Otvorena pljuvaonica, meta: nova Vukajlija

1. Da li je komplikovanije dodvoriti se pisanjem svima sa sajta da bi skupio što više omiljenih, ili svideti se nekolicini odabranih koji dalje biraju šta će da visi na naslovnoj strani? Hm...

2. Оно што бих ја волео да видим у Одабраним су неке старије дефке, које имају одличан квалитет, али незаслужено су остале непримећене. Мислим да би модови могли понекад да избаце неку старију дефку у одабране. На пример да на сваких 10 дефки иде једна старија.

Каизен је јуче убацио дугме на насловној "поређај по времену одабира", то ће тек да заживи. Ја мислим додуше да би тај поредак требао да буде дифолт на насловној, а не време постављања.

3. Ја сам на наслову ставио можда 4,5 дефиниција, и то не оних које су се мени баш свиделе, него оне које знам да ће вама да се свиђају. Побогу људи, две године сам овде, знам на шта се пали маса...

Peki, nisam zadovoljna, možeš ti to i bolje. :)

4. Ljudi dobili ste preveliku odgovornost, da birate odabrane. Vratite "najomiljenije danas" pa da nešto može narod da izabere.

5. Ја мислим додуше да би тај поредак требао да буде дифолт на насловној, а не време постављања.

Vrlo verovatno da ću da tako i namestim.

6. Zasto mora da se napali masa da bi se definicija okarakterisala kao kvalitetna?

7. Evo sad sam bacio pogled, spisak 10 najomiljenijih bi bio gotovo identičan spisku odabranih.

8. Ајде нека се јави неки аутор који је имао ктитор налог у време када је добио дефиницију дана, а да је то било у последњих пар месеци. Ево, ја сам своју последњу дефиницију дана добио са неким скором преко 200 и имао сам 60 омиљених. Од тих 60 што су ставили у омиљене, њих 55 имају 100,150,200 поена популарности, пар написаних дефинција и недељу дана проведених на сајту. Не знам да ли сам субјетиван, али ја сам оре да квалитет дефиниција одређују нешто искуснији.

9. Evo sad sam bacio pogled, spisak 10 najomiljenijih bi bio gotovo identičan spisku odabranih.

Ахаха какав pwn.

10. Каизен је јуче убацио дугме на насловној "поређај по времену одабира", то ће тек да заживи. Ја мислим додуше да би тај поредак требао да буде дифолт на насловној, а не време постављања.

Сад сам видео нисам ни провалио раније. Доста дефки од раније су стављени овде. Мада се слажем да би требало да се тај поредак тако држи на насловној.

11. kaizen

Evo sad sam bacio pogled, spisak 10 najomiljenijih bi bio gotovo identičan spisku odabranih.

Naravno, zato što se samo te definicije i čitaju...

12. Pa kad su dobro odabrane :)

13. Ајде нека се јави неки аутор који је имао ктитор налог у време када је добио дефиницију дана, а да је то било у последњих пар месеци.

evo ja se javljam

14. Pa kad su izreklamirane, pre bih rekla. :)

15. evo ja se javljam

Јеси ли гледао ко ти ставља дефиницје у омиљене, колико је ту аутора вредно помена?

16. Vrlo verovatno da ću da tako i namestim.

А шта мислиш о томе да кад их се мало накупи (одабраних), да избациш то по времену одабира, па да излазе насумице? И оне од раније. Могао би неки мод да прелиста ону тему "најбоље дефиниције" на форуму па да убаци неке. Претпостављам да те одабране служе да лакше дођемо до квалитета, ане да неки социопата скупља плусеве. Само предлог.

17. Da se razumemo, nisam otvorio ovo iz loše namere, da bih obezvredio nečiji trud, iako možda nekome deluje tako. Taman posla. Našao sam da bi ovo možda moglo biti koliko-toliko konstruktivno. Ovaj sajt je dobar, najbolji! Znači mi.

Siguran sam da se niko više od kajzena ili moderatora nije potrudio, ali promene su bile previše nagle, drakonske. Nadam se da će vremenom dovesti do isto takvog poboljšanja, i verujem da ste znali šta radite kad ste menjali sve, samo sam skeptičan.

18. E sad glavni podcenjuje rođeni sajt. Može se ovde za dan iščitati i 20, 30, 40..... da valjaju, a ne samo 10. Nisu sve vrhunske, ali je bolje to nego da sad svi moraju da čitaju ili sve ili samo par odabranih .-)

19. Јеси ли гледао ко ти ставља дефиницје у омиљене, колико је ту аутора вредно помена?

Pre svega ne svrstavam autore tako, ako se nekome sviđa meni je drago, bio on Reservoir Dog ili neko ko se juče registrovao. Drugo, autori sa "imenom" retko omiljenuju novije defke, ako ne veruješ idi na 20 najpopularnijih ili po tvom mišljenju najkvalitetnijih autora i vidi koje su im defke među omiljenima, pošto sam ja to radio jedno vreme kad mi je bilo dosadno.
    E sad gledao sam naravno i shvatam šta želiš da kažeš ali ovo ti je kao politika, imaš svoje pristalice, imaš masu, masa donosi bodove i popularnost odnosno defke dana. Ako ti njih 250 oceni defku za 24h ne možeš da očekuješ da su svi po 2 godine već na sajtu.
    Problem je što sam ja juče u neko normalno vreme izbacio defku i posle 6 minuta imala je skor 0:0 !!!! i naravno, obrisao sam je jer me je bilo sramota pravo da ti kažem, e to je po mom skromnom mišljenju problem.

20. Zato sto ne citajuuuuuuuu! A jebes skor, kao da je to bitno, vise bih volela da je 150:120 nego da je 22:8!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.