Prijava

bvdlga

Liverpul doveo Hendersona iz Sanderlenda.U vezi igra decko,mlad je,standardno dobro igrao cele sezone...Mozda je i bolje njega,nego neko zvucnije ime tipa Maxi Rodrigez...

Teško da je igrač iz Sanderlenda i sa jednom tekmom za Englesku zvučnije ime nego Maksi Rodrigez. :)

Trebalo bi da bude dobar, ako ništa drugo bar će imati neko normalno krilo, a ne kao do sad Riera i ostali.

E da, na drugu stranu ide N'Gog, što mu dođe kao duplo pojačanje. :)

Kazem mozda je bolje on,nego neko zvucnije ime poput tog morona sto sam naveo,pa da se zajebu. Eto,kao sa Rierom,kao do jaja igrac,pa nista. Za Ngog-a ne znam jel sigurno,ali ako nije,trebalo bi ga loptom isterati iz ekipe...Mada mi je 20 milki malo mnogo,ali ako moze da postane za 2,3 godine novi Stivi,sto da ne...

Оде и Роналдо. Последњи прави нападач по мени.
Да ли по вама постоји могућност да у будућности буде померена граница до које ће играти фудбалери? Невезано за Роналда, он се физички одавно сјебао. Кад може Ван Дер Сар да буде најбољи у 40ој а и Ивандер богами да се бије лепо у 48 зашто не би и Меси ако Бог да здравља играо и 2025?

Када ће престати доминација Партизана у кошарци?
Хвала Роналду и Веселом за предивне тренутке

A to da. Mada ni Maksi nije loš, pogotovo što je došao za dž. I još puštaju Džoa Kola koji bi mogao da im bude glavni igrač.

Ne razumem to razbacivanje para kog Engleza za mlade igrače, evo i Mančester doveo nekog klinca iz Blekburna za skoro 20 miliona. Umesto da daju šansu svojim klincima ili jednostavno za te pare dovedu nekog k'o Vidić...

Доминација Партизана ће престати кад Толе остане без фотеље.

Jebiga, bitnije je da se Partizan ne vadi iz usta i da se razvlače po medijima nego da ih pobijede na parketu.

Људи, ај да не уништимо ову тему глупавим толе-бари-стојковић расправама. Кул је тема, греота. :)

Пеки, мало боцкања није на одмет. :)

Када ће престати доминација Партизана у кошарци?

Тешко је то рећи. У Партизану је успостављен систем који даје резултате ево већ колико и који ће давати и наредних година јер имају младог перспективног тренера и играче од којих ће неколико вероватно бити и носиоци игре у репрезентацији. Можда је одговор на то питање - кад Звезда буде била много јача. Мада, то ми не делује скоро. :)

Aj' dobro, al zanimljivo je gledati prženice, štos taki? :D

A što baš Zvezda?

Hemofarm ima odličan sistem, FMP nešto kao pokušava al' ga vode idioti, Radnički ima odličan sistem.
Iskreno, ova sezona me iznenadila, kakve su topuze doveli čudi me da su išta osvojili. Još će i Veseli da odleti za Amerike, osta ladan kurac, realno.

Зна ли неко можда шта је са Чарлијем Адамом? Претпостављам да неће остати у Блекпулу да пика Чемпионшип, па би можда дошао на позајмицу у Звезду. :)

A što baš Zvezda?

Па ето, лупио. :)
Раднички је ове сезоне баш загризао, следеће ће још више. Е то је здраво за српску кошарку, што тимови из унутрашњости постају озбиљни конкуренти. Ове сезоне су по мом мишљењи били други по квалитету иза Партизана, право ми је чудо што нису прошли у финале.

Tako i ja kontam, ali zbog ovoga nisam siguran. Sličan tip igrača kao Vijera, ubica koji retko kad prelazi polovinu, al' su dali dosta golova.

Мало те збунило то што је код нас појам задњег везног Дуљај, Петровић и остала булумента. Тачније, дефиниција задњег везног овде је: "играч средине терена који не уме да дода лопту напред КА противничком голу".

Taj iznad je tata,majstor fudbala

Лепо вас питам шта ради она дилеја на слици...

Добро јутро.

Видим, прича се о баскету, и то нашем.
Раднички ће следеће сезоне да изује лигу, само ако им остану Чакаревић, Ли, Алексић и Стивен Марковић. И да доведу једну праву петицу, пошто је немају. Оног Шуловића под хитно да продају, ни за курац није. И остаде Мута Николић... то је фино, јесте да не зна да прича, али има тренерског знања. Начуо сам од једног лика из другог тима Радничког (Раднички 034) да Мута иначе не долази на тренинге, увек се напије као буља, већ само дође пред текму, одради скаутинг и "формацију" и пусти играче на терен. Интересантно :)
Даље, Хемофарм у последњих пар година има лепу екипу, али увек распродају на крају сезоне пар кључних играча (рецимо Мачван... ове сезоне очекујем да пусте и Крстовића негде, вероватно још три-четири јака играча). Волео бих да и они покажу зубе следеће године.
Фузија Звезда - ФМП... Да сачекамо коначну одлуку, али ако се то деси, биће финија лига. Добри млади играчи, ефемпе има добар систем, нонстоп избацују нове таленте (доводе клинце из унутрашњости, из Крагујевца, Чачка, Краљева и слично... Ето, Мусли је доведен као клинац из Крагујевца, и сад у АЦБ лиги, боле га курци), Звездина традиција, навијачи (мада је питање какав ће однос бити према томе)...
Што се Партизана тиче... Одлична школа, добра управа, гура мало и држава (нормално, кад се толике паре обрћу), добар избор играча (углавном), и логично је да буду први. За сад. Сад кад оде Џерелс, Гист, Весели... Ко остаје, Катић? Биће занимљиво видети састав за следећу сезону.

Да ли по вама постоји могућност да у будућности буде померена граница до које ће играти фудбалери?

Zanimljivo pitanje. Pa mislim da postoji, što ne bi moglo, jedino ako do 2025.e ne propadne svet zbog nedostatka nafte :)

Jebeš Ronalda... nikad nije uz'o ligu šampiona. Liverpul sledeće sezone do četvrtog, u Lš nek dođu do četvrtfinala, a za posle će vidimo.

do četvrtfinala one tamo sezone.

па би можда дошао на позајмицу у Звезду. :)

+1 :)

Dzanki decko,kad napunis 18,mozemo da pricamo o nekim stvarima.To sto je on tovario Partizan kad je hteo,ne znaci da je idiot.Covek od 2 metra koji igra fudbal,spusta lopte svojim igracima,koji konstantno uzima dvojicu na sebe,sa kojim imas nadmoc u skoku,ne moze da skodi ekipi.To sto si ti zagrizeni klinac je druga stvar,pa bi hteo od Ivice Ilieva da napravis igraca.Ne moze.

Sto se tice basketa,realno je da Partizan uzme jos bar 2,3 godine...Zvezda i da napravi fuziju sa FMP-om,nece moci odma' da parira Partizanu.Imaju pare ljudi,uvek ce dovesti nekog stranca dobrog,ili vratiti nekog naseg igraca,mnogo im je lakse kad igraju EL svake sezone,puno jakih utakmica.To se pokazalo sa Hemofarmom sada,na iskustvo dobijes 2 cetvrtine,ostalo ih sabijes kvalitetom i ne brines.Radnicki bi mogao da se umesa eventualno za drugo mesto,ne verujem da ce moci konstantno dobro da igraju,mada nikad se ne zna..Nekada smo imali 4 dobre ekipe,sada su Zvezda i FMP go kurac,sreca Radnicki je stao na noge,i ako dodje do fuzije ove dve ekipe,opet cemo imati 4 ekipe koje mogu u Evropi da naprave nesto...

Јебеш лигу шампиона.
Три пута најбољи играч света. Једино га Меси може стићи.
Најбољи стрелац свих времена светских првенстава са 15 голова. Одмах иза Пелеа у репрезентацији.
Светски првак 1994, 2002. Најбољи играч СП-а 1998, освојио би и њега да се није отровао под сумњивим околностима.
420 голова за шест, седам година правог играња. Феномен! Шта је Меси урадио на Светским првенствима?
Последња велика деветка. Кад се сетим како је знао да се стушти са 40 метара према голу, онако специфично. Легенда
http://i45.servimg.com/u/f45/12/15/62/28/ronald11.jpg

Jebote kad se setim,2002., svi,ali bukvalno svi klinci od 10 godina su imali frizuru kao on... :)) Kakav car. Jadno je sto sad kad ukucas Ronaldo,izadje ti ono nauljeno cigance....

http://cdn.worldcupblog.org/www.worldcupblog.org/files/2011/02/ronaldo.jpg

Hahahahha,koliko je samo odvratno! :D