А видиш, мени се свиђа Стари Рим и Грчка, Антика уопште, Модерна историја, Светски ратови али као клинац био сам залуђен за витезове и Ратове Ружа. Добро је то, али колико сам видео, има мало у књизи. Зато ето мене на Филозофском кроз 3 године, смер историја :)
Преправљен наслову "Шта БИ ТРЕБАЛО да радите док ово пишете?". Глагол требати се не мења по лицима, има само ТРЕБА и ТРЕБАЛО БИ. ТребаО сам, трабаЛА си, требаМ не постоје у српском језику.
Ето, можда би требало да смањим проповедање док ово пишем...
ТребаО сам, трабаЛА си, требаМ не постоје у српском језику.
Постоје:
- Њој је требала нова јакна.
- Требам пиво.
- Њему је требао подстицај.
Глагол требати је безличан кад стоји уз други глагол, као у наслову ове теме, на пример. Писао сам то већ 5 пута и сад док ово куцам имам исту фацу к'о "лив Бритни алоун" лујка и вичем "личан је кад стоји уз именске реееечиииии кмеее".
А видиш, мени се свиђа Стари Рим и Грчка, Антика уопште, Модерна историја, Светски ратови али као клинац био сам залуђен за витезове и Ратове Ружа. Добро је то, али колико сам видео, има мало у књизи. Зато ето мене на Филозофском кроз 3 године, смер историја :)
Видимо се тамо колега...
Преправљен наслову "Шта БИ ТРЕБАЛО да радите док ово пишете?". Глагол требати се не мења по лицима, има само ТРЕБА и ТРЕБАЛО БИ. ТребаО сам, трабаЛА си, требаМ не постоје у српском језику.
Ето, можда би требало да смањим проповедање док ово пишем...
Дучим.
Čitam neke naučne radove iz vizuelne neurologije koji mi idu na kurac.
бај Ми
Da učim.
http://vukajlija.com/forum/teme/1487-sta-bi-trebalo-da-radite-dok-ovo-pisete?strana=10#post_1591328
Ова тема брука вукајлију по овим фраматичким грешкама.
Па шта кукаш кад сам изменила?
Да читам На Дрини ћуприју, ал' ми се не да нешто.
Tреба ли помоћ, 'одам сваки дан по њој :)
Messalina
nisam video tada, fala!
Da poširim veš -.-
Doppia dobaci mi neke tange sa štrika da mirišim!
Meni bubregare neke! Više mirišu.
Да одговорим са Пантеле на 40 ПВТ-ова. Ал ме нешто боли курац...
Da čistim, perem, peglam...pravim prinudnu pauzu u pušenju...:)
Da i dalje učim psihologiju.
ТребаО сам, трабаЛА си, требаМ не постоје у српском језику.
Постоје:
- Њој је требала нова јакна.
- Требам пиво.
- Њему је требао подстицај.
Глагол требати је безличан кад стоји уз други глагол, као у наслову ове теме, на пример. Писао сам то већ 5 пута и сад док ово куцам имам исту фацу к'о "лив Бритни алоун" лујка и вичем "личан је кад стоји уз именске реееечиииии кмеее".
Лепо од тебе што си преправила наслов.