КОКА-КОЛА - Друштвени паразит или можда само стереотип?

  1. Valdemar pazi na ishranu: jede samo pečurke koje sam ubere, eventualno neku živujku koju lično zakolje.

    Nije istina, jedem i paštete i pljeske na ulici i rol-viršle i svakakve gadosti kad moram ili kad me mrzi da spremam, ali bar sam svestan kakvo sranje jedem kad ga jedem, neću da branim i glorifikujem nešto što je evidentno loše.

  2. Prvo, hrana u Meku je govno, zao mi sto sam usao taj jedan put koji sam usao.
    Drugo, dal je kola govno ili ne? Nemam pojma, ali ako jeste onda njom treba gadjati onog njenog mladog direktora, onog sa "tamanicom". Ako nije, onda ga gadjati obicnim govnima. I streljati, naravno.

  3. Onog sa "tamanicom" trebalo bi mučiti švajs-aparatom i usijanim kleštima, naravno, pre streljanja.

  4. Mlogo volem kolu piti. Odskora pijem oko pola litre dnevno ili na dva dana, devojka hoće da mi jebe mater što pijem toliko ali meni nije problem, do jaja se osećam, a kad dajem krv kažu mi da imam vrhunsku krvnu sliku, pritisak 120 sa 80 itd. Elem, imam strica koji je zbog koka-kole išao na operaciju jetre, ali on je tukao 2l uz teglu eurokrema i veknu hleba dnevno. Prošle godine sam u periodu 1-14 januara unosio po 2-3 litra koka-kole dnevno pa sam rešio da je ne pijem 40 dana i uspeo sam bez problema i time sam samo dokazao sebi da mogu da se odviknem. Inače pijem isključivo klasičnu kocu, nikad ono govno bez šećera.

  5. и не исплати ми се да купуjeм колу од 2 литре, супица се никад не пиjе jер je за копитаре, зато je флаjка од литре до яя — газирано до края.

  6. Koka-Kola i nije mnogo različita po ukusu od Pepsija ili Sinalka, al ona je metonimija konzumerizma i američke kulturne (čuj, kulturne!) dominacije koji su vam uvrćeni u glavudže. Uživajte, veza između Koka-Kole, grabljivog kapitalizma koji vam dere kožu sa grbače i osiromašenog uranijuma koji ćete tek da osećate - uopšte nije toliko jaka. Tamanica.

  7. Valdemar
    Onog sa "tamanicom" trebalo bi mučiti švajs-aparatom i usijanim kleštima, naravno, pre streljanja.

    Uzasava me pomisao da je neko spreman da nekog krvnicki muci samo zato sto voli "tamanicu". Kakvo smo mi to divljacko i neemancipovano drustvo?

  8. Kapitalisticko... Ako vec morate da pijete gazirano crno pice, pijte Koktu...

  9. Gore piće ne postoji od tog slovenačkog govna, ali ne postoji! Bolji su i sokovi "Gale" iz Mladenovca.

  10. Gore pice ne postoji od koka kole i pepsija, kokta je zakon!!!

  11. Okle vama kinta za sve te kole?

  12. Gore piće ne postoji od tog slovenačkog govna

    Nisi ti pio neku crnu fantu ni dan danas nisam siguran od čega je al odvratnije nešto ne postoji :)

  13. kakva kurac kola, samo voda bez boje, ukusa i mirisanapomena

  14. Uzasava me pomisao da je neko spreman da nekog krvnicki muci samo zato sto voli "tamanicu". Kakvo smo mi to divljacko i neemancipovano drustvo?

    Onakvo u kojem je slobodno upotrebljavati metafore, hiperbole i ostale stilske figure na društvenim mrežama i forumima.

  15. Ma uzmeš zalediš dve narandže, jedan limun i jedan manji grejpfrut. Prethodno par sati moraju da stoje u vodi sa sodom bikarbonom, da izvuče ako se nešto od prskanja uhvatilo u kori. Onako zaleđeno izrendaš, staviš u litar vode i dodaš pola kile ili malo više šećera i jedan limontus, da to odstoji preko noći. Onda ujutru sve to procediš dobro kroz gazu ili finu cediljku, baciš čvrstu masu, i doliješ još četiri-pet litara vode. Dobićeš pet litara soka, ukusnijeg i zdravijeg od bilo čega što možeš da kupiš u prodavnici. Bez aditiva. Jebeš koka-kolu.

  16. Pio sam je u tolikoj meri da mi se u jednom periodu u odredjenom delu dana zgadi i nmg vise da je okusim, i posle par sati stucem sto je ostalo u dvolitarki...vodu nisam ni pio bukvalno, i nije 98 posto imidza, stvarno ima mnogo bolji ukus i od pepsija/sinalka/kokte i ostalih kuraca, al je bas losa i prekinuo sam da pijem vec nekih 3 meseca, kazu da je ova Lajt jos stetnija od obicne zbog vestackih zasladjivaca..."Bachte drogu djavoli je odnijeli"

  17. Ma uzmeš zalediš dve narandže, jedan limun i jedan manji grejpfrut. Prethodno par sati moraju da stoje u vodi sa sodom bikarbonom, da izvuče ako se nešto od prskanja uhvatilo u kori. Onako zaleđeno izrendaš, staviš u litar vode i dodaš pola kile ili malo više šećera i jedan limontus, da to odstoji preko noći. Onda ujutru sve to procediš dobro kroz gazu ili finu cediljku, baciš čvrstu masu, i doliješ još četiri-pet litara vode. Dobićeš pet litara soka, ukusnijeg i zdravijeg od bilo čega što možeš da kupiš u prodavnici. Bez aditiva. Jebeš koka-kolu.

    Ovako moja majka pravi limunadu. Ono jeste da je zdravije od bilo čega u prodavnici ali da je baš najzdravije - nije. Ima tu dosta šećera.

  18. Valdemar
    Onakvo u kojem je slobodno upotrebljavati metafore, hiperbole i ostale stilske figure na društvenim mrežama i forumima.

    A zasto nismo takvo drustvo na temi o pederima i gej paradi? :)

    Ma uzmeš zalediš dve narandže, jedan limun i jedan manji grejpfrut. Prethodno par sati moraju da stoje u vodi sa sodom bikarbonom, da izvuče ako se nešto od prskanja uhvatilo u kori. Onako zaleđeno izrendaš, staviš u litar vode i dodaš pola kile ili malo više šećera i jedan limontus, da to odstoji preko noći. Onda ujutru sve to procediš dobro kroz gazu ili finu cediljku, baciš čvrstu masu, i doliješ još četiri-pet litara vode. Dobićeš pet litara soka, ukusnijeg i zdravijeg od bilo čega što možeš da kupiš u prodavnici. Bez aditiva. Jebeš koka-kolu.

    E ovo potvrdjujem. I pravim ovaj sok non stop.
    Samo sto ne ubacujem gej-frut jer je gej i jer je skup.
    Jednom sam od 2 vece pomorandze, jednog veceg limuna i 600 grama secera , dobio 6 litara soka.

  19. Najzdraviji

    http://www.brendovi.net/images/proizvodi-velike/Fruvita/fruvita-hello1.jpg

    Pričat o štetnosti Koka kole je isto kao razglabat o poštenju kurve. Ijte, pijte, samo nemote puno i ne bojte se. Bolje se bačite na povremeno trčanje nego što se trudite da izbjegavate štetne napitke i jela. Uostalom i hljeb sadrži bakterije, kad može on onda može i najobičniji (i najukusniji) sok da sadrži malo štetnosti.

  20. Kad god kontam da kenjam a i uz to da bude proliv, uvijek popijem 1-2 litra Kole i ta želja mi se ispuni. Džaba sve, ja nju volim pa kakvo god da mi ona zlo činila.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.