Ljubljenje pri svakom susretu (pretjerano?)

1. Meni sa devojkama i ne smeta. Zavisi koje su i koliko ih znam i koliko hocu da ih upoznam. Sa muskarcima mi je malo jezivo. Ja uglavnom mahnem samo svima i aj' zdra'o.

2. Sav moj komentar je ovde u poslednjoj rečenici!

http://vukajlija.com/spomenici/213732

3. Meni ne smeta..sa devojkama mi nekako fino, pa produžim, umesto 3 bude jedno 6 ili 9..a sa drugarima, ma njih smatram braćom..pa po 3 puta, ko ljudi..ortakinje koje slabije poznajem, izljubim isto od 3 do 9 puta..a ortake koje slabije poznajem ne ljubim..samo rukovanje..

Oće neka vukajlijašica da se ljubimo malo? ;)

4. Из мог угла, да ли ће вас пољубити у образ приликом поздрава, говори много о риби. Наравно причамо о чврстом познанству. Обично су рибе које избегавају целивање образа некако стабилније, изграђеније, да не кажем незиљаве. Да ли што сам ја противник ток цмакања у образ девојака којима ћеш језик у грло набити кад Слобода из Ужица извуче Јувентус у Лиги Шампиона, или зато што је то стварно иритирајућа појава не знам. По мени, то би већ требало да буде при некој чвршћој блискости, кад си надомак да смуваш рибу која није лака. Овако како јесте, бицури коју једва да си 3 пута видео у СКЦ-у ти подметне образ, ти јој претходно остружеш би-ју са врата, само се непотребно напалиш. Пре тога јој тај исти образ избалаве неки фенсери, бркате сподобе и десет рандом ружних емо клинки. Иначе, ово постаде масовно пре неких цирка 3 године, пре се није толико практиковало. Некако ми иде на курац то цмакање.

5. Обично су рибе које избегавају целивање образа некако стабилније, изграђеније, да не кажем незиљаве.

Ovo je tačno

Иначе, ово постаде масовно пре неких цирка 3 године, пре се није толико практиковало.

i ovo. Činjenice

6. Бурзуме, квалитет овог твог коментара једнак је квалитету твојих дефиниција. Све је тачно.

Мени је поздрављање са девојкама и тај пољубац у образ једини нормалан и друштвено општеприхваћен начин поздрав са девојкама. То ми и не смета јер ако опет размислиш, како другачије да се поздравимо? Руковање је некако превише мушки, а да се грлим понаособ са њих 5,6 не иде.

Оно што постаје проблем је све већи број мушкараца који се тако поздравља, рачунајући и велики број људи у мом окружењу. Сва срећа па ми најбољих пар ортака схвата да је добро старо мушко руковање најбољи начин за поздрављање. Ако се нисмо видели неко време, онда наравно онај мушки загрљај са опасном шамарчином преко леђа, што каже Џими у једној његовој дефиницији: "У Србији не можеш да се поздравишса човеком, а да те поштено не пребије."

Они који би да се љубе, шта да радим, испоштујем их. Сва срећа па је средња сад иза мене, па не морам сваки дан да се цмачем са истима.

7. Meni sa devojkama i ne smeta. Zavisi koje su i koliko ih znam i koliko hocu da ih upoznam. Sa muskarcima mi je malo jezivo. Ja uglavnom mahnem samo svima i aj' zdra'o.

8. Ja se ježim na to, pogotovo kad su u pitanju devojke onako namazane koje ti se preslikaju na obraz. I da, kako se može nazvati poljupcem nešto što se uglavnom svodi na naslanjanje obraza na obraz?

9. Pa ono. Vise manje se jezim toga i izbjegavam. Recimo najbolja prijateljica, nije mi problem zagrliti ju, uvijek kad se vidimo je zagrlim, ako se duze ne vidimo padne i pusa. To mi uopce nije mrsko jer je to ona.

A ovo ostalo. Preintimno mi je to. Imas poznanika, ne prijatelja, vec poznanika. I sad ti ta kolegica dodje "joooj di si ti meni" mwa... mwa. Daj, mani me se, necu se ljubiti.

Inace, sjecam se situacije kad sam upoznala jednog momka, istu vecer smo proveli s drustvom, bio je okej provod, pa kad smo se razilazili rekao mi je samo "Joj pa moram te poljubiti". I onda su bile te puse u obraze. To mi recimo ne smeta, simpaticno je.

I slazem se sa Stormkom, jos kad su onako namazane cijele. Hvala, ali ne bih.

10. Ja i Storm se ljubimo svaki put kad se vidimo. Čak i kad sam našminkan.

11. који вам је ђаво, ја ни не пољубим никад никог него цмокнем онако у празно, само се додирнемо образима. ако не волиш не мораш, нико те не присиљава, имам другарицу с којом сам се поздравила двапут јер сам се занела, иначе се не цмаче ни са ким, и нико јој то нешто не замера..
    мене нервирају загрљаји, мислим да је неко тамо и то поменуо. имам друга који се страсно грли свакодневно с ким стигне, а мени је то ипак нешто посебно...

12. Leštate, mislim da ovo nije tema "Šta ste sanjali?" ili "Šta biste želeli najviše na svetu?"

13. ако не волиш не мораш, нико те не присиљава

A jebiga sad, što me onda jure po ulici?

14. Ljubim se sa svakim s kim hoću i ko mi je drag. Svaki put, ako treba.

15. http://vukajlija.com/air-kiss/209336 :)
    Veoma, veoma iritantno...
    Ili se ljubimo ili se ne ljubimo, ili mi se svidjas ili mi se ne svidjas, bre!
    Poljubac petljati u nesto lazno je uzasno!!!

16. aj žene i nekako, al što muškarci?

17. A jebiga sad, što me onda jure po ulici?

E aj baš da čujem kako se odbraniti od takvih što kidišu na čoveka, a nit im je rod niti pomoz' Bog?!

18. aj žene i nekako, al što muškarci?

Мени је већа фрка због жена, мушкарци су уреднији, више држе до себе, жене се не перу тако често.

19. Jacka ti me ovde jedino razumeš.
    Ne mogu bre ni hleb da kupim, a da me ne spopadnu obožavateljke.
    Ko da sam Eminem jebototac.

20. Lepo je ljubiti se, ali da to valja! Bolje Gambi da te jedna ljubi kako treba nego hiljadu njih u prolazu... Ili gresim? Megalomanu! :))