Prijava

Pa razmisljam da napravim jednu foto-fresku na zidu sa Andjelkinim likom i telom. A skk ce mi Bred Pit.

Dobra je Andja realno,privlaci te majke joj ga! Gledao sam par puta kako je tuca Antonio Banderas,i onda u onom filmu kad joj se sisa vidi,ali ono,nisam nesto odusevljen njome,koliko ga drkam na Breda! Ne bukvalno. :D On je car,kralj,prvak u skoku u dalj i jedini muskarac kome bi dao svoju bulju,jer bi se posle hvalio kuckama kako me je trsio Bred Pit! Eto...

Bred Pit? Ložiš se na Breda? Pih, razočarao si me i kao čovek i kao latentni gej... Ima i boljih, čuh od dosta njih kako se lože na Džonija Depa iako su strejt.

Inače, mislim da je Anđelina ružna. Meni jeste. Užasno je mršava i anoreksična. To je takav turn off. :P

Tako da mislim da je to teški stereotip.

Ni meni Andja nije nešto, i uopšte nikada se nisam palio na poznate ličnosti. Što se tiče latentne homoseksualnosti, meni je do jaja Andy Garcia. Mada je mator sada.

Samo Ketrin Zita.

ja drkam na poznate..na Dženu uvek...

pa zar ti nisi oženjen?

i šta onda?..ne smem da drkam?..gde to piše?...

pa zar ti nisi oženjen?

Ovo ne bi ni najnaivnija devojka pitala:))

ma samo ti njega mlati!!!

A ko je angelina? Ja imam sobaricu angelinu. Fina ženska.

Angelina je prviše mršava. Na nju mogu onanisati samo oni ma manjkom tjelesnog integriteta. Mi vel'ki momci ne onanišemo. Mi jebemo. Al' kad nema onda samo kanjedr na one guzlate. Bred Pit je piškica izdefinisana. Ja da sam žensko trlj'o bi' se na onog Daniela Krejga, onog plavog Džejms Bonda, jer imamo ista ramena i trapez....

Angelina je prviše mršava. Na nju mogu onanisati samo oni ma manjkom tjelesnog integriteta. Mi vel'ki momci ne onanišemo.

Tako je!
inace ne volim anzelinu
niti sam ikada Fap-ovao na neku od poznatih licnosti sa strane scene.
sa domace..... manje vise.