Psihologija avatara i nadimka

1. i metalika i nadrkan do jaja i ubeđen da si inteligentniji od 95.6% ljudi. a da li si stvarno? pitaš se ti svaki put kad ti zatreba kinta, pa ukapiraš kako je neko stvorio mnogo ni od čega, dok ti još uvek živiš studentski,. pa onda kažeš-u kurac pare, jebale vas, ne trabaju mi. i zaključiš da ipak jesi genijalan jer su svi genijalni ljudi kroz istoriju bili bez para. al' problem je što onda vidiš neku knjigu koju bi toliko voleo da imaš-neki rečnik simbola na primer, pa shvatiš da ti ipak trebaju pare. onda obično manje pljugaš(iako se toga najteže odričeš) i manje jedeš da bi skupio pare. i onda si sav srećan kad to izvedeš. opet si ispao genije. voliš da čitaš alana forda, najviše zbog sir olivera.

Niđe veze. Osim da sam inteligentniji od sviju, to jesam ubeđen.

2. kizo,
    tebi niko ne može da pomogne:)))
    evo, ovako. imaš malo ispod 30. prost si u duši i to ne kriješ. čak! ponosiš se. izluđuju te urbani likovi, ti si glavni kandidat za kuma na svadbama. voleš sve što vole mladi, al ne ovi mladi nego neki mladi osamedsetih. ove mlade mrziš, pogotovo darkere, gotičare, emo, vampire i ostale. to ne shvataš- šta se zamajavaju glupostima, a u mladoj prasetini i špriceru je odgovor. voleo bi da si šojić i to ti je životna težnja-direktor firme na izdahu, al da se ima šta uzeti pre nego što izdahne i fali ti žena, to te mnogo nervira. inače bi imao ceo san sa sve kuvanim jelima i čistim stanom. ovako moraš nešto sam, a na ostalo strpljivo čekaš. a devojka bi ti legla neka rasna lepotica-tip koštana.na primer, mariju kilibardu ne bi odbio. radiš neki vrlo dosadan pos'o trenutno, al' to te ne smara mnogo, jer čekaš svoj direktorski san. tol'ko.

3. ideš u srednju

Faks, ali tek od ove godine, tako da si bila blizu... :)

sanjaš veliko, pun si adrenalina i često doživljavaš sebe kao manijaka koji se sam dobro kontroliše. izluđuje je te sve u okolii, moglo bi se reći da si ti onaj koga eddie pita-zašto se toliko nerviraš, brate? iskuliraj malo...to je za tebe, naravno, nemoguće. zato voliš dextera-uči te kako je konrtola moguća. u stvari si samo pun energije što je normalno za tvoje godine, samo što to nemaš gde da iskališ. zato voliš sport-mesto na komeje društveno oželjno biti bučan i "agresivan"(namerno pod navodnike jer se ne misli bukvalno) sa devojkama imaš problem što ti se neka taman svidi, al' onda prokomentariše nešto i ti samo splasneš(u svakom smislu). međutim, polako, samo prestani da juriš samo one skockane i iskvarcovane.

Ogroman deo je skroz tačan, s naglaskom da se dosta manje nerviram nego u srednjoj.

i da se daviš u parama, ostalo ti je nebitno.

Ovo je apsolutno netačno, ali nema veze, ovo ionako nije ništa stvarno nego čisto neko tvoje viđenje. Oduvek sam vaspitavan da ne budem pohlepan i nezahvalan, i po mom mišljenju, moj ćale je pre svega tu odradio fantastičan posao jer me je još kao klinca naučio pravim vrednostima. Ne kažem da ne bih voleo da imam neke baš velike pare. To ko kaže ili je zaista najbolji čovek na svetu ili mnogo laže. Ali nikad mi pare nisu bile niti će biti glavne u životu. Kad ih je više, dobro je, kad nije, ništa strašno. U svakom slučaju, hvala na detaljnoj analizi moje ličnosti. :)

4. Liblet, je l moze ovo sto sam te zamolia? :)

5. Hoćem ja da mi neko nešto rekne.. xD

6. Šećeru, jesi li za malo magije?

7. Samouveren si, sudeći po ovom "maestro". Često blejiš sa nekom ekipicom, oni te zovu "mare", verovatno si srednjoškolac(tehnička škola možda?). Misliš da si bolji od tvojih ortaka, ali ne govoriš im to, jer kakvi su da su, tvoji su. Odatle ovaj vuk, u čoporu si, ali bi voleo da si sam, jer sam i razmišljaš o nekim "ozbiljnijim" stvarima, to ne deliš sa društvom. Više voliš zimu od leta.
    Eto, nalupao sam gomilu gluposti verovatno :D

Не идем у средњу, осмак сам. И да, више волим зиму.

8. Ајде нек ме неко још простудира, ако може!

9. Зовеш се Марко. Волиш старије жене. Не нормално старије већ оне доста старије. Ништа зато. То је лепо. Волиш псе. Не као маторке, ал могу да прођу. Волиш музику. Браћу Бајиће а од новокомпоноване Елитне одреде. Врло добар си ђак иако се трудиш на часовима. Омиљени предмет ти је физичко. Ложиш се на девојчицу која седи две клупе од тебе и данас је носила косу свезану у реп. Јурићеш је кад напуни 45. Ти још ниси ни прву напунио. Нема везе, напунићеш. Вицкаст си, ал то није никоме смешно. Ниси латентни педер што је похвално. Мада волиш да видиш лепо мушко типа Рони Колеман (за тебе је то лепо). Навијаш за Србију, иако си пореклом хрват. Шта ћеш, таква нам је судба. Паметан си ал то не користиш. Труди се. Излогуј се и узми књигу.

АЈДЕ НЕКО МЕНЕ. ДА АНАЛИЗИРА.

10. blake, naravno da treba sve vreme imati na umu da je ovo zajebancija..to je bukvalno trenutna ideja o tome ko biste mogli biti u skladu sa jednom slikom i jednim imenom i par informacija na vašim profilima. znači, 90 posto predpostvaka. al je zabavno kad pogodiš ponešto, priznajem!:)))

sanjalice sad ću da nađem onaj link pa da smislim nešto;)

11. Oće li se ko smilovati pa meni izpromašivati sve?

12. blake, naravno da treba sve vreme imati na umu da je ovo zajebancija..to je bukvalno trenutna ideja o tome ko biste mogli biti u skladu sa jednom slikom i jednim imenom i par informacija na vašim profilima. znači, 90 posto predpostvaka. al je zabavno kad pogodiš ponešto, priznajem!:)))

Pa to... :)

13. Ajax the great, ti zaista to i mislis o sebi. Cenis da si poseban, da si maco men. Volis zene i uzivas u njihovom drustvu. Desi se da budes sa vise devojaka istovremeno. Volis avanture. U vezi ti je najbitniji sex. U drustvu volis da vodis glavnu rec, da budes u centru pazje. Verovatno imas neki kompleks, ne znam koji, ali mislim da ga imas. Otuda i potreba da privuces paznju na sebe. Volis filmove, ali nisi zaludjenik. Volis da se hvalis velicinom svog palamara.

14. Ти си крајишник хетеросексуалац а ложиш се на Милорада Додика опет.
    Ништа зато. Скочимиш си узео јер си тако као мали звао "пишу". Волиш да гледаш БН телевизију и ЗАвичају мили рају емисију.
    Волиш све певаче из Свијета Реномеа, а посебно Миљана Миљанића. У соби имаш постер Жарета и Гоција.
    У хороскопу си ован у подзанку девица.
    Идеална жена за тебе је Ћана.
    Омиљена серија "Нијесмо ми од јуче".
    Омиљени цртани Бен10.

15. taca,
    ova pomalo depresivna umetnička duša je pre svega stidljivo biće koje nije da nema stavove, ali je toliko nesigurna da bi rađe zadržala mišljenje za sebe nego da ga podeli, iz prostog razloga da je ne ismeju. totvorila nalog, kao super ideja za nekog kreativnog, ali kad je pročitala par oštrih komentara, shvatila da ne sme da e usudi da nekome tek tako prepusti svojih ruku dela, u koja ulaže sve od sebe. svaku kritiku na delo doživljava kao kritiku svoje ličnosti. jedna od onih koje i komenrati na sajtovima povrede dovoljno da pati danima, iako dolaze od onih koji je i ne pozanju. iz toga obično sledi i problem u ljubavnim vezama, jer kako prepustiti nekom sovje srce, kada danas više niko ili barem jako retki cene emociju. ni svoje prijateljice neće nikada pitati šta misle o njoj, jer bi se plašila odgovora. bavi se nekom primenjenom umetnošću i tako može da uvek bude sama i vrlo kontrolisano otkriva sebe drugima.

16. Volis da se hvalis velicinom svog palamara.

Није да се хвалим, ал знаш колико је то. Пвт. лоло

17. Оћу и ја да се играм!

18. Ajax, jesam li pogodila jos nesto sem toga? :D Priznaj! :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.