![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па, пази, кад год сам јео гурманску, логично је да сам је наручио јер сам био МНОГО гладан. :) А кад сам много гладан, тад бих и говно појео, па много ни не обраћам пажњу.
Што јес јес, ја сам једаред дошао у искушење, неко псеће знаш како се цаклило.. ал јеби га, нису ми дозволили добри људи!
Ne znam za vas, ali ja sutra idem po gurmansku sa kačkavaljem i da dodam od priloga rusku salatu, senf, luk, alevu i so.
P.S. Valjevsko ću da iscepam iz dvolitarke do zadnje kapi.
urnebes,luk,kupus,paradise,majonez @..@
Kečap, kupus, pavlaka - uvek i oduvek!
kecap, pavlaka, vendeta..
Павлака, сенф, парадајз и љута.
Pavlaka majonez urnebes. A kad hoću baš da se počastim onda stavim i grčku, malo luka, tucane, kiseli krastavci ako imaju i još ponešto. Volim kad mi sve curi iz pljeske, mrzim kad je suva.
Jedino što ne bi mogao da stavim je paradajz.
najčešće pavlaka, paradajz, luk, vegeta, zelena...
Неко поврће типа парадајз, краставац, купус. Лук у зависности од ситуације. Љуту туцану мећем од скора. Кечап ретко.
Чекај бре, па ово је моја тема...
Пеки написао си то још јесенас.
:)))
Неко поврће типа парадајз, краставац, купус. Лук у зависности од ситуације. Љуту туцану мећем од скора. Кечап ретко.
da, shvatili smo to još u prvom postu :DD
Lolol.
Пеки написао си то још јесенас.
Матор сам ја човек, ко ће то да се сети. :))
Брате ти си и отворио тему.
хахахаахахахахааха :Д
Јбт која конфузија.
Pljeska bez crnog luka, ko devojka bez dupeta.
Јебига, дешава се. :)