Psihologija avatara i nadimka

1. Nick, zbog mog potpisivanja na mojim bolesnim blogovima. Cesto bih zavrsavala blog sa "Ne shvatajte me ozbiljno ja sam DusevniBolesnikCR". CR (zapravo CH. R.) su moji inicijali, logicno.
    Nema tu neke psihologije.
    A avatar - slika je prekul.

2. menijesamodosadno

JA JEBEM!

+1

3. Ja ispušio polovinu cigara proizvedenih u Vranju, pa ae rešio da vidim kako to tačno izgleda na gomili. Svi imate priliku da vidite šta sam strpao u pluća u protekle dve godine, i da, moja je, ovo je moja gomila! Zovem je Šuci i neverovatno sam ponosan na nju! Šuci voli duge i romantične šetnje po letnjoj kiši uz mirisne note borove šume nošene povetarcem. Imaćemo dva sina i jednu ženskinju.
    A nadimak sam pozajmio od najglupljeg medju trolovima sa Disksveta, koristim ga već neko vreme, pa nisam ni ovde hteo da menjam.

4. Žao mi je što moram da te razočaram, ali ovde si stvarno omanuo.
    Ne znam koliko si pogodio drugima, ali kod mene si baš promašio.
    Ne znam, da li imam dobre noge, ali meni se sviđju. Muža, kao zakonitog bračnog partnera nemam, još nisam ništa potpisala :)
    Sandale su romantičan poklon, jer je to jedina materijalna stvar koju prosto obažavam i od svake plate se častim bar jednim parom. Muž ih je kupio jer vidio šta sam prvo pogledala u tom izlogu.
    Radim, imam dobar posao i trenutno bolja primanja od muža.
    Trenutno sam vrlo zadovoljnja, Kinga sam citirala, jer je to moj životni stav.

A kad budem imala više vremena, pokušaću ja da uradim tvoj profil, pa da vidim kako mi ide.
    Može?
    Hvala ti za analizu, u svakom slučaju. Obradovalo me je što si odvojio vrijeme da to uradiš.
    Veliki pozdrav

He, pa nisam ni mislio da ću da pogodim, više sam se zezao. A štos tiče analize, navali kad stigneš. Pozdrav!

5. Ti si lik koji se loži na hardkor metal i ta sranja muziku. Više gotiviš domaću nego stranu.
    Ložiš se na crtaće, verovatno neke japanske i američke. Slušaš možda i neki hiphop,rep.
    Gotiviš istoriju, filmove i filozofiju. Sve to ukazuje da bi voleo da budeš veliki i opasan, ali si mekušac iznutra, nikad konkretan u svojim zahtevima, ne boriš se za sebe i prepuštaš drugima težak posao ako možeš i ako ti ga ne nametnu. Verovatno si osrednji đak (ako ideš u školu) ako ne ideš u školu onda si osrednji na poslu ili štaveć...

6. Ае мени, баш ме занима колико си прецизан.

7. Ja sam dugo, duuuugo bio u tripu da je na Facinom avataru orao. Jebem li ga kako.

Kad se već analiziramo, ajd' recite i meni kaki sam čo'ek!

8. polako ljudi :D

Mićko:

Čovek oko 25-30. Verovatno filmofil, preferira američke akcione i trilere. Ozbiljan što se tiče posla, moguće i porodice, voli svoje bližnje. Voli odela, proslave i svadbe, bilo koje mesto na kojem može da se pokaže. Pomalo narcisoidan. Voli da jede, ali se to ne primećuje na njemu jer to ili vešto sakriva, ili je vrlo posvećen svom izgledu. Moguće je i da se bavi rekreativno nekim sportom. Mislim da se bavi nečim vezano za medije ili odnose sa javnošću. Toeto..

9. Ладно се пријављујете за анализу, не верујем лололо...

10. Ладно се пријављујете за анализу, не верујем лололо...

Јебига, неки од нас имају комплексније надимке од твог :р :д

11. E jebiga Rosoneri :D

15-19 godina.Strastveni navijač, navija za Milan. Prati sve moguće sportove. Obožava kladionicu. Moguće je da je sklon porocima svih vrsta pogotovo kladionici, duvanu i alkoholu. Neki nolajfer sve u svemu, voli kompjuterske igrice, FB i ta sranja. Sklon ka umetnosti, pre svega likovnoj. Sluša rep i gotivi navijačke pesme. U školi je bio slabog uspeha, ali nikad nije padao na popravni.

12. Ajde sylar meni, kupiću ti kiflu na okupljanju ako pogodiš 60 % .

13. Јебига, неки од нас имају комплексније надимке од твог :р :д

У, извини, видим да је твој баш комплексан хахаха..

14. biće za neki dan ostalima ;)

15. У, извини, видим да је твој баш комплексан хахаха..

Реално, јесте. Комплексност је у једноставности, то је све веома зен 8)

Мада си и ти можда комплексна личност, можда се уопште ни не зовеш Маријана, него Андреа, а ово еј само варка :Д