Masturbacija na Andželinu Džoli I Breda Pita, stereotip ili stvarnost?

1. Evo, evo, nije bas da masturbiram na njih, al' ne bih se ni bunila:
    Dzerard Batler, Kristijan Bejl, Pol Betani, Hju Dzekmen... Hm... To bi bilo to, bar mislim :)

2. Hju Džekmen?...zanimljivo, zanimljivo...a Šon Koneri?

3. А Џереми Рон! Мојне сад да се правиш фина! ;))

4. Javio, Son jeste smeker, ali je ipak fosil :)

5. Ja se primam na pevacicu Lissie. Opasno se primam. I nije do izgleda, vec do neceg.. NUmem da objasnim. Evo vidite je.
    http://thepigeonpost.files.wordpress.com/2009/12/lissie_c_andrew_calder_65scaled.jpg

A od deckica... Ne znam. Znam bolje na koga ne nego na koga da. Na matorce ne, na ulickane metroseksualce ne.

6. al iz mlađih dana...virtuelno...

7. Javio, jbg, nije mi on padao na pamet... A i sumnjam da ce, bar u te svrhe :)

8. pufnice sumljiva si ko penal na ivici šesnaesterca...ovo bre detence...

9. I Kluni je malo stariji, pa mu ništa ne fali... :)

10. Javio, devojka je 82o godiste, ja mislim. Ja sam 88o. Nije bas detence:)

Kluni je mator i takav je jebeni klise.

11. reci bre nezaboravka...

12. pufnice ali faca ko u detenceta...

nezaboravka, pa to za klunija...

13. Jel ima neko osim mene da se prima na Jennifer Melfi iz Soprana i na Helgu iz 'Alo 'Alo????

14. Javio, jebiga. Uzmi u obzir moje godine pa ce ti biti jasnije.

15. pa 22..nije to malo...ja sam u 23 imao dete već....

16. Pa okej, svidja mi se, ne volim MILF-ove niti DILF-ove. Javio, deal with it;) I ja imam detinje lice:)

17. Jennifer Melfi iz Soprana

Au, tetka razbija. Pogotovo kad se setim scene iz Dobrih momaka kad stavlja štoljpi u ćege.

Od poznatih, Freema Ageyman, npr

18. Jel ima neko osim mene da se prima na Helgu iz 'Alo 'Alo????

Uuuuu, ona i Ivet...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.