U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Džoni,igra kompjuterske igrice.World of warcraft(valjda),Kauntere...Isto pomalo sportski tip.Doživio par loših iskustava u ljubavi.Miran,povučen čoek.Ne želi da se miješa u tuđe stvari.Nikoga ne mrzi.Ima profil na fejsu,koji često posjećuje.Umije da se iznervira,ali samo zbog nečijeg ophođenja prema njemu.Dobar je,ako je osoba koja je sa njim dobra.
Šljivić. Zaglavljen u '90-im. Pokušava da bude trendy ali ne uspeva. Jure ga devojčice koje se i dalje pale na muziku devedesetih a bake mu govore kako je pametan dečko. Ziljave klinke koje slušaju grandovce ga neće. Stidljiv, pomalo povučen, pokušava da se odbrani kada ga napadnu.
U principu, manje više, sve je tačno, nije warcraft nego Assassin's, ali isti đavo... Ovo ostalo sve tačno, a fejs sam ugasio pre 20 dana ali sam ga redovno posećivao. Svaka čast, još samo da mi kažeš kad ću da se oženim :)
Nešto o meni?
Ostavi Šljivića za mene,molim te.Poseban je to slučaj.:D
Mene.
Rosoneri,Navija za Milan,jeeee(my man).:) Voli kad je sve jednostavno.Takođe ne voli da mu se zadire u privatnost.Igra kladionicu(to je smetalo njegovim đevojkama(baš su lude :))).Veoma,veoma duhovit.To je njegova najveća vrlina.Zbog duhovitosti ga vole đevojke,a i čitavo društvo.Majka ima veliku ulogu u njegovom životu,ogromnu ulogu.Igra igrice na komjutep,često.Ne voli da pije mnogo.Pomalo isto miran i povučen.
Ispadoh papučar nihilista!
Cornelije,voli stare ex yu grupe i pjesme.I starije svjetske grupe i pjesme.Ima oko 16-17 godina.Što se tiče muzike koju sluša ima veliko poštovanje od mene.A ista ta muzika mu je donijela mnogo nevolja,jer većina njegovog društva sluša narodnjake.On je tip koji je preokupiran muzikom,možda čak i pohađa muzičku školu.Voli da ostane sam sa svojom muzikom.Romantičar.Pažljiv.Ne voli gradske fensi đevojke.Nije primjetan mnogo u društvu.Ali u društvu koji čine njegovi istomišljenici,uvijek ima šta da pokaže.
To ti je,što ti je.:)
Jbt, Vesnam, ti sve te informacije izvučeš na osnovu nečijeg naloga. 'Ajde i meni uradi tu analizu 'leba ti.
Vučice, svaka čast. Super je. :)) Videćemo kako će se Vesnam pokazati. :)))
Ostavi Šljivića za mene,molim te.Poseban je to slučaj.:D
:P :D
i am next bitches.
Šljivić,:gleda iskusno i opisuje:.Opasna situacija.Ovako,kad se peče rakija,tu je Sljivić.Kad se kolje prase,tu je Šljivić.Pravi čovjek iz naroda. :) Njegovi možda posjeduju i malo imanje,farmu neku možda.Ne voli moderni,američki i engleski humor.Staromodan je.Ima samo svoj,klasični humor koji niko drugi nema i kojim oduševljava društvo.Zna da popije bogami.Možda i puši pokoju cigaru.Što se tiče đevojaka,njega spopadaju razne vrste.Od đevojaka sa sela,do gradskih đevojaka i klinka.Ali on se ne da.Čeka pravu koju će da oženi i koja će da mu rodi đecu.Miljenik baka i majki.:D
EDIT:Nijesam čitala Vučicin opis.
Pa tako nešto. Ovo za društvo je skroz tačno, ali mislim da su ova nova sranja što se vrte po VH1 i MTV još veća glupost od narodnjaka. Uzars si pogodila a muzičku sam završio pre 2 godine a još veča nevolja od one koju si napisla za moje društvo je što nikako ne mogu da nađem neki bend tipa roke 60s 70s. Sve sami metalci. ;)
Aj čisto da vidim vaš ugao gledanja na mene. lololo
Ja vam direktno kroz ovo kažem šta mislim o vama.Jedino nekog koga prvi put vidim opisujem skroz na osnovu naloga.
Barakuda,isto kompjuteraš,programer.Kaunteri su za njega uživanje.Patriota.Sportski tip.Pomalo liči na one fensi gradske tipove.Voli rep muziku,i strani i domaći rep.Žao mu je 2paca.Što se djevojaka tiče,nije da ih nema,ima ih solidan broj,ali on je tu glavni.Ima oko 20 godina.Pije pivo,puši.Lako se iznervira.Može da bude nasilan.I ima samo određen(mali) broj osoba zbog kojih bi učinio sve.Vjeran.
Matrikse,znaš šta mislim o tebi,sve bih ti isto napisala.:) ostavljam te za nekog drugog.
A ja? :)
Lepo, Veki, ali me Vučicin opis ipak bolje opisuje. Hvala vam obema. :))