Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ме ложиш да живиш у Будимпешти?
Da učim nešto iz psihologije,ali to ustvari nije prava psihologija,ne znam što to učimo.
Ista pesma sa mnom, psihologija je za intelektualno nadmoćne.
Требало би да блејим у плафон, или да читам књигу, а мени мрско било шта. Тежак је живот доконих.
Ме ложиш да живиш у Будимпешти?
Вишеград брате :), стварно ако треба неки курац око ћуприје, андрића, самог града реци да ти помогнем. Знам све :)
Ама знам да је Вишеград, зајебавам се :) Хвала, али мислим да сам у реду.
Е брате, треба ли да ти откинем камен и пошаљем. Имаш 5 сигурно. Ипак је то цјењено камење :)
Kao da pročitam nešto iz jengleskog za sutra, al' ono...
Da pišem ovo.
Контам како да скупим 8000 постова на форуму да ми се цити врати :)
Да спавам?
Да спавам?
+1
D' učim. Lažem. Ne lažem, ali bih volela da lažem. Lažem.
trebo bi da spavam ustajem u 7 -.-
D' učim. Lažem. Ne lažem, ali bih volela da lažem. Lažem.
Mrš u sobu, daću ja tebi tu filozofiju! Samo tog Apostolona i učiš! Sramoto!
Verovatno da spavam, ali pošto sam danas odspavala 3 sata, nema šanse... Ipak ću oprati sudove, bar nešto produktivno da uradim :)
Soul, mrš u kuhinju!!!1
Da budim lekara da piše uput pacijentkinji za rentgen da snima skočni zglob, al' neka je još malo u čekaonici.
Da budim lekara da piše uput pacijentkinji za rentgen da snima skočni zglob, al' neka je još malo u čekaonici.
Ma neka bre, pusti, dok se ne oladi, ne boli! A šta je radila ta sad majke ti? Bio neki egzotičan seks? :D
Kao fora išla da piša, pa se saplela. Ko još piša u ovo doba noći!
Murš u čekaonicu!