Прилози за пљеску

1. Ја волим да ставим тост у пљескавицу.

2. elem, kad smo kod pljeskavica.. što sam giros jela pre neki dan, peki, jebe mamu :D preko puta gimnazije.

3. Kečap je takođe dobar i malo nekog povrća, paprike možda...

4. Kečap, senf, kupus i luk. Mlogo luka.

I tucana i pavlaka mi je zanimljiva kombinacija.

5. Christine
    elem, kad smo kod pljeskavica.. što sam giros jela pre neki dan, peki, jebe mamu :D preko puta gimnazije.

Ићи ћу сутра да проверим то.

Елем, знам лика који у пљеску ставља (или је бар стављао, сто година га нисам видео) парадајз и кечап. Само та два.

6. Да се врнем на ову тему...
    Дакле, љута паприка или љутеница обавезно, ајвара, павлака, мајонез и зелена салата. И мени савршено.

7. peki, al' pileći da uzmeš.. jebe kevu.

a ja.. pa.. pljeskavicu nisam jela brda dugo.
    ali ne volim te perverzije.
    samo luk.
    i da pljeskavica bude pola pola. pola ovca - pola krava :)
    jedna kafana u nišu ima strava takve :)

8. Ne volim priloge , jedem je suvu :)

9. Prvi i polovina trećeg reda slijeva iz rashladne vitrine.

10. Мајонез и купус.
    Или тартар сос и купус.
    А кад пијем, из неког разлога, ставим скоро све што има.

11. PAVLAKA, LUK, KUPUS, PARADAJZ I ZELENA SALATA FOREVA!

12. U pravu pljeskavicu se stavlja samo luk i može gruvana ljuta paprika ko voli. Nikako kupusi, zelene salate, paradajz, kečap, majonez ... slušajte leskovčanina.

13. Ja u pljesku ništa ne volim da mećem sem luka. Tooooone luka, onako da se posle osećaš na kilometar. Meni je taj miris čak i šmeksi, ne smeta mi, kao i miris prženog luka, na taj otkidam... Znači, samo luk i eventualno kajmak. Majonez ne volem, kečap mi kvari ukus, on je jedini prilog koji stavljam na picu (ovo nije zvučalo kako treba lolo), senf je za viršle, a pavlaka za 'lebac. Sve ima svoje kod mene, za pljesku i ćevape su luk i kajmak. :)

14. Ja u pljesku ništa ne volim da mećem sem luka. Tooooone luka, onako da se posle osećaš na kilometar.

Tooo breeee...saću ti plusiram sve definicije :)

15. Onda i ja stavljam luk olololo

16. Ja kad kupim pljesku, ja se otvorim za 200 kinti i kupim punjenu i krnem urnebesa i luka. Inace u obicnu stavim kecap i majonez. Mogu stavim sta oces. Za dobru krmacu nema losih pomija. :D

17. Ranije dok sam jeo uzimao sam senf-luk-ljuto. Senf i luk su dva brata rođena, ubistvena kombinacija za sendviče i slično.

18. Кечап, павлака, МАРИНАДА, лук, мало купуса, зелена салата и понекад урнебес.
    Али маринада је маст хев.

19. Љута туцана паприка - што више, кечап - мало, павлака, купус.
    Лук ако не идем нигде или тако нешто. Остало мање-више исти курац. А повремено само лук и љуту туцану.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.