Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Alo bree eej! :D
Ja sam mislila da je lako skontati da sam ukočena :D
Pa dobro javio,ide tebi ovo :)
Pronašao sam se ja, nego mi merak da mijenjam avatare :)
eto vidiš...:) ne mora uvek da je tačno...:)) ajd sad sami...
http://www.surefirecpr.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/Woo-Hoo-Homer-211x300.jpg
U centar! Usvoji me :))
Šta li govori moj avatar? :)
Evo npr, sad faca izbacio sliku, i to je moj novi avatar jer obožavam Homera i stalno vičem ovo njegovo WOO HOO :)
Mislim da nadimak može da bude ili vaš stvarni ili primer nedostatka ili viška kreativnosti, ili da pokaže kome se divite, a da avatar kaže više o čoveku.
Jebi ga, ja otvorio temu a niko moj nick i avatar da popisa. ocu i ja malo da budem u centru paznje. ajde javio, psiholozi i ostali.
@Gamby ti si autoritet nenadjebivi
Moj aJvatar je totalno jebački.
@Virtual Serb:
Jašta. :)
već je bila ovakva tema.. daFno, daFno :)
@gamby
e a da znas da ti ovaj avatar bolji, onaj prosli, jebem li ga, meni licio na nekog narkosa ili sizu
moje govori da nisam baš kreativan
U tvojoj nekreativnost strajo ti zapravo hoćeš da kažeš tj.podsvesno da čovečanstvu otvoriš viziju o sebi kao otvorenom liku koji nema šta da krije;)))
upravo to sam hteo da kažem, hvala ti :)
Jel to znači da sam ja neki seronja,kenjator šta li?
Strajo tvoj adut je avatar a ne nick, a avatar ti je, nemo' se ljuitis, ko srednjevekovni peder.
u pravu si virtual, guja je stara pederčina
Uh majku mu, pa ovo ispade dubokoumnije nego što sam mislio, mora da mi avatar govori o vremenu provedenom u solarijomu i pod suncem.
Gambijev avatar govori "ja sam daleko iznad vas...možete u pojedinim sitacijama da me vidite, pridržite skute i toliko"...:)
Bojane ne, ti si ozbiljan čovek koji nema vremena da se zamlaćuje, nema vremena ni da pročita novine na miru nego mora na šolji da odvoji par minuta za sebe...