Tekst o paradi ponosa koji je Jelena Karleuša napisala za Kurir

  1. Dobro, ja razumem šta ti hoćeš da kažeš, ali da si, recimo, ti napisao sličan tekst, da li bi to izazvalo toliku famu i priču? Ne bi, jer ti nisi JK i Kurir te ne bi pozvao da pišeš za njih, verovatno... Ovako se novine bolje prodaju, oni ne strahuju od Jelenine tužbe, ona ispada ne znam ni ja šta i sl. Ali, ok, cilj opravdava sredstvo, sa čime se ja ne slažem, no dobro...

  2. Sve sto mislim o njoj pise u milicinim komentarima tako da nisam siguran zasto pisem ovaj post
    Sve i da je zavrsila doktorske studije ja nikad ne bi mogao da smatram nekog kao ona za intaligentnu osobu jer dal bi intaligentna osoba uradila od svog tela ono sto je ona od svog,dal intaligentna osoba moze da izjavi ono sto je ona tokom karijere izjavljivala(tu ne mislim na cuveni polni organ jer tu je i upravu al to sigurno nije izaslo iz njenog mozga),dal smatrate da uspesne osobe obavezno moraju da budu intaligentne ,dajte molim vas niste deca da moram da vam objasnjavam da i fica bez motora pali na guranje,skrecem sa teme sto se konkretno teksta tice mislim da je seljacki procitajte sva tri teksta pa tek onda pisite nesto.Mozda jeste pohvalno da ona pokusava da utice na svoju publiku al jel stvarno mislite da su osobe koje slusaju karleusu totalno retardirani i da ce jesti govna ako ona kaze da su govna zdrava i da su efikasan preparat za mrsavljenje jos jednom ponavljam osobe koje slusaju karleusu slusaju je pod uticajem popularnosti turbo folka i ako je neko bio homofob ostace homofob i posle ove njene izjave
    Procitajte ostala dva teksta pa onda pricajte o njenim dobrim namerama posto vrednosti koje ona promovise nisu bas pohvalne

    Idemo na otvaranje Pink Si. Ćaskamo i jedva čekamo da se družimo. Na meni kaput i cipele u pink boji. Imam čak i tašnicu u istom tonu („Šanel“, poklon koji sam dobila od „Emoušna“ za ono maltretiranje u VB). Želim da pokažem svetu čije boje podržavam!

    I taman kada smo bili pri kraju sa čekiranjem - šok! Stižu još dva putnika za Ljubljanu! Fahreta i Joksimović. „Okreni se da vidiš ko stoji iza tebe“, dobacuju mi novinari. Nema potrebe da se okrećem, imam oči na potiljku. Pa dobro, došla žena.

    Ne mogu za Fahretu ništa loše da napišem, moja mama će se ljutiti. Divna gotivi i Brenu i Popovića. Zbog mame, u daljem tekstu, Fahreti ću tepati - FAKI! Pa, posle neka neko kaže da nisam duša. Skeniram Faki očima na potiljku. Mi ne komuniciramo, ali moj kaputić se obraća njenom: „Ciao, bello, come stai?“ - „Wu tang cing cung!“, odgovara Fakin! Hahahahaha! (ubiće me Divna, srećom, još je u Egiptu).
    A Joksimović ko Joksimović. Primadona veća i od mene. Nos mu služi da para oblake. Ipak, gotivim ga, mada nikad jedno drugom ne kažemo „zdravo“. Samo prećutan pogled tu si, tu sam.

    Da zlo bude veće, stiže ZuhRijana i onaj njen, zaboravih kako se zvaše... Onaj što joj ne da jede. Novinari su u transu! Događaj sezone, samo se čeka da poleti perje! „Da li ste videli Zuhrinu fake ‘hermes’ tašnu?“, komuniciraju između sebe. „Koliko joj je dupe!“, čuje se pred ulazak u avion. Ćutim. Neću da dolivam ulje na vatru. Zuki se zamerila prisutnim urednicima, toliko o njoj loše govore da ova garant štuca ceo let. Čuj štuca? Podriguje! Tako to biva kada si podriguša salama koja tripuje da je kavijar ‘beluga’. Ali neću o njoj. Ta tema je aut!

    Ako cemo menjati homofobiju za ovakav recnik ja sam protiv

  3. Što se rečnika i stila tiče, izlišno je i komentarisati ih, oko čega se većina ovde i složila...

  4. http://en.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem
    http://sr.wikipedia.org/sr/Argumentum_ad_hominem - za sve one koji imaju problem sa autorkom teksta u kuriru, a koji su možda preskakali časove logike u srednjoj

    Itekako je bitno ko je napisao i kako je napisano, ali neuporedivo je bitnije šta je napisano. Vi konstantno brkate te nivoe.

  5. Recimo da znam šta je logical fallacy i izbegavam da tek tako donosim zaključke, veruj mi... Ti pričaš o jednom, ja o drugom, ali ok, ako to što je ona napisala pomogne bilo kome da shvati bilo šta, meni ne smeta... Ja Kurir svejedno ne čitam...

  6. FMN, to nije napisano za tebe i mene, vec za njenu publiku.

  7. Znam, ja ne bih ni pročitala da nije ovde postavljeno...

  8. Konačno da Karleuša kaže nešto pametno. A vi koji se ne slažete sa njom, zapitajte se šta je to sa vama kad vam jedna Karleuša otvara oči i na kraju ispadne pametnija od vas.

    слажам се.
    ви сте очито на Палмином нивоу, а жена-наказа испаде паметнија од вас и њега, јер га напљува, и ако.

    Ba baš takav narod koji čita Kurir treba da se osvesti. Oni razumeju samo jezik koji je Karleuša upotrebila u ovom tekstu.

    браво

    ona ima nekakav lični motiv (s tim što nisam siguran da znam koji je njen motiv). To nikako ne umanjuje vrednost napisanog.

    браво.

    Ja cenim da će JK u narednom broju Kurira da nauči malu decu ko je bio Nikola Tesla :))

    капирам да је ово било иронично, али то уопште није лоше. Ако заиста крене тим путем, поштоваћу је више. Не видим ништа лоше у коришћењу популарности на овај начин

    Читање тог текста је било 3 до 5 минута најпротраћенијег времена у мом животу. Чу нећу мужу да блајвам, нису уста за то створена. ЋУТИ, маму ти јебем.

    слободно мени један бан за ово, али морам - ти си дечко/девојка ретард.

    Мислим о овом тексту да је тешко срање и није ми поправила утисак о себи, због мотива који стоје иза овога.
    То је као кад бих ја подржавала силовање жена, јер из тога може да се створи живот, да та жена затрудни.

    ајмо мало дужи бан. И ти си девојко ретард. Какве везе имају мотиви? Поента текста је у реду, мислим да је то најбитније. Боље је пропагирати добре вредности из погрешних разлога него пропагирати лоше, као што иначе ради. А поређење испод није адекватно, какве везе има силовање са правима геј популације?

    Па је л' треба да се гази преко људи и да се вређају неистомишљеници да би се подигла свест о хомосексуалцима? Дајте Карлеушу, дајте било шта, платите пет хиљада полицајаца и штету од милион евра, јер циљ не бира средство?
    Насиљем се не решава ништа, а они насилно покушавају да утуве људима у главу нешто. Нешто што те људе и не занима. Због чега? Због шачице хулигана који само чекају повод за тучу?

    да, треба згазити и увредити госн Палму и остале неистомишњенике, уосталом они такође газе и вређају своје неистомишњенике. Остало ако желиш да коментаришеш, параду и хулигане, има тема за то, ишчитај, има јако добрих одговора на све то

    Искрено да ти кажем, ове лезбејке што су ме спопадале су биле дааааааалееееееееко нападније и конкретније од било ког момка који ме напао, јер су користиле и физичку силу, тако да дефинитивно није исто.

    ово је тако ружна генерализација, а стрејт њуди што силују, педофили стрејт, само то ниси доживела, а ово јеси, па је грђе?

    Њени фанови су претежно педери који су већ свесни тога да су педери и да хоће да прадирају. И клинке, које заболе за педере. И лезбејке, које су заљубљене у њу.

    ово не знам како да искоментаришем, толико је глупо... врхунац - лезбејке су заљубљене у њу. Одакле ти овај дивни здраворазумски податак? Јел ти се свака лезбејка изјаснила о овоме?
    Управо одустајем од даљег читања, надам се да сте протеране са сајта, обе вас две, и свака част на пљувању карлеушиног речника, гле шта пишете, куку.. она је за вас још културна бре испала...

  9. Konačno da Karleuša kaže nešto pametno. A vi koji se ne slažete sa njom, zapitajte se šta je to sa vama kad vam jedna Karleuša otvara oči i na kraju ispadne pametnija od vas.
    слажам се.

    ви сте очито на Палмином нивоу, а жена-наказа испаде паметнија од вас и њега, јер га напљува, и ако.

    i malo niže...

    Искрено да ти кажем, ове лезбејке што су ме спопадале су биле дааааааалееееееееко нападније и конкретније од било ког момка који ме напао, јер су користиле и физичку силу, тако да дефинитивно није исто.

    ово је тако ружна генерализација

    Одакле ти овај дивни здраворазумски податак? Јел ти се свака лезбејка изјаснила о овоме?

    Mislim da imamo pobednicu. Volim kad ljudi uskaču sami sebi u usta, bravo velika protivnice generalizacija koja započinješ svoj post generalizacijom!

  10. Evo danas je upravo izašao najnoviji hit, dosada najbogatiji psovkama i prostaklukom!

    "
    JELENA KARLEUŠA JK- SVE OD DIVE
    BAJKA O ZEMLJI PANDORIJI

    (153) Send to friend Print Ponedeljak, 18. Oktobar, 2010.| Autor: Jelena Karleuša

    Pročitala sam vaše komentare ispod moje prethodne kolumne. Odvratni su, uglavnom. Sa suzama u očima, skrhana bolom, drhtavog tela, moram nešto iz srca da vam kažem: „Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena! Sestra vam je trandža, a baba vam nije ni za k.. ac“ (Videću šta još imam od ponuđenih „komplimenata“, ne mogu svega da se setim da uzvratim, ali u svakom slučaju - duvajte.) I vi koji ste me šatro branili i kao hvalili, u fazonu ONA I NIJE TOLIKO GLUPA I NEPISMENA, tako dedi svom. I vi koji ste napisali NE PODNOSIM NJENU MUZIKU, ALI ME JE OVIM ODUŠEVILA - M’RŠ.

    I vi sa teorijom zavere da ovo ne pišem JA, jer sam JA previše glupa - šta da vam kažem - sikter. Ja sam, bre, neshvaćena žena, vi mene ugnjetavate, ubijate me u pojam, ja sam „nezadovoljna omladina koja agresijom traži promene“, breeeee! Aleeee, aleeeeee! Srbija, Srbija! Tri prsta! Od mene ste napravili pedera, bre! Hoću svoj dan, bre, hoću gola da paradiram, breeee!

    Od mene ste napravili huligana, breee! Gde je, bre, izlog, daj „fantomku“, sad ću da vam nanu naninu, breee (mada, šta će mi „fantomka“, po dupetu bi me svi prepoznali)! Kosovo, Kosovo! Dosta sam vas trpela, bre, dosta je bilo nepravde, breee! Aleee, aleee! (Samo momenat, kako se, bre, pali ova baklja, nigde upaljača kad je najpotrebniji... Ah, eno ga čika policajac... Izvinite, da li možete da mi upalite ovu baklju? Pššššš! E, hvala vam, mnogo ste ljubazni... Šta će mi baklja? A, pa nije ovo baklja, ovo je „vulkan“ za tortu, dečju... Ne, ne treba mi prevoz do Skupštine, hvala.) Alo, bre! Nisam vam ja, bre, onaj BUGARIN iz gepeka, breee! Ja sam, bre, JK iz SRPSKOG Bronksa! NBGD, brateee!

    Novobeogradska ekipa, brate! Blokoviii! Nisam vam ja navijač sa Dedinja, breee! Alo, bre, ja se ne sakrivam u gepeku autobusa, breeee, ja se u izlog s patikama zalećem u X6, brate! Aleee, aleee! Srbija Srbija, Šanel, Šaneeeeel!

    Da se razumemo. Ateista sam. Da li znate srpsku definiciju reči ATEISTA? To je osoba koja vozi bolja kola od popa. Nema nas mnogo i sve nas je manje u Srbiji. Svi ostali su vernici. Nevernica sam. Ne verujem u ono što nikad nisam videla.

    Još kao malu, baka me je stalno vodila u crkvu svete Petke. Jednog dana, dok je baka stavljala poslednji dinar od skromne penzije na ikonostas, ja sam slučajno oborila neke sveće. I niotkuda se stvorio pop, koji me je uhvatio za zuluf i krvnički počupao. Na zaprepašćenje moje bake, uhvatio me je za taj isti zuluf i izbacio napolje. Imala sam sedam godina. Od tada, iako pop nije Bog, nisam više ušla u crkvu. A nije ni moja baka. Ali s godinama sam naučila jednu bitnu lekciju - Bog ne živi u crkvi, već u svima nama. I svaki put kad vam neki pop zatraži 100 evrića da dođe na sahranu vašem dedi, i to sve u besnom džipu, setite se mojih reči.

    Pop je čovek, grešan kao i svi mi. Jednom sam videla popa u „mercedesu SLK“, sa otvorenim krovom i s nekom ribom na suvozačkom mestu. On mi je delovao mnogo bliže Bogu nego ovaj Amfilohije što nam priziva sumpornu kišu zbog pedera. Mada je i sumpor dobar, pogotovo za kožne i reumatske probleme. Šta je Bog? Ko je Bog? Ko kaže da je muško? Možda je žensko? Jedno je sigurno, voli i muško i žensko. Možda voli i mene, možda mi i oprosti ove reči. Sigurno hoće, ali znam ko neće.

    Dok me jednog dana kao vešticu budu palili na lomači nasred Terazija, sigurna sam da će patrijarh pozvati na mir, milost i nenasilje. Ali tek kad i poslednji pramen moje grešne plave kose sagori. Ali pustite mene, gledajte sebe, i dobro razmislite.

    P.S. I da ne zaboravim najbitnije... Basara, hvala ti. Čast mi je. Gledaj me u oči dok tonem, ja udišem vodu punim plućima i ne davim se. I ne prilazi mi, ne pružaj mi ruku, povući ću te, a ti ipak pod vodom ne dišeš. Hvala ti za TRIPUT URA ZA KARLEUŠU. URA, URA, URA samo se i čuje dok tonem. Okani me se, Basara, nemam sad vremena da te branim od onih koji te napadaju zato što braniš mene... Jer oni koji znaju za mene, za tebe poštovanja nemaju... A mene to tako nervira...

    FOTOGALERIJU možete pogledati OVDE"

  11. Глогов, ненамашћен и неогуљен...

  12. Говњива мотка...

  13. ahahahahahh TOOOOOOOOOOOOOOOOOO JECO

  14. Supergirl, sada si vec pomalo bezobrazna. Ona je upravo time rekla da generalizacija i nipodostavanje homoseksualaca eto tek zato sto su drugaciji nije u redu. To je mislila pod ovim prvim, da li je neophodno da ti se crta?
    Ja ne mogu i ne zelim da zapocnem dan citajuci to iznad. Ako je o nekoj konkretnoj temi pisala javite.

  15. Лекси, 'леба ти, иди прошетај, види да нисам напољу :)

  16. Supergirl, немам представу о каквој генерализацији причаш, ако мислиш на оно "ви сте очито на палмином нивоу", па је*ем му живот, не мислим на све људе овде, него на оне из цитираног дела, ево прецизно шта је човек рекао "vi koji se ne slažete sa njom..."

  17. http://en.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem
    http://sr.wikipedia.org/sr/Argumentum_ad_hominem - za sve one koji imaju problem sa autorkom teksta u kuriru, a koji su možda preskakali časove logike u srednjoj

    Itekako je bitno ko je napisao i kako je napisano, ali neuporedivo je bitnije šta je napisano. Vi konstantno brkate te nivoe.

    * pre 13 sati

    a ja konstantno ponavljam da je jos bitnije sta ona pored nekih teza sa kojima se slazem jos kaze i promovise pogledajte ovaj tekst zar stvarno neko sa ovakvim stilom pisanja ima pravo da govori bilo kome sta je ispravno a sta ne

    Konačno da Karleuša kaže nešto pametno. A vi koji se ne slažete sa njom, zapitajte se šta je to sa vama kad vam jedna Karleuša otvara oči i na kraju ispadne pametnija od vas.
    слажам се.

    ви сте очито на Палмином нивоу, а жена-наказа испаде паметнија од вас и њега, јер га напљува, и ако.

    ja nisam na palminom nivou jer mi nije betoven svirao na svadbi i ako treba da biram sa kim cu se sloziti sa palmom ili jelenom ja cu najradije odabrati metak u celo ako smo do toga stigli
    I za kraj

    Pročitala sam vaše komentare ispod moje prethodne kolumne. Odvratni su, uglavnom. Sa suzama u očima, skrhana bolom, drhtavog tela, moram nešto iz srca da vam kažem: „Keva vam je, bre, glupa, ružna i nepismena! Sestra vam je trandža, a baba vam nije ni za k.. ac“ (Videću šta još imam od ponuđenih „komplimenata“, ne mogu svega da se setim da uzvratim, ali u svakom slučaju - duvajte.) I vi koji ste me šatro branili i kao hvalili, u fazonu ONA I NIJE TOLIKO GLUPA I NEPISMENA, tako dedi svom. I vi koji ste napisali NE PODNOSIM NJENU MUZIKU, ALI ME JE OVIM ODUŠEVILA - M’RŠ.

    AHAHAHHAHAHAHAH promovise toleranciju za gejeve a ovo napise ahAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    ne znam dal ste videli reakciju one lezbejke kad je napala novinara jer je ovaj pitao dal je parada bila vredna onolike stete(realno mnogi bi joj postavili ovo pitanje pa i ja) ne znam dal ste videli to ako nađem na youtubu postavicu

  18. Dusane, bre, sta me boli k sta ona promovise??? Sto promovise silikone u svakom drugom delu tela, sponzorisanje i sta vec ne? Ona se obraca svojoj publici, jebem mu misa! ONI treba da citaju to! I ona pored silnih neukusnih laprdanja uradi i nesto dobro- mi o tom izolovanom postupku pricamo i njegovom mogucem uticaju na NJENU publiku! Ne na tebe i mene, jebote!
    I nemoj da okreces sad ovu temu na svoju homofobiju. Nije u redu to sto su je pitali. To su one dzukeletine zarazene besnilom radile, a ne one. Prejadno je sto su je to pitali.

  19. vi ste gori od nje, o čemu vi rapravljate na deset strana nikako mi nije jasno...

  20. ja nisam na palminom nivou jer mi nije betoven svirao na svadbi

    бетовен му је ПЕВАО ;), друго, нисте по томе на његовом нивоу него по ставовима типа "удри педере, шта парадирају, нек се љубе у својим собама, или нек умру, то што раде је тако неприродно, каква права, након њиховог секса нико не затрудни, бог и природа нису то тако предвидели"

    zar stvarno neko sa ovakvim stilom pisanja ima pravo da govori bilo kome

    има право да говори својим фановима дебилима који бога питај да ли знају да пишу уопште и који за други стил вероватно ни не знају

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.