Prijava

Јеб'га, можемо само да се надамо добром пласману и да чекамо.

Жао ће ми бити уколико Клејза не буде играо, јер тог човека обожавам откад знам да гледам кошарку.

Javtokas je mnogo dobar centar...Ne znam..mene stvarno brine ovo neigranje Novice. U ekipi ima tehnicki potkovanijih igraca od njega ali je on vodja.

Jebeš eurobasket, za koga navijate u pravom Finalu? Majami ili Dalas?

Ја једини изгледа навијам за Мајами. Мада ја одавно симпатишем њих. Не би ми сметало да узме и Далас, због Пеђе, и због Новицког. Не волим Новицког, али заслужује прстен.

I ja navijam za njih. Čisto da ne bi Čmarko Miličić imao prsten, a LeBron ne. A i kidaju

Ја их симпатишем управо од финала кад су добили Далас, кад их је Вејд пунио. Од тад се опасно палим на Вејда. Опет, безвезе је да Миличић има, а да Стојаковић нема прстен. :)

Ma jebeš Stojakovića, kurcu ne valja, ne znam koji idiot je pristao da ga plaća više od Brajanta...

Peki ja sam uz tebe.Od 4 ekipe koje su ostale u finalima konferencija,Dalas mi je najmanje simpaticna,Novickog nikada nisam gotivio,jedino ajde sad kao zbog Peje,koji ni ne ulazi u jebenu igru.Zeleo sam da Cikago osvoji,ali bi mi bilo drago da osvoji Majami,i da dokazu Lebron i Bos da nisu pogresili sto su izabrali bas njih pre godinu dana,od svih mogucih ponuda...

http://www.sportklub.info/vest.php?id=dauning-do-kraja-nedelje-u-liverpulu-

Ово је за мене добра вест. Наравно, под условом да је истина. Шта мисле остали?

А ево и једне занимљивости, болне: http://www.sportklub.info/vest.php?id=zvezdin--ubica--postao--svetac- Мајку му јебем.

Dauning je totalno dobra vest, ja mislim i da je povremeni, ako ne i stalni reprezentativac Albiona, taman ovima treba neko krilo...Na PESu sam voleo sa Aston Vilom da igram, Agbonlahor, Jang i Dauning nisu svesni kako umem da upravljam sa njima :)

Ja se ovog sećam kroz maglu, znam da je bio neki klinac, ali Đokaj je tad objasnio.

Dauning u Liverpulu je dobra vest za sve sem Jovanovića. Ako ne ode, neće se pored njega naigrati. A gotivim PSŽ pa mi drago zbog transfera. Gameiro je igračina. :)

Није се Лане ни досад наиграо...

Што се тиче Француза... Мени је тај, тај... (драмска пауза, одустајање од погрдних речи) нанео тешку душевну бол.

Ma mislio sam kad ode Kol da će da se bar malo uključi u borbu za tim. Prošlu sezonu bolje da zaboravi.
Navijaš za Lorijen ili za neki drugi veći klub koji je bio u trci pa ti tako teško pada ovaj transfer?

Нисам гледао Вилу ихахај јер немам спорт клуб, али у добром ми је сећању остао Даунинг. Било би лепо, а Лане ако има имало мозга има да побегне у Турску/Белгију/Холандију или Немачку евентуално ако буде имао среће, као Бабел у Хофенхајм на пример. Или ће да пуши трибине, јебига.

Поето, ма због Звезде, кад је дао она два гола док је играо у Стразбуру. Колико сам се тад изнервирао, а изнервирам се доста и сваки пут кад се сетим тога. Као кад сам налетео на тај чланак, на пример.

Дубе, ко је тај? Је л' ваља, је л' зна неко нешто о њему?

On i Premijer ko' dupe i oko. Sećam se s kakvim je entuzijazmom dolazio, te engleski fudbal lep, te snaći će se. Pa je na pola sezone ( kad se već usro) izjavio kako mu sistem igre ne odgovara, puno se trči, pa ne može defanzivne zadatke da isprati, ne voli ga trener. Ako bude igrao startno levo krilo u repki, Pižon da se ubije. Tošić ga prešišao odavno.

Stivene, pratim već 15ak dana i otimaju se o njega ko da je jebeni Mesi u pitanju. Čim se svi krve za njega mora da valja. Nisam ga gledao, ali kolju se žestoko. Transfer prozor zajebano počeo, ne nedostaje uzbuđenja :)

Dobar potez Dalgliša, ako uspe da dovede još Žervinja ili Santija, onda se definitivno vraćaju u trku za vrh tabele (titula je ipak previše). Suarez - Kerol napred i normalna krila i biće to mnogo bolja ekipa.

Dvajt

У резервној постави, евентуално. :Д

Čemu hejt prema Kolu? :)

Jes' da je imao očaj prvu sezonu, ali uostalom i cela ekipa je. U reprezentaciji i Čelziju je bio odličan. Mada verovatno ide tako da ono...

Da se ne uvrede Liverpulovci, ali Karagera i Džerarda treba terati u kurac ako nastave da se šlepaju na staru slavu. Jesu legende (Džerarda mnogo gotivim), ali bezveze zauzimaju mesto nekim boljim igračima ako igraju kao poslednje dve-tri sezone.

Štoperčina je mali. Talenat. Kažu novi Rio Ferdinand. Čuo sam i ja da se kolju, Ferguson ne pita šta košta. Zanimljiv podatak sam pročitao da je lik, iako je štoper više puta bio fauliran nego što je faulirao. :)