КОКА-КОЛА - Друштвени паразит или можда само стереотип?

  1. Koka kola je monopolista, treba je sahranit!!!!11

  2. Koka kola je monopolista, treba je sahranit!!!!11

    Lepojko, pre će ona tebe sahranit'.

    Moja baba je napravila eksperiment sa famoznom kokiškom. Naime, stavila je šniclu u čašu sa koka- kolom. Posle dva dana pokazala nam je što se desilo sa mesinom. Skroz ju je pojela kokiškica. Loš trip. Umesto mene, pojela je šnicl' kokakola.

  3. Vučica21
    Koka kola je monopolista, treba je sahranit!!!!11

    Vučice, Coca Cola nije monopolista, već je najjači igrač na tržištu. E, sad, što njima niko ne može ništa, to je već druga stvar.

  4. I Vučice, da bi nekoga optuživala za monopol na tržištu, prvo trebaš da znaš sve ekonomske principe okarakterizacije monopola, dampinga itd. Dakle, Coca Cola nije monopolista. Ona predstavlja primer odličnog marketinga i jedinstvenog nastupa na tržištu. Salford je npr. monopolista u Srbiji. Otkupljuje većinski izvore mleka po niskim cenama a plasira na tržište proizvode koji su u velikom raskoraku sa nabavnom cenom, potiskujući manje proizvođače.

  5. Иначе, на светском тржишту, Пепси је јачи играч од кока-коле.

  6. Neuništiv brend, zaslužujući jako dobrom marketingu.
    Koka Kola je virus!

    Lično poznajem čoveka koji je jedva preživeo cirozu jetre, od pomenutog napitka!
    Alkohol i cigarete prezire, ali je preterivao u konzumaciji "Tamanice".
    Sada pije samo domaće sokove i ceđeno voće.

  7. Moja baba je napravila eksperiment sa famoznom kokiškom. Naime, stavila je šniclu u čašu sa koka- kolom. Posle dva dana pokazala nam je što se desilo sa mesinom. Skroz ju je pojela kokiškica. Loš trip. Umesto mene, pojela je šnicl' kokakola.

    Meni nije jasno čemu ovakve gluposti i laži... Mislim, ja i ne pijem kolu, jer smatram da je štetna, ali mi nisu jasne ovakve gluposti... Pokušao sam i ja isto sa parčetom slaninice i čašom kole kao klinac. I ništa. A eksperiment su radili i Myth Buster-si. Imali su isti rezultat kao i ja...

  8. Moja baba je napravila eksperiment sa famoznom kokiškom. Naime, stavila je šniclu u čašu sa koka- kolom. Posle dva dana pokazala nam je što se desilo sa mesinom. Skroz ju je pojela kokiškica. Loš trip. Umesto mene, pojela je šnicl' kokakola.

    stavi šniclu na dva dana u vodu pa da vidiš šta će da se desi. brate, stavi bilo šta u bilo šta na cela dva faking dana, pa će se uzjebe.

  9. Da se "pohvalim": privodim kraju treću flašu Cole od dva litra za nekih 15-tak sati, s tim što sam spavao od 16 do 19 časove. Dve Zero, jedna šećeruša, još sam i tokom fudbala popio času Spritea.

  10. Trivalićka, kasniš, odavno je kačeno na temu.

  11. totalno sam neobavštena....

  12. Napadate me ljudi ka' da sam nešto ukra'. Sećam se dobro da je baba donela čašu sa kolom i raspalom šniclom unutra. Sad, da li je to bila fora da nam kaže da je coca cola loša, to je već diskutabilno. Bili smo deca. EDIT: Nisam ništa izmislio ili slagao, više je bilo u kontekstu šale, kako god...

  13. Valdemar
    Sad kad sam pročitao sve te priče o raspalim kokakoličarima, počinjem da se ponosim svojim alkoholizmom.

    pljus jedan, a citirao sam da bi ovo opet procitali ovi kokakolicari. osim provija, on je ziro :D

  14. Pokušao sam i ja isto sa parčetom slaninice i čašom kole kao klinac.

    A sto nisi ubacio kosku, ona je merodavnija. Ja sam ovo uradio sa komadicem dzigerice. Preko noci sam ostavio, pogledao sutradan, komadic se raspadao, a voda je bila prozirna,dok je pri dnu case bilo mulja.. dalke cak ni boju nije zadrzalo..

  15. Ozbiljno: ona nema nikakav rad, ne menja svest, a izaziva zavisnost i upropaštava organizam. Jedini argument je: prija. Pa možda prija i mehanička stimulacija prostate, pa opet većina to odbija kao neprihvatljivo. ZAŠTO PITI TO UOPŠTE?

  16. Subliminalne poruke?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.