Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Који ће му курац добар адвокат, ово је Србија. Силоватељи излазе на условну, а убице леже годину, две.
Ајде?
Је л' знаш ти где је карлична кост? :))
lajk za komentar. :)
Је л' знаш ти где је карлична кост? :))
Znam, Džimajle, kod murice, i spaja kičmu i tintaru, momak je čučao iza auta, zato je takvu putanju metak dobio :)
Išao sam na saučešće, i vidio sam rupu u obrazu
Išao sam na saučešće, i vidio sam rupu u obrazu
Mukica.
Filozofe, što je?
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2006/03/23/srpski/H06032202.shtml
И бре , ово је спрдачина.Ја немам досије , фин сам и васпитан дечко , али сам привођен 4 пута у станицу , једном провођен кроз центар града суботом увече са лисицама на рукама иза леђа и осам жандара око мене (ко да Супермена хапсе) , провео две ноћи у станици од тога једну у подруму , као нека ћелија , до мојега.
Све то због демолирања локала и туча у наступима беса.
Опростите ми моју ружну прошлост.Ја сам сада други човек , пишем дефиниције , културно се уздижем.....ударам у џаб док ми цеваница не поплави па после немам потребу да ударам људе (добро имам , али то није лепо)......
Ето.Али никада ништа нисам украо нити ми је пало на памет то да урадим.
Izvinjavam se... Lapsuz.... Kičma spaja karlicu i tintaru, nego sam se zajeba' u pisanju....
Ја ништа. Једном сам одвалио ретровизор једном профи из моје основне који ми је лупио шамар. Никад ништа нисам украо, мада није да нисам хтео. :)) Некако ми то ситно мажњавање увек било клошарски. Кад бих крао, крао бих на велико и са стилом - да сви знају да крадем, а да ми нико ништа не може. :))
Добро, неколико пута сам се лажно представљао да бих помогао нешто ортацима.
Džimija u buvaru!
I ja sam se lažno predstavljao par puta. Na nekim ispitima.
Џими, због таквих као ти нам се земља распада!
Ja sam polagao umjesto brata od ujaka informatiku.
Pa dobro bre, ima li ovde barem bigamista, ako već nema ubica?
Ortak jedan iz srednje u to vreme stalno krao jer je bio kratak s parama. I tri dana zaredom ga u'vati isti pandur i različito se prestavi sva tri puta i četvri dan ga nađe pandur i nalupa mu šamare.
Bokte, koje ste vi dobrice. Ja sam mislila da je bar ovaj Slavko d Taliban malko opasniji.
Za Džimija sam znala da nije.
Е?
Како? :)
Ja sam sasvim dovoljno opasan. Za sebe.
Да почнем ја....?
Zato što si metalac, Džimi.
Metalci nisu opasni.
Slavko, ja živim u Surčinu. Reci ti meni koliko sam opasan :)