Ljubljenje pri svakom susretu (pretjerano?)

1. Ljubim se sa prijateljima i ljudima koji su mi dragi, a ne vidjam ih cesto.
    Ako se vidjam tipa vise od jednom dnevno ili tako nesto verovatno se posle necu ljubiti.
    Ljubim momke isto koliko i devojke, mozda cak i vise.
    I da, grlim drage osobe, to mi je kjut.

2. Ne bi reka de je prećerano, no je to svojstveno Crnogorcima, prvenstveno Podgoričanima. Što reče neki stariji Crnogorac (mislim da je bio guslar) u jedan intervju za novine, da je bio u Ameriku, i tamo vidi svoga staroga druga i izljubi s njim, a ovi misle da su pederi, jer je l te, čudno im je da se dva stara čoveka ljube.

3. naravno da je pretjerano... sve ste napisali nemam šta da dodam, osim da se moj poljubac treba zaslužiti ( mislim na prijateljski, u obraz, naravno)

4. Pretjerano. Šta fali dobrom starom rukovanju?

5. Избегавао сам то максимално за време средње школе, сматрао сам то нехигијенским чином - да се љубиш увек са сваком девојком. А кад сам дошао на факс, више нисам могао то да избегнем. Јебига, био окружен женама и шта да радим кад нека хоће да се пољуби са мном? Па сам навикао, тако да се углавном увек пољубим у образ с другарицама кад их сретнем. Али да, мислим да је претерано.

Оно што ми делује јако глупо, а што је постао сад неки тренд, јебемлига, је љубљење између мушкараца. Најбољи ортак ми се профенсерисао и увек се пољуби са мном кад ме види, што ми јако иде на нерве, али ајде... Ако њему прија... :)) Ја мислим да је руковање уз пријатељски загрљај много куље.

6. e da, čemu ljubljenje medju muškarcima?

7. To je i meni nepojmljivo. Sa muškarcima jedino dolazi u obzir ako si baš pijan ili baš veseo ili si baš blizak s njim. Ovako pri pozdravljanju niti se praktikuje niti je poželjno. :) Dok se uvek sa svim drugaricama poljubim. Jbg, trulo mi je da izbegnem. :)

8. svašta. Nisam primjetio da se muškinje ljube, al po vašoj priči to baš česta pojava.

9. Hmm... u poslednje vreme izbegavam to. Ne ljubim drustvo iz skole...osim ako nekom nije rodjendan ili iz nekog licnog razloga. One koje znam iz vidjenja,ne ljubim. Poljubim mamu...
    i decka ljubim,naravno. Mislim da ovakvim nacinom ponasanja tacno rangiram ko mi i koliko znaci... :P

10. Djevojke ljubim kad moram. Muškarce samo tri puta, kad čestitam nešto ili sl. Sa rodbinom tri puta ako ih nisam vidio dugo. Ali mi ide na kurac kad me neko prehlađen poljubi. A imao sam slučajeva, kašlje, savladao ju grip i takva me poljubi. Bezveze mi je da ju odbijem, šta ću, jbg.
    Dosta ljudi te ocjeni pri rukovanju, ono koliko je jak stisak ruke, da li ga gledaš u oči, i to ljudi cijene, pa je stoga najbolje rukovati se.
    Zagrljaj samo iskrenim prijateljima.

11. Djevojke ljubim kad moram

Sto, ne volis devojke?:P

12. Mislim na pozdrav drugarica iz razreda i škole uglavnom. S obzirom da idem u elektrotehničku, nije ni čudo.

13. Znam, al' da se razumemo :)

14. Pa ne znam, ja recimo imam drugarice sa kojima se nikad nisam ljubila u obraz, i sad imam par, sa kojim se nikada ne ljubim, a bliske su mi, i cesto se vidjamo. Dok imam i onih s kojima je ljubljenje neizostavno, nekako je redudantno, a isto su mi bliske. Ne znam, ne mogu da definisem to, zasto sa nekim da, a sa nekim ne.

A sto se tice teme, mislim da je preterano cmakanje, grljenje i bacanje. Ok je jedan poljubac kao pozdrav, i tu se zavrsi sa tim, al ono nenormalisanje-kao da se nisu videle 1000 godina, a zive u komsiluku. Ljubljenje izmedju muskaraca mi je shit.

15. Ma kakav šit, to je tako gej:)

16. Ех, не може увек да се избегне... Али сматрам да је претерано и смара ме.

17. Smara. Trudim se da izbegavam koliko god mogu, ali šta ću kad žemske prosto lude za mnom i insistiraju li insistiraju da me poljube. I ja šta ću - dam im da ućute. A one onda 'oće opet. I jebiga onda.

18. meni je lepo... mozda zato sto ovde ne rade toliko to ljudi. mada opet, i rade 2 puta, kad se sretnu musko i zensko. zena zena i musko musko nisam primetio.
    sa muskima ne, osim ako u pitanju nije slava il tako nesto, nisam neki ljubitelj neobrijane brade na obrazu.

al nisu lose takve stvari dok ne postanu toliko uobicajene (ko sto mi se cini da je postalo u srednjim u srbiji) da smore. a sto rece dzimi, poljubac i nije neka jaka stvar, ima i prisnijih... recimo mene je iznenadilo i bilo mi mnogo lepo kad sam video da recimo cure iz latino amerike pricaju sa tobom, one uzmu pa te dodirnu negde, cak i ako te ne znaju toliko (aj da rescistim za perverznjake, ne uvate te za kurac, nego ti stave ruku na rame, ili na podlakticu ili tako to... jednom sam video dve zene razgovaraju i drze se za ruke). recimo taj gest je vrlo prisan po evropskim standardima, a tamo je normalan

elem, valjda vas smorilo svakodnevno cmakanje... sto je tuzno malo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.