Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Važno da smo dobili, strefila me srčka skoro.
Е а шта је са Ањом Спасојевић? Што она не игра?
Кој им је курас...
Алал им ћуфте. Како сам уреко Швабице...
ДУПЛАААААА КРУНААААААА ОПАААААААААА
FANTASTIČNOOOOOOOOOOOOOOOO OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Кобјасниле!
Ова Малагурски није лоша риба...
Иначе ,честитке и та говна....
Ovo im je za četres prvu!!!
ŽEEEENEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Molnarka je luda ko struja. Kad su gubili 6:0 htjela sam da pičim do Bg-a da ih tučem. Svaka im čast. NAJBOLJI SMO NAAAAJBOLJIIII...........
Najbolji libero Evrope iz Kosjerića! FAK JEA!
СРЧКАААААА! ЈЕБЕМО! СВАКА ЧАСТ.
МА ИДЕМО БРЕ! ШАЉИ НЕМИЦЕ НАЗАД У КУХИЊУ! УЛЕПШАШЕ МИ ДАН!
Sad sam najsrećnija osoba! Svaka čast! Dupla kruna!!! IDEMOOO!
Ја нисам гледао, смара одбојка јер је некако геј, ал свака им час.
Е и да се најебем мајке судији за пар марнутих поена у трећем и четвртом сету. А и оном од јуче. Али нема везе, овако је слађе.
E vala baš bih voleo da ti Brakočevićka smečuje u te tvoje muževne ruke, pa posle da pričaš na urgentnom kako si u kafanskoj tuči povredio gornje ekstremitete.
?!?!
Sta ti je ovde tacno gej
http://3.bp.blogspot.com/-K5Yp82P-IXM/Ti30taL7wRI/AAAAAAAADIM/ohGY5J_l2m0/s400/50270_132063537379_7031758_n.jpg
Ako je odbojka gej onda je tenis leglo pederluka.
GEJ GEJ GEJ
http://gallery.photo.net/photo/11768053-lg.jpg
Оп, оп, поново. Сјајно.