Izraz sa Vukajlije koji ste počeli da koristite

1. Da, naročito Krešina lepša polovina :)))

A sećam se kad sam rekao posle nekog nedeljnog ručka da mi je legao k'o majka preko mrtvog sina. K'o za kurac, bila puna kuća nekakvih gostiju. Svima je preselo :))))))

2. e da, i šurnaes ;)

samhaine, tako nešto, ne sećam se da je bila ta verzija, možda ima više definicija o tome :)

3. Šurnaest, ŠKK,.

4. K'o za kurac, bila puna kuća nekakvih gostiju. Svima je preselo :))))))

ahahaha, ja nisam bio toliko ekstreman...ali pronalazim se u priči :) svi me belo gledaju kad to izjavim :)

5. Šurnaest je Cara definisao. Ahahahahahaha, epik vin! :)))))

6. Šurnaest je Cara definisao.

Da, mada se šurnaest na sajtu pojavljuje i u definiciji "šurnaest i namnaest"...prosrčujte...to naravno ne umanjuje Carin doprinos.

7. Ја више волим овај израз, чак га и користим:
    http://vukajlija.com/kao-majka-ludo-dete

Кул је израз, можда би могао боље да се дефинише.

8. Džimi, sad dadoh tamo plus, al to nije defka, već samo primer. :)

9. Mene keva malopre opet belo pogleda. Pitala me kako mi se svidela musaka. Pogađajte šta sam odgovorio :))))) Samo, izraz dobija na jačini kad se za objekat uzme sin jedinac :))))

10. takođe i ono iz definicije o Bekiju Bekiću ''šta je smešno koju pičku materinu''... legendarno stvarno

11. Pogađajte šta sam odgovorio :)))))

Ne sekiraj bre ženu, pomisliće da si u nekoj sekti :)

12. Вукајлија и јесте секта, да се не лажемо. :)

13. Ahahahahahaha, i vuk i lija :)))))

14. Popušaj... verovatno prva definicija koju praktično koristim...

15. Logaritmičnost. Počeo sam da ga koristim kad god se pojavi mogućnost nekog densovanja.

16. Ја земама од сад говорим само: "Де сте кромпири?"

17. Trubač - by Jogurt bez Koske, i "noge pod astal" iz defke astal miodraga bez s.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.