Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Valdemare, aj' mene, cenim da ti možeš duboku psiho analizu da mi daš. :)
E, neću više, samo ja analiziram druge ko da sam psihijatar, a mene jadnog nema ko danalizira...
"Volim sve što vole mladi koji vole stvari neobične za mlade, a i nisu toliko mladi."
godište - 73
omiljena boja - zelena
boja očiju - smeđa (sa primjesama zelene)
boja kose - tamno smeđa
broj cipela - 42
visina - 187
Valdemar je...
precizan, detaljista, ne snalazi se najbolje u komleksnim sistemima, ali je mag za razrađivanje detalja. Interesuje ga suština i u odnosu sa ljudima se više fokusira na ono što se prećuti i skriva nego na ono što se govori i pokazuje. Valdemar je veliki fan logike i naravno sudeći po avataru život posmatra kao vrijeme namjenjeno spoznaji samog života, smisao mu nijeni bitan jer do pitanja smisla postoji toliko drugih nerazjašnjenih pitanja. Novac je za Valdemara platežno sredstvo ali ne i fetiš, ljubav je seksualna i emocionalna navika a prijateljstvo svetinja i jedina nekomercijalna ljudska emocija.
ajde sad ocjena :)))
Haha, godište 75, broj cipela 45, visina 178, najbolje se snalazi u intuitivnim močvarama a izražava u logičkim kategorijama, smisao centralna kategorija, ljubav večita šansa za dobar S&M, ali sve ostalo si pogodila!
broj cipela 45, visina 178
vot?! alaj si ti stabilan :D
a inače zadovoljna sam postignutim uspjehom, to mu dođe onda neka mršava osmica (ako je desetka sve)
Ja, ja, ja!
Što ste se svi bacili u duboku psihoanalaizu. Sa nekim ovde stručna elta "L .Lazarević" bi imala mnogo posla. Ko još nije diplomirao iz kliničke psihologije ili psihijatrije, ima ovde dosta kandidata za posmatranje.
Socijala, radi u socijalnom.
hahahahhahaha... vrlo blizu...
Ali... nedovoljno.
socijala dobre ti sandale, po avataru bi se reklo da si ti jedno malo srculence željno ljubavi i pažnje i sve bi za male pare dala - socijala.
Ене! А шта мој надимак и аватар кажу о мени, ако се бесплатне анализе личности још увек деле?
SOCIJALA,
"Niko ti ne može sjesti za vrat, ako se ti sam ne pogneš."
Avatar govori da imaš dobre noge, i muža. To što si morala da napomeneš da ti ih je muž kupio, LIČNO, govori da prema toj činjenici imaš jake emocije. Sad, pozitivne, ili negativne? Da li ti je on odredio koje ćeš cipele da nosiš? Da li ti ih je on doneo a da ih nisi prethodno videla? Da li te je "vodio" u kupovinu? Ili su tvoje emocije takve jer je to bio poklon od srca, da te obraduje? Nisam siguran, jer obuća se pre kupuje po nuždi potrebe nego kao romantičan poklon. On je verovatno materijalno bolje situiran, bolje zarađuje, pa ti je eto, kupio cipele. Ti možda ne radiš, ili slabo zarađuješ, pa se osećaš pomalo skučeno, odatle nadimak Socijala. I naravno, moraš to na neki način da ispoljiš. Tvoja težnja ka nezavisnosti i "ne dam na se", kao kompenzacija tvog trenutnog nezadovoljstva, izražava se citatom Martina Lutera Kinga.
Ako sam ovim rekao nešto što nije lepo, izvini. Ne znam te, ali o sebi znam da uvek imam sklonost da vidim neku crnju varijantu :)
Moze li i analiza mene?
Ja znam da sam energiju obradio, ajde neko moj avatar/nick
Želiš da budeš veličanstvena, sjajna žena? Hehe, ima takvih likova po forumima, idu okolo i predstavljaju se kao žene...
u kakva domacinska tema :)
Oću ja, oću ja. I teo bih soul po mogućstvu da me odradi (na temi, mislim).
I hoću veličanstven seks kao žena, ali ne može. Moraću da čekam ovaj zakon o promeni polova, prokletstvo.
Brt, takva mi je konstitucija face, kao Anđina. Daj malo se više udubi, ili pusti nekog ko me zna da me opiše.
VALDEMAR,
Žao mi je što moram da te razočaram, ali ovde si stvarno omanuo.
Ne znam koliko si pogodio drugima, ali kod mene si baš promašio.
Ne znam, da li imam dobre noge, ali meni se sviđju. Muža, kao zakonitog bračnog partnera nemam, još nisam ništa potpisala :)
Sandale su romantičan poklon, jer je to jedina materijalna stvar koju prosto obažavam i od svake plate se častim bar jednim parom. Muž ih je kupio jer vidio šta sam prvo pogledala u tom izlogu.
Radim, imam dobar posao i trenutno bolja primanja od muža.
Trenutno sam vrlo zadovoljnja, Kinga sam citirala, jer je to moj životni stav.
A kad budem imala više vremena, pokušaću ja da uradim tvoj profil, pa da vidim kako mi ide.
Može?
Hvala ti za analizu, u svakom slučaju. Obradovalo me je što si odvojio vrijeme da to uradiš.
Veliki pozdrav
'Oću ja, 'oću ja!