Otvorena pljuvaonica, meta: nova Vukajlija

1. Jebiga, Laki, danas si napisao defku da su Ljudi jedina bica koja su tucaju iz zadovoljstva. Em sto je netacno, em je glupo. A ti si 24i. I? Sta to znaci? Da si nepravedno tu? Da su ti sve defke bezveze? Ne. Defka je defka, nije bitno cija je. Ja bar nikada ne razmisljam cija je i nikad ne bih dala plus samo zato sto je neko koga gotivim ili minus jer nekog ne gotivim. Juce mi je Mylyca zgadila zivot, ali pre neki dan me je bas nasmejala. Ne znam o kakvom zasluzivanju postovanja pricate, zaista. Sta kao, treba da se dokazujemo nekome, je li?

2. Auuuuu, pa to automatski znači da manje vredim samo zbog toga što sam za sajt saznala kasnije od nekih. Nedopustivo.

Meni je to kretenski. Zasto je bitno kad je ko dosao? Zar to sto je neko ovde 2 godine, a neko 2 nedelje znaci da je ovaj prvi mastovitiji, originalniji i duhovitiji? Ne, naravno da ne. Trebalo bi da smo svi jebeno jednaki.

Ја колико сам сконтала, тај алгоритам се не би водио тиме ко је колико на сајту, него колико доприноси сајту - колико дефиниција има, колики му је скор тих дефиниција,. Мислим да се не ради о датуму регистрације.
    Па, ево, Страја је јуче дошао па је увелико прешишао неке ауторе који су важили за квалитетне и његов глас и коментар сигурно вреди више него ваш, иако се Маја, на пример, пре њега регистровала.

3. Ja godinu i po dana nisam ni bila na sajtu. Ali sada da se utrkujem sa Strajom- boli me bas uvo. Pisem kad mi se pise i o cemu mi se pise. I boli me uvo za odnos pluseva i minuseva, samo je jadno kad 15ak ljudi procita, ne samo moju, vec mnogo kvalitetnije definicije.

4. ebiga, Laki, danas si napisao defku da su Ljudi jedina bica koja su tucaju iz zadovoljstva. Em sto je netacno, em je glupo. A ti si 24i. I?

Проклети делфини ,морају све да ми покваре.....

5. Raspisujemo poteru za Strajom :)

ne ozb ljudi, bolje dajte neke predloge, pogledaće kaizen sigurno a i modovi, može dobro da ispadne

6. :) To je samo banalan primer kako se neke stvari uzimaju zdravo za gotovo.

7. Проклети делфини ,морају све да ми покваре.....

Ко гледа саут парк:

Fuck you dolphins!

8. Brinem samo za nevino stradale u ovoj eksperimentalnoj fazi kojoj se ne vidi kraj.

9. ljudi, ljude pokrece pohlepa...

kraj

vratite definicije dana i vraticete clanove...

ja sam u mnogim "humanitarnim" organizacijama, a ljudi koji su tu odradjuju humane stvari ali ne samo iz humanih razloga.

10. Ja godinu i po dana nisam ni bila na sajtu. Ali sada da se utrkujem sa Strajom- boli me bas uvo. Pisem kad mi se pise i o cemu mi se pise. I boli me uvo za odnos pluseva i minuseva, samo je jadno kad 15ak ljudi procita, ne samo moju, vec mnogo kvalitetnije definicije.

Па наравно да не треба да се утркујеш и да треба да пишеш за себе. Овде се прича о томе да су хтели да уведу да, на пример, Страјин глас вреди, лупам, 5 поена, а твој 1. Што је скроз прихватљиво, јер ето, тебе сајт и не занима толико, тек си сад одлучила да га посећујеш, док њега очигледно интересује много више. И он пре зна шта је квалитет, јер пише, чита, ангажује се више од неких - има на основу чега да оцени да ли је то квалитетно у односу на остало.

11. nekada ranije ljudi su isto vodili tu raspravu, jedni su smatrali da su vredniji od drugih, a oni drugi opet suprotno... i tako... nedugo zatim poceo je strasni rat koji je doneo veliku tugu i velika razaranja...

12. To je potpuni debilizam. Po cemu bi to merilo bilo? Po zainteresovanosti za sajt? Po pozitivnim glasovima? Po odnosu pozitivnih i negativnih? Po cemu, bas me zanima.
    Ne tvrdim da, opet Straju pominjemo, ne pise kvalitetnije- ocito pise, ali totalno je kretenski tako ceniti osobe, jebote. Niti smo svi krenuli u isto vreme, niti istim intenzitetom, niti je isti broj ljudi procitalo defke, niti nista. Debilno.

13. Nije valjalo kad su bile omiljene, pričalo se o malverzacijama svake vrste i o nekvalitetu na n-tu, brisale su se defke dana, pljuvale su se i one i ostale omiljene i najomiljenije, tražilo se da iskusniji članovi biraju a ne dupli nalozi i rodbina i đaci na malom odmoru, tražila se promjena po svaku cijenu! I - evo je. I sad opet i opet kuknjava i pljuvnjava.

Lično se slažem da bi algoritam glasanja bio idealan, i to kombinacija tri kriterijuma, pa prema tome i stepenovanje "težine" glasa: 1) staž na sajtu, 2) ukupna popularnost i 3) prosjek, i eventualno dodatni glas moderatora (mada oni uglavnom ispunjavaju sva tri ova kriterijuma).

Ali, nije se to desilo. U budućnosti možda i bude.

Ne pravimo mi sajt, na kraju krajeva, iako ga činimo.

14. Да ,али временом ћеш и ти да достигнеш тај ниво ако си добар аутор.Тако то иде.А сада тишина , треба ми концентрације за једно величанствено писаније!

15. a opet posle tog velikog i stasnog rata ljudi su poceli da veruju da su svi jednaki, a da su neki malo vise jednaki od drugih jednakih... posledica toga... unistenje inteletualne elite... gulazi, goli otoci.... opsta amnezija...

16. Pa da, jebena Zivotinjska farma.

17. I umesto da igram Tim 1 protiv tima 2 i Metamorfozu, ja citam ove zalopojke jer mi se vise ne pojavljuju obavestenja iz podforuma Igre! Da li je to indirektna poruka da je ovo postao ozbiljan sajt? :)

18. "Those Who Forget History Are Doomed to Repeat It"

19. To je potpuni debilizam. Po cemu bi to merilo bilo? Po zainteresovanosti za sajt? Po pozitivnim glasovima? Po odnosu pozitivnih i negativnih? Po cemu, bas me zanima.
    Ne tvrdim da, opet Straju pominjemo, ne pise kvalitetnije- ocito pise, ali totalno je kretenski tako ceniti osobe, jebote. Niti smo svi krenuli u isto vreme, niti istim intenzitetom, niti je isti broj ljudi procitalo defke, niti nista. Debilno.

Тако је, нисмо сви исти. И зато не треба ни гласови да нам буду исти, нити да будемо равноправни, нити да се ти поредиш са мном и стајеш раме уз раме са мном по неким стварима (гласовима), а по неким не (редни број), као и обрнуто.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.