Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mnjah, jeste. :) E kul je to "blekčuga". Super mi se slaže uz "močuga". :) Inače, jebeš boju kose, bitno je samo da je kvalitetna, ne volim da mi ostaju dlake u ruci dok je čupam. :P
Ja volim crvenokose...uh...i albino komšinicu prekoputa.
Što reče muerrrte: Crnke su lakše za održavanje, manje se prljaju, a budući da je on moj mentor, tog pravila se i pridržavam.
Ма заборавите плавуше, црвенокосе се највише забављају - додуше то су закључили неки научници.
Као оне Иркиње које су у Америци изродиле читаве кланове...
Фифти-фифти. Ал ипак,мпорам признати да бринете за мало преовладавају.
Мада,највише волим природно риђе.
VIdeli su ono sto svaki muskarac vidi kad gleda ribi u sise. Sasu Djordjevica koji daje pobednicku trojku u poslednjim sekundama igre.
A one tebe?
energy, ja hoću da se ofarbam da budem kao ti! imitacija je najiskreniji oblik laskanja :D
bleki, c, c, c, nije lepo da čupaš devojčice za kosu i da ih vučeš za kikice....
lemajić, ja to samo ako one vole, inače sam fin i mazim ih po kosama. :)
a sve one to pomalo vole :P ;)
Мене овде жене нећеду, тако да кој мој ја да се одлучујем
Нем појма,искрено.
fejzbuk imam ja drugaricu za tebe! ali nije na vuki, devojka ima život... :D
Nije na Vuki, ima život, ahahahaha ....
Fejzu, u vezi sa onim sto sam ti rekla na PVT- nije tu bilo puno clanica, mozda 80ak samo.
80ak stereotipa ili parazita!? :)
Лемаја, фотке на пвт одмак :)
Иначе имам и ја живот и жив сам чоек, ваљда си видла :))
"lemaja
energy, ja hoću da se ofarbam da budem kao ti! imitacija je najiskreniji oblik laskanja :D"
Bliznakinje...hmmmm....sta jos nisam probala? :)))
"bleki, c, c, c, nije lepo da čupaš devojčice za kosu i da ih vučeš za kikice"
Lepo je bre, Lemajo, sta's bolje?
Златокосе!
Znala sam da me nikada nisi ni voleo. :pucanj: