Ovaj.
KobjasniJo, jebo me mali ker, lololo, tetritopedetet, jeftinije ulaznice, jel smem da te pipnem i sok od bandere.
- popušaj - procesorica - jučetina...
-lololo -ja jebem -biće i još gomila samo se ne sećam
trolovanje i nolajfer :D
Decxko. Lololo. Vidi ga mali ker POGOTOVO. Neznani junak. Nećeš jebati. S kim se jebe i kome se moli.
OVO OBAVEZNO! Svaki put kad vidim džukelu na ulici ja se pišam od smeha jebotebog!
da dopunim neke koje sam tek sad provalio da koristim a i video sam da vi pišete pa sam se setio......
-zasxto nam to radisx decxko? -vidi ga mali ker -nolajfer -nećeš jebati
Isto, ljudi me gledaju kao ono : Šta je ovome jebemtikrv !?
-Šurnajs -Usta k'o kravlja pička -Sve svoje, interaktivno se reklamiram.
-Нећеш јебати. -Квлтно.
dobro jutro džezveri
Iz krampona
EDIT: Ima ih mnogo, ali ove sam se prvo setio.
Strajizam, kvlt, baš si menađer, romulanci, poizdodirivati, itd
transfer blama i to je to,lolo....
nolajfer
da,izrazi jebozovna i plodna za opisivanje neke ribe nisam koristio pre vukajlije...
jebozovna sam još davno čuo
secam se jednom ja i ortak smoreni sedimo i cutimo,ja drkam upaljac,okrecem,kazem ortaku-igram tetris http://vukajlija.com/okretanje-upaljaca-dok-se-ne-izravna-nivo-plina-u-oba-stupca/191630 ,a on mi kaze,daj instaliracu ti ja neku bolju igricu,koji kurac igras tetris,lolo
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ovaj.
KobjasniJo, jebo me mali ker, lololo, tetritopedetet, jeftinije ulaznice, jel smem da te pipnem i sok od bandere.
- popušaj
- procesorica
- jučetina...
-lololo
-ja jebem
-biće
i još gomila samo se ne sećam
trolovanje i nolajfer :D
Decxko.
Lololo.
Vidi ga mali ker POGOTOVO.
Neznani junak.
Nećeš jebati.
S kim se jebe i kome se moli.
OVO OBAVEZNO! Svaki put kad vidim džukelu na ulici ja se pišam od smeha jebotebog!
da dopunim neke koje sam tek sad provalio da koristim a i video sam da vi pišete pa sam se setio......
-zasxto nam to radisx decxko?
-vidi ga mali ker
-nolajfer
-nećeš jebati
Isto, ljudi me gledaju kao ono : Šta je ovome jebemtikrv !?
-Šurnajs
-Usta k'o kravlja pička
-Sve svoje, interaktivno se reklamiram.
-Нећеш јебати.
-Квлтно.
dobro jutro džezveri
Iz krampona
EDIT: Ima ih mnogo, ali ove sam se prvo setio.
Strajizam, kvlt, baš si menađer, romulanci, poizdodirivati, itd
transfer blama
i
to je to,lolo....
nolajfer
da,izrazi jebozovna i plodna za opisivanje neke ribe nisam koristio pre vukajlije...
jebozovna sam još davno čuo
secam se jednom ja i ortak smoreni sedimo i cutimo,ja drkam upaljac,okrecem,kazem ortaku-igram tetris http://vukajlija.com/okretanje-upaljaca-dok-se-ne-izravna-nivo-plina-u-oba-stupca/191630 ,a on mi kaze,daj instaliracu ti ja neku bolju igricu,koji kurac igras tetris,lolo