Kriminalna tema

1. Да почнем ја....?

Од тебе очекујем макар два убиства, плус изнуде и тако то. Какав си ти Корлеоне ако немаш ништа од тога?

2. ALO, ALO, ALO!
    Kako bre metalci nisu opasni, bre? :)

Korle, slobodno počni, slušamo.

3. Zato što si metalac, Džimi.
    Metalci nisu opasni.

To ti misliš :D

4. Ja sam počela al mi nisu vjerovali. Pih!

5. Korleone
    Да почнем ја....?

Nekate, evo korle da lajne koju...

Nekate (lat prim prev.) - Nemojte...

Po uzoru na MRŠTE

6. SMarko - to ja znam. Vjeruj.

7. Slavko, ja živim u Surčinu. Reci ti meni koliko sam opasan :)

Kratko i jasno. Ti si preopasan.

8. SMarko - to ja znam. Vjeruj.

Nisu opasni jer su pijani :D

9. Ja znam nekoga ko zna nekoga ko je čuo od nekoga da neko koga neko poznaje zna nekoga koji je video čoveka koji ima brata čija je strina bila udata za nekoga ko je imao veze sa nekim ko je jednom u Malom Mokrom Lugu ukrao dve kile čokolade i nikad nije uhvaćen.

10. Ja sam iz Zemuna, khm, khm, khm.

11. U mlađim danima krao po cd-šopovima s kolegom. Bio provaljen samo jednom od strane nekog pankera koji mi je oduševljeno dao palac gore.

12. Ja sam iz Zemuna, khm, khm, khm.

A meni je ćale političar. :)

13. Zato što si metalac, Džimi.
    Metalci nisu opasni.

Није. Ја сам више рокер, него металац. :)

Иначе, сад се сетих једног лажног представљања...

То је било пре 5 година. Ортак ми се нешто опасно разболео, и био му је потребан упут за лекара специјалисту, који није могао да добије, јер није имао оверену здравствену књижицу. Не смем да вам кажем која је болес у питању. :)

Углавном, ишао сам ја уместо њега да ме прегледа лекарка опште праксе и немам појма да ли сам ја симптоме болести тако добро одглумио или је она толико била ћорава, тек примила се на све моје лажи. Чак ми је на крају рекла и да сам ''натечен'', дала ми упут. :)

14. накачили су ми:
    -3 убиства
    -12 изнуда
    -17 отмица
    -2 политичка нестанка
    -65 украдених слика
    -3 афере са уљем и млеком
    -5 "силованих" певаљки (нису се опирале, чак су наваљивале)
    -4 подмићена министра
    -20 милиона евра без покрића

али, нису имали доказе

КОрлеоне је поштен пред Јустицијом;)

15. Uh! Siluje pevaljke!

16. Uh! Siluje pevaljke!

Samo kad navaljuju.

17. Углавном, ишао сам ја уместо њега да ме прегледа лекарка опште праксе и немам појма да ли сам ја симптоме болести тако добро одглумио или је она толико била ћорава, тек примила се на све моје лажи. Чак ми је на крају рекла и да сам ''натечен'', дала ми упут. :)

Hahhahahahahahahahahhahahahahaha NATEČEN!!!!!!!! :DDD

18. Lullaby - ne brini, objasniću ti kod mene na jahti ;)

19. Korle, ti nisi za o'đe, ti si.... d gadfadr

20. I to što kažeš SMarko, odoh ja ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.