Prijava

Јесу испали смрадови, није им то требало. Могли су да се уздрже док не прође светско, стоји.

Нисам имао појма да је овај Дукљанин... штета.

Како ми је Дивац некако испао сисица. Сигурно би и српску заставу бацио. "Ја сам југословен" каже Дивац.
Дражен у званичној утакмици дао 110 кошева са неких 16 дина

Мени се не чини тако, не могу да тврдим, али мислим да су баш сви били као браћа сложни, та срања им нису била ни на крај памети. Али ко зна опет шта се све дешавало...

И Рамба да никад нису звали. Да их јебем уста
За пет хиљада марака се код Сантрача и екипе могло до репрезентације.
Данас Весељке изгледа позивају за џаба
Било би добро направити списак анонимуса који су играли код нас.

Rambo nikad nije ni bio neki igrač. Bio je dobar u brazilu, čiji fudbal kasni za evropskim godinama.

Тад се национализам тек будио. Онај најгори. Из пета извучен.

Дражен је због јебене квалификационе утакмице са неким анонимусима, које би пар лигашких играча и Аца Трица победило, и погинуо. Зна ли неко шта је са његовим оцем?

И то није он крив, него женска... Јебога, судбина, она је преживела.

Па кад може Весељко Трифуновић да за 10 година покаже слику унуку у дресу репрезентације Србије што није могао и један мали Рамбо са 42,000,000 бразилских фанова

Иначе, Рамбо се јуче опростио од фудбала, на препуном стадиону у Риу цела трибина је била у бојама српске тробојке и написано велико "Петковић".

Ej, pa igrao je on nešto u reprezentaciji, mada nije to to. Eto, igrao je 7 puta, koji će mu više. Btw jel zna neko sastav iz dvehiljadite, kad je on bio na vrhuncu?

Пеки д џем
Иначе, Рамбо се јуче опростио од фудбала, на препуном стадиону у Риу цела трибина је била у бојама српске тробојке и написано велико "Петковић".

каква слика. Бразилци му праве онакав опроштај, а од срба (мало "с", наравно) курац.
Но, видим да се полемисало о репрезентацији, и криво ми је што нисам био ту.
Људи, да се разумемо... Неко је чак и поменуо да се у репрезентацију гурају играчи за продају. Па наравно да је тако... Мирић (који је иначе Крагујевчанин, и добар и све, али у репрезентацији?!), Дамјановић и остали, којима чак ни име не знам? Онај из шпанске Сегунде, Ранковић беше? Весељко Тривуновић?
Јасно је, сви ти играчи су се показали у претходним сезонама, и сада ће да се продају. И уопште ме не би чудило да се једном приликом (даће Бог, кад оде Караџић) обелодани да су сви они имали неке уговоре са Толетом, којем би припао проценат од трансфера, а да их заузврат он промовише у репрезентацији. Јесам Звездаш, али Вилотић у репрезентацији? Добар је момак, велики је борац, и добар играч али... па он чак ни у Звезди још није добио потпуно поверење откад се опоравио.
А можда је и оваква прича... Протурају се у репрезентацију играчи са домаћих терена како би урадили нешто (можда погоди лопта неког од горепоменутих балвана, па да гол), како би онда Толе могао да каже да нам је лига на нивоу европских, и да има покриће за свој лоповлук. А за то ће да му служи и ова "кућа фудбала" или како се зове... Ма мамицу ти безобразну.
Зато је моје мишљење да њима и треба један такав мулац на месту селектора, који ће да свира курцу и да ћути. А Антић није био такав. Антић је био карактеран, и имао своје ја. Зато су га и отерали, пичке једне лоповске.
Ја сам, сплетом околности, престао да се нервирам око јебене репрезентације након оног брљања на светском првенству. Мада добро, пар киксева је морало да наиђе, кад-тад. Штета што се десило баш тад. И сад ме боле курци кад гледам "наше" (Станковића и Суботића, евентуално Тошића, ове остале павијане не рачунам) и кад пуцамо од Кореје. Ако, и треба, и биће тако. Биће све док не заиграју људи који и треба да играју (а такви ће, нажалост, да оду за две-три године, и онда курац од овце), док за тренера не поставе једно стручно лице (а не човека на основу играчког искуства... Па није свако Просинечки :)), и док не скину целу ону гарнитуру гована са врха фудбалског савеза.
Да се вратимо ми на нашу лигу, и новопечене прволигаше?:)

Е да се и ја укључим у тему а ли био би ред да прво одговорим на већ постављена питања.

1) Šta mislite da li je retardirano da navijači Crvene Zvezde na nekom sportskom događaju koji igraju sa nekim drugim klubovima, a ne sa Partizanom pevaju pesme: Kad si bio dete malo, komšija te silovao...i slično o Partizanu...sto posto ima i obrnutih primera.
Meni to mnogo retardirano.

Већ сам одговорио пре пар постова...

Да можете да бирате да наредних 100 година навијање у Србији буде као што је сад, тј. да стално буде свакаквих срања, паљења стадиона, столица, клања по трибинама и слично, или, да буде као што је, рецимо у Шпанији или Америци где сви седе, али су далеко тиши (како где), шта би сте изабрали?

Ово прво али да буде мало другачије,мислим да је ипак занимљиво драти се скакати и на тај начин бодрити луб,сваку текму сам на северу и баш је екстра атмосфера.

Ухватих јутрос пар минута СРБ-АУС и гледам измену уместо Љајића и Кузмановића Весељко Тривуновић и Ранко Деспотовић.

Један Весељко постаде стандардан!
http://www.sportskacentrala.com/fudbal/reprezentacija/srbija/azer-srbija/zigic-azer-srb.jpg

СЕХ!!!

Sta radi ovaj pavijan iznad?

Na kojoj je poziciji tačno igrao Roj Kin?

Задњи везни колико се ја сећам.

Задњи везни/централни везни.

Tako i ja kontam, ali zbog ovoga nisam siguran. Sličan tip igrača kao Vijera, ubica koji retko kad prelazi polovinu, al' su dali dosta golova.

The term 'box-to-box' player is often used to refer to the most dynamic all-round/complete midfielders, who provide both defensive and attacking prowess. The most versatile of players, they typically possess exceptional stamina and are usually skilled at tackling, passing, shooting and also good at keeping possession.

Sta radi ovaj pavijan iznad?

Taj iznad je tata,majstor fudbala,Ronaldo,Zidan,Figo i Bekam u isto vreme za Damjanovica,Jovanovica,Petronijevica,Veseljka,Despotovica i kompaniju koja je nosila dres reprezentacije u poslednje dve utakmice...ne mogu da podvucem,ali racunaj da je podvuceno-TATA!

EDIT: Liverpul doveo Hendersona iz Sanderlenda.U vezi igra decko,mlad je,standardno dobro igrao cele sezone...Mozda je i bolje njega,nego neko zvucnije ime tipa Maxi Rodrigez...

Dzankee
Sta radi ovaj pavijan iznad?

Једини даје голове за репрезентацију. Пре тоба је редовно давао голове у дербијими, погоди коме.

А да, ти се тад још ниси ни испилио.