Ме ложиш да живиш у Будимпешти?
Da učim nešto iz psihologije,ali to ustvari nije prava psihologija,ne znam što to učimo.
Ista pesma sa mnom, psihologija je za intelektualno nadmoćne.
Требало би да блејим у плафон, или да читам књигу, а мени мрско било шта. Тежак је живот доконих.
Вишеград брате :), стварно ако треба неки курац око ћуприје, андрића, самог града реци да ти помогнем. Знам све :)
Ама знам да је Вишеград, зајебавам се :) Хвала, али мислим да сам у реду.
Е брате, треба ли да ти откинем камен и пошаљем. Имаш 5 сигурно. Ипак је то цјењено камење :)
Kao da pročitam nešto iz jengleskog za sutra, al' ono...
Da pišem ovo.
Контам како да скупим 8000 постова на форуму да ми се цити врати :)
Да спавам?
+1
D' učim. Lažem. Ne lažem, ali bih volela da lažem. Lažem.
trebo bi da spavam ustajem u 7 -.-
Mrš u sobu, daću ja tebi tu filozofiju! Samo tog Apostolona i učiš! Sramoto!
Verovatno da spavam, ali pošto sam danas odspavala 3 sata, nema šanse... Ipak ću oprati sudove, bar nešto produktivno da uradim :)
Soul, mrš u kuhinju!!!1
Da budim lekara da piše uput pacijentkinji za rentgen da snima skočni zglob, al' neka je još malo u čekaonici.
Ma neka bre, pusti, dok se ne oladi, ne boli! A šta je radila ta sad majke ti? Bio neki egzotičan seks? :D
Kao fora išla da piša, pa se saplela. Ko još piša u ovo doba noći! Murš u čekaonicu!
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Da učim nešto iz psihologije,ali to ustvari nije prava psihologija,ne znam što to učimo.
Ista pesma sa mnom, psihologija je za intelektualno nadmoćne.
Требало би да блејим у плафон, или да читам књигу, а мени мрско било шта. Тежак је живот доконих.
Вишеград брате :), стварно ако треба неки курац око ћуприје, андрића, самог града реци да ти помогнем. Знам све :)
Ама знам да је Вишеград, зајебавам се :) Хвала, али мислим да сам у реду.
Е брате, треба ли да ти откинем камен и пошаљем. Имаш 5 сигурно. Ипак је то цјењено камење :)
Kao da pročitam nešto iz jengleskog za sutra, al' ono...
Da pišem ovo.
Контам како да скупим 8000 постова на форуму да ми се цити врати :)
Да спавам?
Да спавам?
+1
trebo bi da spavam ustajem u 7 -.-
Mrš u sobu, daću ja tebi tu filozofiju! Samo tog Apostolona i učiš! Sramoto!
Verovatno da spavam, ali pošto sam danas odspavala 3 sata, nema šanse... Ipak ću oprati sudove, bar nešto produktivno da uradim :)
Soul, mrš u kuhinju!!!1
Da budim lekara da piše uput pacijentkinji za rentgen da snima skočni zglob, al' neka je još malo u čekaonici.
Ma neka bre, pusti, dok se ne oladi, ne boli! A šta je radila ta sad majke ti? Bio neki egzotičan seks? :D
Kao fora išla da piša, pa se saplela. Ko još piša u ovo doba noći!
Murš u čekaonicu!