КОКА-КОЛА - Друштвени паразит или можда само стереотип?

  1. Хе, најздравији... Негде у другој-трећој години средње смо отишли на фудбал и заборавили флашу оног зеленог хелоуа на сунцу. Претворио се у желе јебени. Оно је горе од оних црних и жутих сокова што се пију на саранама.

  2. A zasto nismo takvo drustvo na temi o pederima i gej paradi? :)

    Zato što smo društvo gde navijači rasturaju gej parade, a ne muče mlade direktore Koka-Kole brenerom :)

  3. Sok od zove ФТЊ!

    +1

  4. Hello je zlo. Ma nema ništa dok ne opraviš domaći sok lepo i ćao.

  5. Pio sam do 5 limenki koka kole dnevno svojevremeno i batalio sam, ima već skoro pola godine. Najveće zlo koje čovek može da strpa u sebe tokom dana su gazirani, zašećereni sokovi. Umaraš se lakše, snaga te napušta, sve ti teško kada se naliješ koka kolom. Ne kažem da nije merak cepnuti kolu kada jedeš roštilj ili neku jaku hranu, ali nalivanje u dokolici stvarno nije zdravo.

    Već duže vreme pijem samo kiselu, i to po ceo dan, nije zdravo ni to, znam, ali je bolje nego zašećereni i ofarbani otrovi. Ako se baš zaželim slatkog, napravim limunadu, pa ne štedim šećer.

  6. Slabo pijem sokove. Gazirano nikako. Tu se ne racuna Knjaz kojeg gucnem par puta mesecno.

  7. Pijem kokakolu 2 puta godišnje i to samo uz neki surov has i ako nema ništa drugo.
    Mislim da je američko zlo i droga. Ranije sam je pio češće, ali nekako sam se vremenom odvikao i sada ne mogu da popijem čašu, ne svidja mi se.

  8. Skaj kola...
    Kupiću puno više da ne nestane!!!4

    Skaj kola!

  9. Realno hello je govno u boji, za decu koja prže spajdermena umesto rijl sekte, vova ili dote. I za pecaroše.

  10. Квас ФТНЬ!!!

  11. Ocajnicki sam zeleo da pijem KokaKolu. Uvek su me napaljivale njihove reklame kad sam bio klinac, hteo sam da pijem Kolu i pusim Marlboro. I kad god sam je probao ostao sam razocaran. Jednostavno preslatko. Kad se sve skupi, u zivotu sam uspeo da popijem mozda 10L KokaKole. Ona Zero je jos odvratnija, ko da su narendali azbest u nju.
    U Americi sam se bio navukao na Gatorade i Powerade, ali oni nisu ni slatki ni gazirani niti imaju nesto puno kalorija. A inace cepam kiselu vodu, minimum dva-tri litra dnevno.

  12. Znaci nisam jedini kome se "tamanica" penje na vrh polnog organa.

    Pio sam kolu dugo,al u poslednje dve-tri godine je izbegavam jer sam shvatio kakvo je zlo,i sta radi gazirano organizmu. A pio sam je ko nezdrav,znao sam sa burazerom ispraznim dvolitru za pola h-h i ni malo se ne ponosim tim. I dan-danas je uzmem ali retko,bas retko, od gaziranog sad cepim kojeg Knjaza ili Minakvu al i to izbegavam, bem li ga, osecam se zdravije kad ne penusa nista u zelu'cu

  13. Već duže vreme pijem samo kiselu, i to po ceo dan, nije zdravo ni to

    Наравно да није здраво, мој ћале добио песак у бубрегу од минакве.

  14. treba piti piva,smanjuje rizik od peska.
    kokakola je nezdrava,al nase varijacije na temu su instant smrt u boci.

  15. Ал опет, доста је бољи бамбус са неком фалш колом него правом. Ја нисам неки љубитељ бамбуса, баш ретко пијем јер ми се пегла од њега ако се меша са ориђиђи текућином.

  16. minakva imala proslo leto akciju.za 60 dindzi se dobije 2 litre kole,2 litre narandze i 2 litre negazirane vode.

  17. Најјаче кога год питаш да ли пију кока колу, бар 80% ће ти рећи да попију чашу коле једном годишње, а прода се неколико милијарди конзерви и флаша у истом том периоду. Лицимури, ако пијеш реци да пијеш, шта имаш себе лагати да здраво живиш лоло.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.