Psihologija avatara i nadimka

1. Mlata,klasični internetski džanki.Inače drogu nije probao u stvarnom životu.Sluša Snup Doga i te gangsta repere.Ide u teretanu,ima pločice.:) Čak i nasilan tip.Često je pijan.Društvo ga voli,jer pravi dobru atmosferu(naravno,pa pijan je).Duhovit i vjerovatno malo težak tip kad se naljuti.Ipak mislim da je ok(dok je pijan :) ).

Лоша си, слабо шта си погодила. :) Осим овога за дрогу, то сам пробао. Остало сушта супротност: не слушам црнчуге (Снуп ми је симпатичан онако осушен, а и свидела ми се слика), у теретану сам ишао, плочице никад нисам имао, нисам често пијан, a и кад jесам, весео сам. Ретко се љутим и лако се разљућујем.

Значи, vesnam, да се ја питам, летела би с посла. :)))

2. Nemoj da se ljutiš,moje vizije ne griješe. :D

3. Ај мене неко, видим да овде проричете судбину, па рек'о, ај да пробам. :)

4. Турам се и ја на листу, па ако неко 'оће.

5. Nemoj da se ljutiš,moje vizije ne griješe. :D

Само ме занима, кугла или пасуљ? :)))

6. Ja ću Pekija. :) Ne znam da li zato što je moderator ili tek tako,izaziva veliko poštovanje prema njemu u meni.:) Ima oko 25-30 godina.Možda su i godine u pitanju.Kladim se da ga svi poštuju.Završio je neki fakultet.Možda menadžment,etf ili tako nešto slično.Radi u nekoj službi možda.Voli da je sve uredno.Voli da naređuje.Sluša rok en rol.Vjeruje u sudbinu.Sam njegov nik ukazuje na njegovu kreativnost.Duhovit je.I izgleda da je malo krupniji tip(muti mi nešto kugla,ne znam).:D
    EDIT:Ironičan.

7. Ja ću Pekija. :) Ne znam da li zato što je moderator ili tek tako,izaziva veliko poštovanje prema njemu u meni.:) Ima oko 25-30 godina.Možda su i godine u pitanju.Kladim se da ga svi poštuju.Završio je neki fakultet.Možda menadžment,etf ili tako nešto slično.Radi u nekoj službi možda.Voli da je sve uredno.Voli da naređuje.Sluša rok en rol.Vjeruje u sudbinu.Sam njegov nik ukazuje na njegovu kreativnost.Duhovit je.I izgleda da je malo krupniji tip(muti mi nešto kugla,ne znam).:D

Ahahaha ne da ti je mutna kugla, nego objašnjava. Pogodila si samo ovo za rok lololo

8. Nemoj tebe da opisujem,bolje ti je samo klimaj glavom.:D

9. Soul of my soul,ekstravagantna,uredna,duhovita.Društvo je voli.Voli romantične filmove.Na prvi pogled izgleda buntovno i ludo,ali je veoma ranjiva,to mi se čini na osnovu avatara i nika.Ima oko 18 godina.Voli muziku.Mislim da bismo se lijepo družile.:)

20 godina, dobro, to mu dodje oko 18, nisam uredna i ne volim romanticne filmove, ali ovo ostalo je ok, hvala Vesnice :) I ja mislim da bismo se lepo druzile :)))

10. Nemoj tebe da opisujem,bolje ti je samo klimaj glavom.:D

Udri slobodno, zato sam se i prijavio.

11. Ko želi da me 'obradi' lolo, na raspolaganju sam.

12. Ajde nazad momci, ja već celu stranu čekam da me neko skenira. lololo

13. ,,Pa električar je u suštini jedan veoma kul tip.Paranoik,cinik,zagriženi pesimista,jednom riječju "čovjek koji je u stanju da realno sagleda stvari oko sebe".:D sad ozbiljno.

Električar ima 20 i nekol'ke godine.Izgleda potpuno ok,to je prvi utisak.Znači da odaje dobar prvi utisak.Ali ko ga bolje poznaje,zna da je on veoma težak čovjek.Zaluđen je ratom,puškama i kompjuterskim igricama.Kad je u društvu zezanje zna veoma dobro da podigne atmosferu još više.U mladosti je bio seksualno zlostavljan od strane njegovog komšije,koji je na svu sreću umro.Od tada je on počeo normalno da se razvija.Postao je ok,sluša dobru muziku,ima ukusa i voli da se druži.Pažljiv je prema đevojkama.Njegov moto je:"Do well or not do anything".Znači vrijedan je i poslušan. Njegov nik ukazuje na njegovu nekako ludu kreativnost.

14. SoulOfMySoul

Хм, додао бих да је вероватно у вези, и то прилично озбиљној. Споро реагује, али реакције трају дуже. Значи јој мишљење блиских људи, док је према осталима равнодушна. Воли уметност, студира неки друштвени факултет, мада је опчињава и свемир и уосталом све што је прекривено велом мистерије. Повучена је особа, не воли превише да прича о себи. Филозофски настројена. Сматра да има сасвим лепу будућност и воли о њој да размишља. Воли, драме и можда хороре. Од музике слуша неки рок. Љубав је покреће. Верна је. Има снове, али рационално покушава да их остварује, један по један јер сматра да ће само тако успети нешто и да оствари.

15. električar

Пичка која стално носи црно. Плаши се да га матори металци не силују при уласку у одређене кафиће, барове у Београду.

16. Веснамене :)))

ЕДИТ: Мене, мене, менееееее!!!!!

17. Trololo dobara analiza, igram samo CS ali slabo u tadnje vreme. Al pretera ga sa komšijom.