Otvorena pljuvaonica, meta: nova Vukajlija

1. upravo, draže mi je 150:149 nego 12:4

2. Strajo brate, ali tih 12:4 dobiješ od ljudi vrednih pomena! :)

3. Јеси ли гледао ко ти ставља дефиницје у омиљене, колико је ту аутора вредно помена?

Ja se nadam da ovo nisi ozbiljno mislio. To što neko ne piše apsolutno ne znači da je manje vredan u odnosu na bilo koga.
    Jedna stvar je reći nakom da mu je definicija sranje (mada se ni sa tim ne slažem, ima lepših načina), ali deliti ljude ovako je jako ružno.

4. @Francky
    Hahahahahaha, sad ću da ti dam plus na defku sa najslabijim skorom pošto sam ove ostale već plusirao :)

5. Ja se nadam da ovo nisi ozbiljno mislio. To što neko ne piše apsolutno ne znači da je manje vredan u odnosu na bilo koga.
    Jedna stvar je reći nakom da mu je definicija sranje (mada se ni sa tim ne slažem, ima lepših načina), ali deliti ljude ovako je jako ružno.

Јесам озбиљно мислио, наравно. Мени је бар нелогично да дефиницију на прво место најомиљенијих изгурају 10 аутора са нула написаних дефиниција и три дана проведених на сајту. Није безвезе Каизен имао раније у плану да промени алгоритам популарности тако да гласови искуснијих вреде више.

6. Problem bi resio jedan tab sa strane sa naslovom definicija dana, ne mora da ima vise od pet poslednjih defki.

Ajde sad opet razmislimo, prvo stavimo prst na celo, sta pokrece ljude? ;)

kad vam sine odgovor, sinuce i resenje i ocenjivanje ce se nastaviti...

7. Није безвезе Каизен имао раније у плану да промени алгоритам популарности тако да гласови искуснијих вреде више.

А зашто то није реализовано?То сам ја предлагао пре и Корлеоне је рекао да је у припреми...

8. Није безвезе Каизен имао раније у плану да промени алгоритам популарности тако да гласови искуснијих вреде више.

Auuuuu, pa to automatski znači da manje vredim samo zbog toga što sam za sajt saznala kasnije od nekih. Nedopustivo.

9. А зашто то није реализовано?То сам ја предлагао пре и Корлеоне је рекао да је у припреми...

Баш пре неки дан је рекао да нема ништа од тога.

10. Peki, ti si moderator tek dva-tri dana. Da li to znači da si manje bitan od ostalih moderatora?

11. Ovo je bilo laske.

12. Da li to znači da si manje bitan od ostalih moderatora?

Наравно.

13. Мени је бар нелогично да дефиницију на прво место најомиљенијих изгурају 10 аутора са нула написаних дефиниција и три дана проведених на сајту.

To je isto kao da kažeš "Meni je nelogično da klinci od 18 god izaberu predsednika države, a ne mi koji smo toliko dali ovoj državi" :-)

14. Meni je to kretenski. Zasto je bitno kad je ko dosao? Zar to sto je neko ovde 2 godine, a neko 2 nedelje znaci da je ovaj prvi mastovitiji, originalniji i duhovitiji? Ne, naravno da ne. Trebalo bi da smo svi jebeno jednaki.

15. ne glumi... molim te!

_______

ovo odabrano mi lici na nesto nametnuto, ko jos voli da mu se nesto namece... mozda neki drugi izraz za upotrebiti?

16. mislim da treba da tražimo rešenja, bez prepirki

17. Selektivno citanje, sjajno.

Па ја сигурно не бирам ни од кога ни на којој страници читам, као што рекох, али нећу ни да ми се подмеће под нос нешто што нећу. Милион пута сам одустала од читања када ми наиђе нека бљутава дефиниција или километарска, а још више одустанем кад прочитам ту километарску и испостави се да је срање. Онда се сморим и до наредног оцењивања ми треба психичка припрема. :)

Да знате, ја сам имала обичај да сортирам ауторе, па у зависности од расположења да их оцењујем по тим списковима. Ауторе на то и то слово, ауторе регистроване тад и тад... Све то доприности оцењивању и мом времену проведеном на сајту.

Мада, код новог сортирања аутора ми се свиђа што редни број по популарности ТАКО боде очи. Толико, да је надоместио такмичарски дух који су будиле дефиниције дана и најомиљеније. Бар сам приметила код себе да више пишем, јер ми је бедна позиција за толико времена проведеног на сајту.

18. To je isto kao da kažeš "Meni je nelogično da klinci od 18 god izaberu predsednika države, a ne mi koji smo toliko dali ovoj državi" :-)

Ја и имам 18 година. :)) И да, слажем се да су моји вршњаци већином незрели тако велике одлуке као што су избори, али јебига, демократија, шта ћеш. Већина кажем, не сви.

Meni je to kretenski. Zasto je bitno kad je ko dosao? Zar to sto je neko ovde 2 godine, a neko 2 nedelje znaci da je ovaj prvi mastovitiji, originalniji i duhovitiji? Ne, naravno da ne. Trebalo bi da smo svi jebeno jednaki.

Не, него је зарадио више поштовања, а то је нормално.

Јебига људи, није вам ово демократија, ово је Вукајлија. :)

Морам да се искључим из ове дискусије, накупило се ђубре, морад се брише. Можа упаднем опет овде. :)

19. хахахах искусни за робовласништво а новопридошли за демократију.Е па неће да може , Пеки дај букагије... :))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.