Прилози за пљеску

1. Е јел јео неко коњске кобаје, значи вр су укусне, а и чуо сам да се кита диже после њих као да си попио једно шурнаес вијагри! Јел неко чуо за то?

2. Ja jedem konjsko meso, i kobaje između ostalog, i da tačno je. Ne mogu da ga savladam. Bacam ga u nesvest šurnaes puta dnevno.

3. Тестостерон , а Месече......

4. Najjača kombinacija je ruska salata, senf, luk, aleva paprika i so. Naravno, pivce se uz to podrazumeva.

5. Obavezno luk i nešto ljuto, bilo to tucana, ili urnebes, ljuti senf, i malo majoneza; a ako je sezona, može i kupus, paradajz i ostala boranija.
    Ima kod hrama (a i još negde po gradu), ona kolica sa hot-dogom. E tu ima mnogo dobri prilozi da se biraju! To je zapravo jedino što valja kod njih!
    Ovo za konjsko meso je urbana legenda!

6. Pavlaka i kupus kad sam medj' ljudima, kad sam sam ubacim i luk.

7. Mnogo majoneza, malo pavlake, paradajza, i luka dosta, ako ima i šopska...
    Ako idem neđe, nemojte mi luka stavljat'

8. Топли сендвич..

9. Pavlaka, kečap, luk i majonez obavezno. Senf, salata i krastavac ponekad, ostalo nikad. Mada i dobra lepinja je važan faktor u celokupnom doživljaju.

10. Све што је џабе и да стави ко рођеном детету. То кажем када сам пијан и наслађа ми буде клопа.

11. LUK

pljeka bez luka nije pljeka

12. Kečap, majonez, kupus, krastavac(ponekad i pavlaka). Nemam ništa protiv ljutog, luka, i ostalih kurčeva, nego mi ciganski da stavim sve. :)

13. majonez, pavlaka i paradajz AMIN

14. U pljesku dodati malo šunkice, kačkavalja i pršuta, + aleva LJUTA paprika + zelena salata, majonez, paradajz i lukac crni! Paziti samo kad krene da curi dok grizete...

15. Ма мени цури кад год кажем да метне ко рођеном детету!

16. LUK

pljeka bez luka nije pljeka

Ворд.

U pljesku dodati malo šunkice, kačkavalja i pršuta

Никад нисам јео пљеку с качкаваљем, али претпостављам да је добра. У последње време спремам свињетину с разним сиревима, шампињонима, курцима-палцима. И добро је.

17. Како ниси, па све то иде у пуњену.

18. ШТА БРЕ??? Ниси никад јео гурманску са качкаваљем? Како бре? :/

19. Како ниси, па све то иде у пуњену.

Хаха! xD

И то што кажеш.
    Мада, видиш, кад год сам јео пуњену, никад се нисам запитао шта све има унутра. Иначе ретко једем пуњене..

20. Па пази, може да се провали по укусу, а и ваљда гледаш оно што јееш... не једеш везаних очију :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.