Psihologija avatara i nadimka

1. Dobro je ovo Vesna.
    Osim ovoga da ne volim da pijem.

2. Evo još Majmunovskog i nadam se da će neko i mene da opiše.:)

Majmunovski,pa ima tu od 18 do 20godina.Patriota,naravno.Grobar.Pomalo je napadan i lud.Glupira se često.U školi je pravio skandale.Kladim se da je bar jednom dobio ukor razrednog(ne znam kako se to kod vas zove).Misli da je svijet jedna velika rupa u kojoj rijetko ko vrijedi.Buntovnik,ali voli pravdu.Nerviraju ga skorojevići tzv.face.Što se tiče muzike,nedokučiv mi je.Možda Beogradski sindikat ponekad sluša.A što se tiče đevojaka,mislim da je njegov ideal đevojke isto buntovnica,koja treba da bude neobična i nesvakidašnja da bi je on stvarno volio.

3. Lepo, Veki, ali me Vučicin opis ipak bolje opisuje.

Možda nije trebalo sve da kažem. :D

4. vesnam sez:

Barakuda,isto kompjuteraš,programer.Kaunteri su za njega uživanje.Patriota.Sportski tip.Pomalo liči na one fensi gradske tipove.Voli rep muziku,i strani i domaći rep.Žao mu je 2paca.Što se djevojaka tiče,nije da ih nema,ima ih solidan broj,ali on je tu glavni.Ima oko 20 godina.Pije pivo,puši.Lako se iznervira.Može da bude nasilan.I ima samo određen(mali) broj osoba zbog kojih bi učinio sve.Vjeran.

Hahahahahahaha, umr'o sam od smeha dok sam čitao ovo :)

Kompjuteraš - tačno. Volim CS - tačno. Sportista - treniram karate. Fensi gradski tip - ne xD. Rep muzika - ponekad, ali ne slušam 2pac. Za devojke - donekle tačno. Imam 19 godina. Pivo ponekad, ali cigare - nikad! Lako se iznerviram? - netačno, treba uložiti puno truda da bi mene neko iznervirao. Mogu da budem nasilan, ali samo ako me iznervirate :). I poslednje 2 rečenice, tačne.

5. Hahahahahahaha, umr'o sam od smeha dok sam čitao ovo :)

Znači dobro je?:D

6. Sportista - treniram karate.

Des kolega.

7. @vesnam: ma super si. :D

@Matriks: E des', šta radiš? xD

8. Matrikse,previše o tebi znam da bih te analizirala,ne bi bilo vjerodostojno.:)

Ajde neko mene,molim vas.

9. VesnaM
    Ima 17-18 godina. Sanjar. Često piše ili pesme ili dnevnik ili nešto poput toga. Čeka osobu kojoj može 100% da veruje da bi joj sve to pročitala. Ima mnogo drugarica i mnogi je vole zbog njene prirode. Iako ima dosta drugarica, povučena je i ne otvara se svakome iako deluje veoma pričljivo.

10. Evo malo radim mavaši na džaku koji sam stavio uz zid, još malo pa ću ga probiti.

11. VesnaM
    Ima 17-18 godina. Sanjar. Često piše ili pesme ili dnevnik ili nešto poput toga. Čeka osobu kojoj može 100% da veruje da bi joj sve to pročitala. Ima mnogo drugarica i mnogi je vole zbog njene prirode. Iako ima dosta drugarica, povučena je i ne otvara se svakome iako deluje veoma pričljivo.

Mi se znamo?:D

12. pa ima tu od 18 do 20godina

ne,ali mi je drago sto tako deluje :)

Patriota,naravno

Grobar

✓✓
    Eh sad napadan nisam ali lud 100% :),za glupiranje je tacno,za skolu i skandale i to je delimicno tacno ali ukor nisam dobio,jednom zamalo :),.

Misli da je svijet jedna velika rupa u kojoj rijetko ko vrijedi

ovde sam se odusevio,odlicno zapazanje,ljudi su govna.

.Buntovnik,ali voli pravdu.Nerviraju ga skorojevići tzv.face.

Apsolutno.

Što se tiče muzike,nedokučiv mi je.Možda Beogradski sindikat ponekad sluša

Muziku obozavam,ali ukus varira od raspolozenja :)

A što se tiče đevojaka,mislim da je njegov ideal đevojke isto buntovnica,koja treba da bude neobična i nesvakidašnja da bi je on stvarno volio.

Uh.buntovnica...uvek su me nekako privlacile fine devojke ali one koje znaju sta hoce u zivotu iako se na kraju ispostavi da nemaju pojma :) Ali jedno je sigurno kad volim,volim do koske.Hvala na analizi :)

13. Matriks sez:

Evo malo radim mavaši na džaku koji sam stavio uz zid, još malo pa ću ga probiti.

Ako, samo cepaj. Ja imam sutra u 8 trening na Adi. :)

14. Ako, samo cepaj. Ja imam sutra u 8 trening na Adi. :)

A boli te uvce, meni sledeći trening tek krajem avgusta, kondicioni. U kom si savezu? WKF?

15. U IKA gosoku ryu savezu.

16. Mislio sam da si isti stil koji i ja, šotokan. Jebajga, sličan vam je sistem pojaseva kao i kod nas. Ja već 3 godine furam braon, nikako da nam trener dopusti da polažemo za crni. Koji si ti pojas?

17. Zapravo, mi treniramo i šotokan i kjokušin i gosoku riu. Počeli smo sa šotokanom, a ova dva su popratna.

18. Ispadoh ružan, nije tačno meni je mama uvek govorila da sam lep!

19. Lijep je taj sa tvoga avatara,ozbiljno.:)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.