Вехбија, друже, мене занима, а сад, ко ће се наљути... јебига, може увек да каже да није истина. А зрела особа ће бити захвална ако јеста истина, шта год истина била ;) (како не волем овај смајли)
mylyca - prema smeni avatara i sadržaju ih, kao i spelovanju imena, stičem jedan, preovlađujući utisak: da nikada nije odlučila da li hoće da bude seksi asistenkinja ili inteligentna haračica. Ja naime verujem da svako pre ili kasnije donese tu odluku, u protivnom takvi sadržaji ne bi ni postojali, dakle: da li sam karač i partimaster, ili sam intelektualac? mylyca na sajtu uspešno gura imidž obadvoju
Brao vehbija, kako sazrevam, okrećem se intelektualnom, a manje tome da ispadnem neka super pička, iako tome nikad nisam nešto preterano ni težila, više me okolina podstakla :))
Al stvarno, radije bih da me muškarci gledaju ko ortaka, a ovde bih radije da dobijam minuse, nego kurate pluseve, što bi Carimir rekao :)
Ja ne bih da analiziram, što reče Vehbija, neko bi se uvredio, pogotovo kad bi skontao koliko ti znaš o njemu, a on o tebi ništa.
Ma jes, prošli put kad sam udarila iskreno, ispala tenkre :) I ili su zaćutali, ili su se ponašali histerično pozitivno ili su me podbadali nekim ciničnim komentarima posle toga. A i čemu tenzija na sajtu, ja to samo kad treba da se izbalansira, sad ste dobri :p
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ај удри, да видим шта скривају мој ник и аватар? Нећу се љутим.
Tulumov avatar- zajebaću ženske na sajtu, pomisliće da sam dobar jebač.
A moj avatar?
reme- ložim se na Renea iz Alo alo, ali prodajem priču da volim Mućke da bih bio kul i postao moderator.
Ајде Катија, да видим шта знаш.
aha znači, samo fajt clab, no rulz :)
Katijin trenutni avatar je potvrda da je snebivljiva, iako to verovatno nije želela da emituje niti oda
EDIT:
k'o što rekoh, najo eksegeza, ne znam ništa drugo o tebi (osim definicija), ne mogu ništa da povežem. Mr.Moon isto tako, terreno vuoto
Katijo, šta je s mozgom? Kako bih nekog prevario da sam jebač ako molim za pušengiju?
Budiboksnama!
Вехбија, друже, мене занима, а сад, ко ће се наљути... јебига, може увек да каже да није истина. А зрела особа ће бити захвална ако јеста истина, шта год истина била ;) (како не волем овај смајли)
Paracinac- Latentni gej. Stavio pederksu sliku da bi prodavao kontrapsihologiju, a zapravo se loži na Mrmunove duge trepuške.
Jezivo...
то бре само хард кор
ГМ - Аватаром оће да нам покаже да има пушачка уста, дакле он је латентни геј.
Hugo- pati od klaustofobije. Bez osećaja za estetiku.
Ljudi, ja pišem moj doživljaj i poimanje. Tulume, jebem li ga :)
Hahaha katija jbte, ispriča celu genezu :)
Brao vehbija, kako sazrevam, okrećem se intelektualnom, a manje tome da ispadnem neka super pička, iako tome nikad nisam nešto preterano ni težila, više me okolina podstakla :))
Al stvarno, radije bih da me muškarci gledaju ko ortaka, a ovde bih radije da dobijam minuse, nego kurate pluseve, što bi Carimir rekao :)
Ja ne bih da analiziram, što reče Vehbija, neko bi se uvredio, pogotovo kad bi skontao koliko ti znaš o njemu, a on o tebi ništa.
Хаха, реме, само ако ти је пљоснат :ДДДДД
Nož u leđa, sestro :))))
Удри бре, ионако смо багра.
Malo nas je, al' smo bagra! Tuci! :)
Ma jes, prošli put kad sam udarila iskreno, ispala tenkre :) I ili su zaćutali, ili su se ponašali histerično pozitivno ili su me podbadali nekim ciničnim komentarima posle toga. A i čemu tenzija na sajtu, ja to samo kad treba da se izbalansira, sad ste dobri :p
Mrmunov avatar- dokaz njegove kriminalističke prirode. Slika ukradena iz mog računara- album "slike sa plaže". ;)
Мајке ми си се здебљала мало онда.