Šta bi trebalо da radite dok ovo pišete?

1. Tреба ли помоћ, 'одам сваки дан по њој :)

Ме ложиш да живиш у Будимпешти?

2. Da učim nešto iz psihologije,ali to ustvari nije prava psihologija,ne znam što to učimo.

3. Ista pesma sa mnom, psihologija je za intelektualno nadmoćne.

4. Требало би да блејим у плафон, или да читам књигу, а мени мрско било шта. Тежак је живот доконих.

5. Ме ложиш да живиш у Будимпешти?

Ме ложиш да живиш у Будимпешти?

Вишеград брате :), стварно ако треба неки курац око ћуприје, андрића, самог града реци да ти помогнем. Знам све :)

6. Вишеград брате :), стварно ако треба неки курац око ћуприје, андрића, самог града реци да ти помогнем. Знам све :)

Ама знам да је Вишеград, зајебавам се :) Хвала, али мислим да сам у реду.

7. Е брате, треба ли да ти откинем камен и пошаљем. Имаш 5 сигурно. Ипак је то цјењено камење :)

8. Kao da pročitam nešto iz jengleskog za sutra, al' ono...

9. Контам како да скупим 8000 постова на форуму да ми се цити врати :)

10. Да спавам?

11. nem0
    Да спавам?

+1

12. D' učim. Lažem. Ne lažem, ali bih volela da lažem. Lažem.

13. trebo bi da spavam ustajem u 7 -.-

14. SoulOfMySoul
    D' učim. Lažem. Ne lažem, ali bih volela da lažem. Lažem.

Mrš u sobu, daću ja tebi tu filozofiju! Samo tog Apostolona i učiš! Sramoto!

15. Verovatno da spavam, ali pošto sam danas odspavala 3 sata, nema šanse... Ipak ću oprati sudove, bar nešto produktivno da uradim :)

16. Mrš u sobu, daću ja tebi tu filozofiju! Samo tog Apostolona i učiš! Sramoto!

Soul, mrš u kuhinju!!!1

17. Da budim lekara da piše uput pacijentkinji za rentgen da snima skočni zglob, al' neka je još malo u čekaonici.

18. bojanboj
    Da budim lekara da piše uput pacijentkinji za rentgen da snima skočni zglob, al' neka je još malo u čekaonici.

Ma neka bre, pusti, dok se ne oladi, ne boli! A šta je radila ta sad majke ti? Bio neki egzotičan seks? :D

19. Kao fora išla da piša, pa se saplela. Ko još piša u ovo doba noći!
    Murš u čekaonicu!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.