Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Нетачно.
pa nemam njene fotke, al je ima na fejsu. Samo, devojka je pametna...
blizance, možda? ;)))))
:dzaba sad, otisla je na neko bolje mesto:
Јесам ли ти лепо рекао да се не убијаш нагло?
Ахахахахаха како си ме сад спустила... Ја са таким не треба да долазим у контакте :)))
Ju, nemoj lemajo, tako da aludiras ima ko moz svasta da pomisli. :)
Nisi, Urose, uopste nismo razgovarali, ali taj divlji, neobuzdani seks i nije bio tako los.
Eto, da ti ucinim, sad mozda i nadjes neku srodnu dusu!
heheheh ma neee bre! nisam to mislila.... aj šibam ti pvt... :)
Da mi objasnis? :))) Eto, sad hoces da kazes da su plavuse i pametnije. E, da se nisam malopre utepala, sad bih se i ofarbala! :P
Ае шибни :))
Шта ће мени друга сродна душа? Остадох сам, да преиспитујем своје поступке...
aaaaaa, Fejzbuku da objasnis :))))
zbunite zavesu, spustila sam se
Дошло је до неке забуне, јел си ти сигурна да си се убила?
Урош
Шта ће мени друга сродна душа? Остадох сам, да преиспитујем своје поступке...
Je l' ste primetili kako je sladak kad pati?
Ти си сурова...
Ne! Surov je nacin na koji si me odbacio...of...
svi muškaci su slatki kad pate! :P bude u nama florens najtingejl sindrom...
Готово је са емоцијама. Ја сам овде службено.
Ja ionako vise nisam ovde. Deo mene je zauvek umro sa nasom ljubavlju. Of!
Полако, нећеш одолети мојој униформи. Па шетња у сумрак, добовање кише... Имам ја времена...
Ja volim brinete, eventualno crnke. Plavuše me ne privlače ič.
A kod muških preveriram crnokose.