlije
    http://vukajlija.com/forum/teme/14639?strana=1#post_685821

  7. Kaizene, brate bože, 'ajd da ti i ja kažem:

    1) Boju si zeznuo, nadam se da menjaš.
    2) Do jaja je što si ukinuo defku dana, al je glupo što nema najomiljenije danas.Treba da razmisliš da uvedeš "Najplusovanije danas", kao kompenzaciju.
    3) Profil sliku ne diraj.Do jaja izgleda ovako, k'o ikona.
    4) Čet zeza, to znaš i sam.
    5) Skrolovanje je otežano poprilično kao što su ti rekli, ako ne i gore.
    6) Imaš manjak modova.Uzmi i mene.

  8. I imaš bag sa vremenom.Čim postujem, odma' piše "pre 2 minuta".

  9. Ajd da se ponovim
    Da li isključivo modovi biraju tzv. Odabrane?
    Ako da- onda ste dva manja zla(def.dana i najomiljenije danas) zamenili još većim i najvećim. Skidam kapu svakom od njih pogotovo jednom novom, ali besmisleno je. Nekako autokratski, da ne upotrebim težu reč.
    Ili ostavite Odabrano a uvedite Najpopularnije danas(ne najomiljenije jer je tu ležao problem zloupotrebe) ili nađte neki miks kompromis.
    Ovako me nervira da čitam nešto što je neko za mene odabrao na sajtu koji ima koliko već ljudi. Smešno. Pogotovo što znajući već pomalo(kratko sam relativno ovde) afinitet najčešće prisutnih modova unapred sam osuđena da čitam teme koje znam kakve će biti.
    Neka mi, molim, neko odgovori.

  10. kaizen - pise se "malopre". nemoj da se sramotis, ispravi to.

  11. Заправо, може и ''мало пре'', али је чешће ''малопре''.

  12. Ispravite "bag"-šta li je, nemam prava da vas častim još nekim posterom, iako je prošlo više od 24 h od mog poslednjeg činodejstva

  13. Ako cemo tako- i jebiga se pise zajedno.

  14. Kad smo vec kod malo pre ,meni to pise svuda ,nemam uopste vreme kada je sta radjeno, i to me nervira. Moz se sredi to , javio sam vec na prijave bagova ,ali reko aj i ovde , cistoda bude primeceno. Posto nisam siguran da sam utrevio temu na prijave bagova.

  15. I da , gde mi nestade opcija za izmenu definicija i komentara na forumu , jel to samo meni ili je tako kod svih ?

  16. Da li još uvek postoji arhiva? Prilično je klaustofobično bez spiska svih definicija, autora, postera, arhive... Kao da se sajt odjednom smanjio. Forum je vrlo nepregledan.

  17. džimi, može ako kažeš "svršila je malo pre mene", a ako se to desilo pre par sekundi, onda "svršila je malopre"... :D

  18. Slažem se sa Lemajom :)

  19. Nekada su svi moglu da zloupotrebe sajt, sada to mogu samo moderatori. Svaka cast, mnogo bolje! Dobro je znati da o definicijama koje ce biti na naslovnoj strani vise ne odlucuje 1000 clanova nego jedva 20, jer mi smo ipak glupi i ne znamo sta je to "kvalitetna definicija" . Mozda su se "stari Vukajlijasi" uplasili novih autora, koji su u zadnje vreme cesto imali definicije dana, pa su svoju sujetu stavili ispred dobrobiti sajta kao i da pre nisu radili sta su hteli. Spisak najpopularnijih autora na kome ima 20 ljudi je prica za sebe, da su sigurni u svoje zasluge ne bi ih toliko isticali. Ako nista drugo, svidja mi se novi izgled sajta. Toliko od mene, sad odoh na Facebook, tamo bar nema moderatora da umesto mene odluce sta ce biti na pocetnoj strani.
    PS Danas je umro fer play na Vujakliji!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.